Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz diegho #69243 üzenetére
A mondandód egyik részével egyetértek!
"Benézek ide a fórumba, látom, hogy boldog boldogtalan mindenhonnan minden szart berendel neten látatlanban,"
Ezzel azért annyira nem! Valahogy az az érzésem, hogy az Antelife-os kérdésem, ill. az arra adott válaszok ihlettek meg, hogy billentyűt ragadj.
- Szóval, nem rendelünk minden szart, csupán azt ami tetszik!
- Természetesen látatlanban, hiszen viszonylag ritkán járunk Shenzenbe, Bruce Lee-től személyesen vásárolni.
- Nem sírunk ha baj van, mert mi vásároltuk, nem fogott senki pisztolyt a fejünkhöz.
- Csupán időnként kérdéseket teszünk fel, amire van aki válaszol, van akinek pedig írhatnékja támad.
......................SZERINTEM!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Upo
addikt
válasz gipsztigris #69236 üzenetére
Itt írták párral előbb az ante kupont, 10$ engedményre N210OFF, azt hittem beírtad, most ott is így 99.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz gipsztigris #69253 üzenetére
Most nézem, egy 0-val többet írt bele, N2 10 OFF egybeírva, az emailben jól jött,
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
diegho
nagyúr
válasz gipsztigris #69251 üzenetére
Abszolút semmi közöd ahhoz, amit írtam. Én a rengeteg ali-s szarra gondolok, no meg a még több kamuklónt vásárlóra.
-
csubuka
addikt
válasz Sanyesz. #69250 üzenetére
Általános oldalakon kell hirdetni, itt mindenki "tisztában van" az árakkal (a neki tetszőkkel) és önjelölt igazságosztóként lehúzzák a terméked A pincében volt egy elheverő komplett P4-es gépem meg akartam tőle szabadulni hamarjában 6 ezerért mindenestül, csak vigyék... kedves vevő elvitte majd hívott hogy miért nem a 250 gigás vinyó van benne amit ígértem Soha ilyet nem mondtam, 6 ezerért nem kap 250g-s vinyót se...(OFF)
-
Sanyesz.
őstag
válasz csubuka #69256 üzenetére
Nem lehet más agyával gondolkodni. Most amúgy is nagyon hullámzó a piac - máshol is.
Azt én is látom, hogy itt "rendkívül felvilágosult" (vagy magukat annak gondoló) emberek vannak.
Umi X1 Pro, első érdeklődő: "Kínában 115$, kb. ennyiért érdekelne". OK, akkor rendeld meg ott."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
válasz cappa72 #69260 üzenetére
Megértem a "szakmai topik"-ra való felhívásodat, de az vesse rám az első követ, aki nem írt még ide OFF tartalmat. Különös tekintettel a totálisan félrevezető egy SIM-es készülékek kitárgyalására.
Sajnos ennek a közel 70k hozzászólásnak csak kisebb hányada nevezhető szakmainak. (Bár nem olvastam végig )"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Zeki
nagyúr
-
csubuka
addikt
válasz Sanyesz. #69258 üzenetére
Az korrekt, hogy sem az ÁFÁ-t, sem azt nem veszik figyelembe, hogy relatíve rendes webshopból rendelsz, nem 0 értékeléses pénzbenyúlós eladótól (ezáltal ők sosem létezett árakkal dobálóznak, olyannal, amennyiért sosem vehetnél olyan készüléket - hacsak nem Kínában élsz) - még van esélyed valaha garanciát érvényesíteni, plusz te levelezgettél a kínaiakkal, meg piszkáltad őket, te kerested ki a megfelelő ajánlatot...
-
Crytek
nagyúr
válasz csubuka #69266 üzenetére
Miért vennének figyelembe bármit is?
Joga van bármit feltételezni a vásárlónak. És itt a játékoktól cd kulcsoktól kezdve mindenki csak a bőrt akarja lehúzni a másikról így egy esetleg átcsúszott a vámon dolgot is elhallgatnak ami értékesebb telefonnál alsó hangon min 10k akkor már alapból ennyit keres rajta.
Szóval a vásárló mindig a legolcsóbban beszerzési áron akar hozzájutni a kiszemelt áldozatához.Az hogy te már megrendelted és el akarod adni az a te gondod örülj hogy megveszi valaki
A vevők nem igen szeretik ha átvágják/lehúzzák őket.Next PC Upgrade: 2022
-
csubuka
addikt
válasz Crytek #69267 üzenetére
Kinai telot meg sosem adtam el itt kb a regi laptopjaimat es magyar teloimat, asztali gepeimet ertekesitettem csak, am ott szerintem inkabb forditva ment a lehuzas pofatlan alkudozas stb... Bocsi de most csak ennyi van nalam, oke annyiert meg nem elado... Szerintem ha valakitol egy tesztelt gepet veszel at azonnal amikor szeretned az felaras szolgaltatas amugy. Lehuzas a vateras helyetted berendeli 3-4 het alatt felarral esetleg meg afat is fizethetsz kategoria, amibol van boven. Kinabol rendelve johet selejt vagy egy zsak kavics is... Ha itthon veszed akkor latod a termeket es ezt milyen alapon lehetne elvarni mastol hogy ingyen vallalja a rizikot Neked a ket szep szemedert...
-
gyuszito
senior tag
Egyre idegesítõbb... az ember szakmai tanácsokra, tapasztalatokra, elsõ benyomásokra kíváncsi...esetleg akciók, kuponok és a többi, hogy ne részletezzem, erre mirõl szól két napja a topik?!?! SEMMIRÕL skacok! Van egy nagyon komoly funkciója az oldalnak, ez pedig a privát üzenet. Kérlek használjátok!!
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Minden "kofát" üdvözlök a dual-sim piacon
Valahol tényleg jó lenne a tesztekkel és a felmerülő problémákkal foglalkozni ha(?) van ilyen mert úgy néz ki az utóbbi két nap csak a "kofák" "trollkodtak" itt. Minden eladónak csak egy üzenetem van. A mobiltelefonok értékcsökkenése sokkal nagyobb mint más pl. laptop, pc, stb. Mivel ezeket kézben hordva használjuk és hetente jön ki újabb és újabb. Tehát itt nincs "mert teszteltem" ha nem a vevő bontja ki a telefon nem ér annyit mint amennyit a "kofa" fizetett érte.
Ha mégis sikerül "palimadarat" találni akkor hallgasson és örüljön................ Lesznek mindig olyanok akik nem értenek a dolgokhoz és befolyásolhatók. A garanciát meg talán nem kellene emlegetni mert aki egy idegennek használ vagy új telefont garanciával ad el és nem szakszerviz az szimplán bolond!
Most már jöhetnek a kövekHa minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Graphics
Jómunkásember
válasz svgyula #69271 üzenetére
Hát félig-meddig...
Én pl nem "kofáskodok" a telefonokkal, leginkább tesztre veszem őket, kipróbálom, van róla véleményem, és nem csak a levegőbe ajánlok egy-egy típust.
Ez az átka.... Én szopok az áfával, én intézem a papírokat, várom, idegeskedek, kilopták-e... Működik-e, nem-e ráült Karcsi a postán...
Aztán, aki tudatlan, nincs PayPal-ja, és Ali-n akar rendelni egy 4magos Speadtrum Simple-Core Samsung klónt 100$-ért. és én véletlen belepofázok, hogy hé 110$-ért tudnék valós két magost.. Rendes support-tal.
Ha meg garis gondja akad, hozza hozzám, mert annyira értek hozzá, hogy 5-6 ROM-ból kihalásszam a rosszat, mert pl saját felelősségemre kipróbáltam őket, és nem neki kellett kínlódnia. És nem kérek érte egy tábla csokit se, mert én vállaltam , hogy támogatom 1 évig, amíg rendes szoftvert találok rá.
. De talán így mindenkinek kényelmesebb
Szóval , nézőpont kérdése..
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Sanyesz.
őstag
Első kő!
Nem érzem magam "kofá"-nak, mert most van három eladó készülék nálam. Meg fogsz lepődni, de nem ebből élek.
Szavaidból az derül ki, hogy aki itt kínai telefont ad el, az eleve átveri a vevőt, mert garanciával hirdeti. El kell keserítselek: van garancia. Ennek érvényesítése helyrajzi okokból nyilván különbözik a haza boltoktól, de vannak itt páran, akik sikeresen érvényesítették már Kínában. (Ha egy pillantást vetnél pl. az én hirdetéseimre - persze nem, mint vevő - akkor ott olvashatod, azt a tájékoztatást, amit Te hiányolsz. ... és nem most írtam oda ).
Arra kérlek, csak a magad nevében beszélj, amikor "palimadaraknak" való eladást említesz. Lehet, hogy nálad így működik, nálam nem. Köszi.Ui: Én sem most jöttem le a falvédőről sem életkorom, sem a kínai telefonos tapasztalataim vonatkozásában.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
gipsztigris
addikt
Nyisd ki a kaput, küldök egy teherautóval!
Tipikus kupec hozzáállás amit írsz! Mármint, hogy mindent ami használt féláron akar megvásárolni, és -ahogy Diegho is írta-, még elvárja, hogy le is pippantsák azért, mert hajlandó megvásárolni az adott terméket!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Dominó85
addikt
Duliee, Sanyesz., gipsztigris
Szerintem pont hogy nem nektek szólt, amit írt.* Péter - 06302461862 *
-
Maximum1
őstag
Ilyen az amikor több "alfa hím" kerül egy topikba, majd elmennek , kivárom....
Egyébként van motorola G dual amit ajánlhatnátok, de nem teszitek, csak a kínai..... -
Graphics
Jómunkásember
válasz Maximum1 #69277 üzenetére
Hát mert akárhogy nézem:
63 ezer forint körül mozog. Ennél pedig jelentősen olcsóbban keresnek telefont.
És lehet is ajánlani olcsóbban. Neked Moto G-d van, így ezt preferálod. Nekem Lenovom én meg azt / igaz ,hogy utóbbi megvette az előbbit, legalábbis mobilos fronton.
Ezen kár vitázni, aki Moto G-t nézte sima kiadásban, úgy is megkérdezi, nincs-e Dual-os, így egyből jön a válasz, hogy van.
-
WOT-H-A-C
veterán
Neharagudjatok de szvsz nincs ezzel semmi baj hogy valaki egy adott forumon probál meg túladni a terméken!Persze most teljessen jogossan morrdultok fel, hogy ez szakmai topik és nen harverapró és igaz, de talán ez beleférhetne... végülis egyikük sem tukmálja,hirdeti tele a topikot!!! Szvsz nagyon szolidan "kínálnak" A konfliktusokkal kapcsoltban csak annyit , hogy a telefonok mellett amikről itt szó va 1 csak fontosabb dolog van a topikban az aktív tag, aki tesztel,segít,hülyéskedik, és adott esteben elad!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
tvamos
nagyúr
Azert ha olvasgatod a topicot, akkor hamar leesik, hogy ez a topic a kinai cuccokkal foglalkozik. Mig a "masik" topicban meg a nem-kinai cuccokkal foglalkoznak.
(Persze, ha 1 simes kinait akarsz, vagy 2 sim-es nem kianit, akkor nincs megoldas....)(#69278) Dhampir válasza Maximum1 (#69277) üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
slezakimi
senior tag
Szia.
Erre én is reagálnék
Az olvasatomban ezt azt jelenti, konkrét példákkal.
Mondjuk van egy Jiayu G3-m.A régi. 5000 forintért kéne adni gondolom, mert már régi, értékcsökkent.
Szerintem ér annyit mint sok 20-25 ezer forintért hirdetett itthoni szarszung,hüvely,sony.
A másik. Mondjuk rendelek kintről egy telót, kibontom bekapcsolom, megnézem az alapvető funkciókat mégis mükszik.-e amit küldtek. Így a 200 dolláros telót + ÁFA+posta, adjam 30 ezerért, mert már kibontva nem új.
Érdekes...
Szerintem bízzuk az eladóra /mennyiért árulja/ meg a vevőre /neki mennyit ér/.
Maximum megmarad. Ettől még senki nem bünöző.
Sanyesszel egyet értve, pedig a gari igenis mükszik, sokszor pont annyi idő alatt mint az itthoni szakszervíznek nevezett f@sokba. Ez sajna tapasztalat.
Bocsánat ha hosszú lett.Üdv szép napot, Kellemes Húsvéti Ünnepeket !!
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! Nagyon szemezek az IOCEAN X8-al . Az 1949deal.com-on presell-be már fent van. Mi a véleményetek róla? Ez tűnik minden téren a legjobbnak számomra. Vodás vagyok, így frankó, hogy tudja a wcdma 900Mhz-t is. Érdemes erről az oldalról ezt a telefont megrendelni? Valakinek van tapasztalata, esetleg a régebbi modellek alapján erről a márkáról? Esetleg van valahol magyar fórum az X8 hoz? X7 hez találtam. (Most kell telefont vennem, nincs időm hónapokat várni, hogy legyen tapasztalat a készülékről) Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
SKyle
tag
Sziasztok,
(előre is bocsánatot kérek, mivel ez duplázásnak számít, de az előzőleg feltett kér(d)ésemre (#50869) senki nem reagált)
Belevágnék egy ilyen kínai telefon vásárlásába: a cél a jelenlegi Samsung Galaxy Grand Duos leváltása lenne egy 4-8 magos, HD / FHD, 5" - 5,5" -os okosra.
