Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
Hát gyerekek,nem tudok dönteni.
Valami pofás teló kéne 200$ig, max 4.7 inches kijelzővel,de minnél kisebb annál jobb.
Fontos,hogy ne akadjon és jó legyen benne a fényképező rész.
ötlet?
A G4S (amire eddig rá voltam izgulva) valahogy annyira szappantartó formaAlias: Júzer error
-
mucsacso
újonc
válasz Senator #69947 üzenetére
Én Mo.-i beszerzésre gondoltam. Az adott márkákra gondolva, azokról informálódva:
Navon Mizu M500 ( GPS végett )
Prestigio modellek ( 2 év garancia )
Sony Xperia C C2305 ( már 10 éve Sony telefonokat használok - klasszikus kiviteleket A2628 ; D750i ; K800i )
Overmax OV VertisA kocka(fej) el van vetve!
-
mucsacso
újonc
-
interstate76
addikt
-
MODERÁTOR
válasz RVR400 #69950 üzenetére
Mondtam, vállalja a következményeket.
Én, ha eladnék egy telefont, olyan árat lőnék be, hogy olcsóbb legyen, mint a külföldi beszerzés, pláne, ha nem új készülékről van szó, de persze, mások vagyunk tudom.
Nem szeretnék tovább itt offolni, privátban folytathatjuk, ha gondolod.
Szerk.:
Sanyesz.-nál a pont.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Graphics
Jómunkásember
Egy aprócska észrevétel, megjelent a Lenovo A560, meglepő módon MSM8212-es Qualcomm SoC-kal.
Egyelőre még gyenge fotóval, és gyenge felbontással, kicsit A680 alapokon, viszont már 4.3-as android-dal.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
RVR400
veterán
válasz citkar #69960 üzenetére
Pont erről beszéltem. Tehát én rendelek egy telót, amit el szeretnék adni. Kifizetem előre, megvárom a cirka 3-4 hetet, addig az én pénzem áll benne, ha nem jó a teló, amikor megjön, akkor ugye még buknék is rajta. De vagyok olyan baromállat, hogy ezt megteszem valaki helyett, vállalom a rizikókat és még csak 1 Ft-ot sem teszek rá, de Te még így is előadod, hogy ugyanennyiért tudsz rendelni, tehát nem veszed át tőlem még árában sem. Na ez a tipikus aprós hozzállás, amiről fentebb szót ejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Graphics #69961 üzenetére
Tényleg spórolós telefon; 2 Mpx kamera, LED-villanó sincsen, az iránytűt hírből sem ismeri, de jó az ára.
(#69962) RVR400
ugyanennyiért tudsz rendelni, tehát nem veszed át tőlem még árában sem
Ehhez még hozzá szokott jönni a "nekem kuponnal olcsóbb" jellegű szöveg is.
[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
Hát gyerekek,nem tudok dönteni.
Valami pofás teló kéne 200$ig, max 4.7 inches kijelzővel,de minnél kisebb annál jobb.
Fontos,hogy ne akadjon és jó legyen benne a fényképező rész.
ötlet?
A G4S (amire eddig rá voltam izgulva) valahogy annyira szappantartó formaSzarom már le a hlye ramjaitokat,ajánljatok egy pofás telefont!!!!!!!!!!!!!!
LégyszikeAlias: Júzer error
-
svgyula
addikt
válasz RVR400 #69962 üzenetére
Szia! Mintha dejavu érzésem lenne megint a "kofák" ügyében. Mit nem lehet ezen érteni a kereskedelem nem így működik! Jó lenne már tudomásul venni! Aki meg "kofa" a piacon az ne csodálkozzon ha alkudnak vele! Van olyan ország ahol el sem adják az árut ha nem kezdesz el alkudozni az eladóval!
Tudod felvázolom még egyszer és utána nem kellene itt ezeket megbeszélni, hanem tedd fel a hirdetésedet a megfelelő helyre és privátban alkudozz! Tehát van a gyártó-nagyker-kisker-kofa! Nos ha valaki vehet a boltban is akkor miért is vegyen a kofától? Aki esetleg 10 perc múlva felszívódik és bottal ütheted a nyomát? A bolt meg le van betonozva és még számlát is adnak de ez lehet akár kínai bolt is!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Dhampir
félisten
válasz -HajTömeg- #69965 üzenetére
Egykártyás, nem bővíthető memóriájú is jó lenne (Xiaomi Mi2s)?
-
fa4hu
őstag
válasz Viktor0610 #69945 üzenetére
A Jiayu G3-as sorozaton van érintőgomb-világítás.
-
MODERÁTOR
fa4hu:
Ott a procival volt bajom, azt hiszem.
Tudni kell rólam, hogy nagyon válogatós vagyok, hónapokon át (!!!) kerestem az ideális készüléket, sok jelentkező volt, amik aztán rendre ki is estek a kosárból.-HajTömeg-:
NE keress tovább!!! A hongmi tökéletes választás![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
CoolBoy323
nagyúr
Rohadtul nem szappantarto pedig
-
törölt tag
válasz -HajTömeg- #69969 üzenetére
Akkor vegyél hongmit
De azon is van biztos valami ami nem tetszik[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz CoolBoy323 #69971 üzenetére
Képeken tényleg nem,de nézd meg videon.
Bendegúz98 "Ütök ám,de nagyot!"
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
Laza...
addikt
válasz Viktor0610 #69970 üzenetére
+1a Hongmi javára. Minden telónak vannak hibái, a Hongmié a nem világító bill (nekem nem hiányzik) és a zajos videó. Minden másban jobb az ár-versenytársainál, nem kicsit. Mind stabilitásban, mind szolgáltatásban, mind felületben (bár a MIUI erősen szubjektív - nekem ez alap hogy egy telóra legyen portolt felület)
Never give up!
-
Dhampir
félisten
válasz -HajTömeg- #69969 üzenetére
Ár/érték arányban meggyőző a Hongmi és a bővíthetősége, de a kapacitív érintőgombok hiányzó háttérvilágítása miatt számomra kiesett.
(#69971) CoolBoy323
Szerintem sem szappantartó formájú. Tetszik a G4S is.
[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
válasz hungobungo #66722 üzenetére
No, némileg tényleg bevállalás lett így utólag a Citric T1. Pl. mert nem azt küldtek, hanem valami Grand Dream A998W -t, ami külsőre és szerintem hardveresen (Qualcomm MSM 8225Q SOC) is megegyezik, csak épp nincs benne Google Play.
Azt mondja magáról, hogy 4.2.1, de szerintem ez kamu, mert ehhez a SOC-hoz szerintem csak 4.1.2 létezik.
Úgyhogy kérdéseim:
- Honnan tudom kideríteni, valójában melyik Android verzióról van szó?
- Honnan tudom letölteni 4.1.2-höz és 4.2.1-hez a legújabb Google Apps csomagot?
- Mivel érdemes Qualcomm-os ROM mentést csinálni?
- Mivel érdemes rootolni Qualcomm platformot?
Köszi a segítséget. -
Graphics
Jómunkásember
-
aytukabozs
addikt
válasz Laza... #69973 üzenetére
Előre leszögezem nem szítani akarom a hangulatot, de nem látom be hogy vásárlóként miért kéne nekem kifizetnem annak az árát hogy egy telefonnak -esetünkben a T5S-nek - az elmúlt 2 hónapban vagy 20$-t esett az ára.
És őszintén szólva kétlem hogy bármelyikőtök megvenné a 2 hónapos készüléket akármilyen csilivili állapotban magánszemélytől, ha olcsóbban is megkaphatjátok garival.
Mondjuk rá se feszültem volna az azóta törölt hírdetésre, csak nem értem miért baj az ha egyszerűen nem csábító megvenni ilyen kondíciókkal egy telefont...
(#69977) EG0
sztem gapps-ot simán az android verzióra rákeresve találsz, de hogy rakod fel? van rajta CWM reco?
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Upo
addikt
Kinek mi a pofás? Van akinek a baltával szabott K900 féle, van akinek a félbevágott szappantartókrumpli (Galaxy S3).
Csináltathatsz magadnak saját márkát is, elég ha rendelsz 1000 db-ot, lehet válogatni a formák között.Nem olyan márkás de 8 magosak (kevésbé akad)
A kinézetet kiválasztod, utána az árakat máshol is érdemes megnézni.
De szinte minden webshopon van szűrő.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Sanyesz.
őstag
válasz -HajTömeg- #69982 üzenetére
Könyörgöm. Az utóbbi egy-két nap jóformán csak Rólad szólt itt a topikban. Nagyon drukkolok, hogy végre állapodj meg egy készüléknél.
Szerintem gondold át újra a Jiayu G4S-t. Én is rendeltem, bár ez Téged nem hiszem, hogy megnyugtat...
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
MODERÁTOR
válasz -HajTömeg- #69982 üzenetére
-HajTömeg-:
Nekem (Hongmi) négy magosom van, nem igazán akad.Sanyesz.:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Sanyesz.
őstag
válasz -HajTömeg- #69986 üzenetére
... és hol állt meg a szerencsekerék?
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz -HajTömeg- #69974 üzenetére
Volt mar G4em, tudom mirol beszelek!!
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz -HajTömeg- #69988 üzenetére
A 2 gigás g4s meg 250 lesz az meg nem fér az árba
Új pörgetés[ Szerkesztve ]
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Itt mi lehet a buktató? Xiaomi Mi2s 166$-ért
Üdv
-
törölt tag
válasz -HajTömeg- #69993 üzenetére
Az ÁFÁ-t majd én kifizetem helyetted.
-
MODERÁTOR
válasz -HajTömeg- #69993 üzenetére
Te mondtad, hogy az 1 giga memóriáért kár.
A G4S-ben 2 giga van, illetve az ia marha jó árban van, pláne, hogy 8 magos.
Ha nem vettem volna már meg a Hongmit, erősen elgondolkodnék a G4S beszerzésénXiaomi 13T
-
-HajTömeg-
őstag
válasz Viktor0610 #69997 üzenetére
én is erőssen gondolkodom,köszi mindenkinek a hasznos infókat.
Ha megrendeltem csörgök Bendegúzra,hogy hova utaljonAlias: Júzer error
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest