Új hozzászólás Aktív témák

  • csampei

    senior tag

    válasz kgymac #70107 üzenetére

    Igen valóban volt ilyen eset,de már többszörösen kompenzálták.Azóta még 5 tételt rendeltem tőlük 1000USD-t is túlléptem,mikor is kedvezményt adnak,de az akkori "ziccer" miatt kiemelt ügyfélként kezelnek,vagyis volt ahol megkaptam a free DHL-t olyan tételeknél ahol amúgy nem volt az(ez ugye 27dodó).Most legutóbb mikor a Runbo X6-ot rendeltem rendeltem hozzá tokot,megnézték és írták,hogy nem fér bele a tokba,így visszaküldik az árát,pár óra alatt ez meg is történt,továbbá nekem már nem várják meg amíg a paypal átutalja nekik a lovettát,hanem egy screenshot-ot küldök nekik,a tranzakcióról,és indul a csomag.Ez konkrétan úgy néz ki,hogy fizetéstől számított 3. napon már a páromnál van csomag Hollandiában.Na ez a nem mindegy!

    De ha mini is ilyen gyors tud lenni lehet hogy megpróbálom Őket ezzel a készülékkel kapcsolatban,mert az ismit nagyon feltüzelte ez a GEEK nevezetű csodabogár miután elküldtem neki azt itt korábban linkelt tesztet. :K

    [ Szerkesztve ]

    Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

Új hozzászólás Aktív témák