Amivel nagyon meg vagyok elégedve a Grand-nál, az a hálózati elérhetőség, ami az ezelőtti HTC Desire V-hez képest szuper, mivel a HTC-nél naponta többször leszakadt mindkét SIM a hálózatról (aztán a nejem este skype-on szólt, hogy aznap megint nem volt elérhető egyik kártyám sem).
Az egyik SIM magyar privát, a másik céges külföldi, főként külföldön használom mindkettőt, mert a cégeset nem szokták hívni, amikor Magyarországon vagyok.
Azt szeretném kérni a tisztelt fórum társaktól, hogy valaki, aki hozzám hasonló módon (külföldön magyar kártyával + egy külföldi kártya) használ a topikban szereplő, a fenti kívánalmaknak megfelelő telefont, az írjon nekem ajánlást a sajátjáról, főleg a hálózati stabilitás, hálózati adatforgalom minősége/sebessége (2G/3G/LTE) és a két SIM együttműködési képessége érdekelne.
Amik eddig tetszenek, azok a Neo N003, Faea F2S, ZOPO C2/ZP980 (vagyis 2013-10-19-én ezek voltak, de mostanában nem olvastam a topikot), de nem ragaszkodom ezekhez, ha valakik meggyőznek más modell(ek) képességeiről.
Köszi előre is!They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
tfalcon96
aktív tag
Jövőhéttől rendelhető a Jiayu G2F WCDMA, legalábbis a jiayu-store ezt mondja.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
Graphics
Jómunkásember
Mérettől függően érdemes szétnézni pl.
Lenovo kínálatában tudom ajánlani:
S860: fém házas kialakítás , 2SIM, 4000-es aksi, bevált és ismert MT6582-es 4magos SoC
+ Hosszú üzemidő
- Nincs LTEÁr: 260-280$
Lenovo K910 akkor, ha nagyobb a keret.
Ezen telefonokhoz elérhető jó support.
Xiaomi Hongmi Note is ajánlott lesz, amint elérhető lesz WCDMA verzióban, jó szoftveres háttér, példás frissítések.
Ár?
MTK SoC-kal szerelt telefonok általában 2G / 2G+3G kapcsolatot tudnak, tehát egyik sim csak 2G
Ritka kivétel, hogy ez máshogy van.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz bodnarzoltan #69284 üzenetére
Az Iocean topiknál már válaszoltam.
Nincs X8 topik, írtam is a válaszban, hogy mivel olyan kevesen vagyunk, kár külön topikot csinálni.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz slezakimi #69283 üzenetére
Nem ertem a problemat. Van egy termek, nekem, mint vevonek er 20 ezret. Te, mint elado, adni akarod 50-ert. Nem tiszteletlenseg, ha megkerdezem, adod-e 20-ert. Abbol sincs sertodes, ha mondod, hogy NEM. oszt jovan! Mindenki megy a dolgara. Vagy megegyezunk 38-ban, vagy akarmi.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Dhampir
félisten
Sziasztok, mostanában képbe került a ThL T11.
Hasonló specifikációval és árban van-e más gyártótól is olyan általatok jó szívvel ajánlott mobil, amelyben a kamera nem rosszabb egy Lumia 520 nyújtotta minőségnél?
Legalapvetőbb kritériumok:
*MTK6592 1.7GHz Octa Core
*ROM: 16GB
*RAM: 2GB -
Dhampir
félisten
válasz Graphics #69293 üzenetére
Köszönöm!
A Xiaomit figyelgetem, csak a jobb típusok ott is húzósabb áron forognak.(#69294) hungobungo
Köszi, ezt a lehetőséget ismerem és töprengek is rajta, már többször "belekotnyeleskedtem" az ottani hozzászólásokba.
(#69295) margithid
Na ja.
(#69298) margithid
Szerintem erre Duliee jobban tudja a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
válasz tvamos #69291 üzenetére
Megkérdezni nem tiszteletlenség, de mondjuk mint egy korábban említett esetben leütni aukción a terméket csak hogy féláras ajánlatot tegyen az ember, az már annak mondható.
-> Egyébként mikor Angliában árultam a (tesztelt, 2 hetes, gyakorlatilag vadiúj) Z10-emet 170 fontért ott is ugyanúgy jöttek, hogy 100 fontért vinnék. Más kérdés hogy volt olyan is aki kérdés nélkül azonnal jött érte a meghirdetett áron. Úgy kellett rávennem, hogy azért nézze már meg, hogy mit adok át.
Be Victorious!
-
MODERÁTOR
-
margithid
veterán
válasz Viktor0610 #69299 üzenetére
Miui frissítésekre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest