Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz madrac #27098 üzenetére
Ha nekem egy napot ki fog bírni, akkor már örülni fogok! Mert a két napot is inkább csak készenlétben bírják ki ezek a telók!
Nálam napi 30-50 perc beszélgetés, plusz email, notesz, és egy icipici facebook, valamint a céges alkalmazások, esténként fél-egy óra internet, játék-zene nulla. Ha valaki tud mutatni nekem olyan okostelefont ami ezekkel a paraméterekkel képes két napig kibírni töltés nélkül, akkor azt a telót azonnal meg fogom venni."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv urak !
Körkérdés :
Iocean X7, Vagy THL W8 ?Én X7-et rendeltem, de nem tudom jól döntöttem -e
Tesómnak tetszik mindkét modell, de a 2 akku miatt a THL-t venné.
Vélemények ,?
Köszönöm
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
hunaqua
addikt
válasz Dermesztő #27102 üzenetére
A ThL W8 már többünknek van,és mindenki szereti.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Indiant
addikt
peter76bp: abból indulok ki, hogy a Skate is remek számomra. Ami ugye 800x480-as.. Csak elkapott a láz. Hátha sokkal gyorsabb lenne egy 4 magos.
gipsztigris: igen, de az ára szimpatikus.
madrac: igaz-igaz, de már kitalálták az 5 perc töltéssel 30 napot bíró akksikat is....
Meg a hajlékony kijelzőt.....lehet meg kéne ezeket várni
Zsolt_72: akkor gondolom Neked bevált a Jiayu G3.
Persze, ezért is írtam a "kevés" rom dolgot, de majd felfejlődik tudom.[ Szerkesztve ]
-
peter76bp
aktív tag
válasz hunaqua #27099 üzenetére
Na jó persze. De ugye azért a P-s Lenovo készülékek egy egészen más árkategóriát képviselnek. A kétmagos P770 kerül most annyiba a minidealen mint a 16 GB-os négymagos W8. Majdnem biztos vagyok benne, hogy a ThL és ilyen árkategóriájú gyártók nem fognak 4 ezres akkuval mobilt gyártani. Vagy akkor azt annyiért is fogják adni.
-
gps76
őstag
válasz gipsztigris #27089 üzenetére
Na ez jónak tűnik...
-
dReFiX
senior tag
Ilyet tud már végre valamelyik telefon ? Tepsifont nem szeretnék.
4,3-4,5" , >250ppi, 4 mag, 1 GB ROM -
hunaqua
addikt
válasz peter76bp #27105 üzenetére
A P770 nagyon jó telefon,és jelentősen ment le az ára (..de az "csak" 6577T).Azért az nem volt rossz,hogy 4-5 napig pötyögött el 1 töltéssel.Igaz,cserébe vastag is volt.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
peter76bp
aktív tag
válasz hunaqua #27108 üzenetére
Én egy szóval sem mondtam, hogy rossz telefon, sőt valamelyik vízálló Lenovot még én is nézegettem anno, csak az ára magasabb volt jóval a többinél az egyéb specifikációi meg gyengébbek. De nem jöhet mindig minden össze.
De ha a V970 is szóba került mert kedvezőbb az ára, akkor a P-s Lenovok nem biztos hogy bejönnének árban. Persze az eredeti felvetéshez visszatérve tény, hogy lehet 4000-es akkuval is telefont venni csak az nem a mostani ThL széria lesz és nem ilyen áron.
-
SzaChe
tag
válasz fateless #27111 üzenetére
És várható erre a telefonra hasonló lelkes társaság mint a Jiayu G3 ra? Mert én is szemezek ezzel a telóval, de még elég új, nem tudom lesz e elég tömeg mögötte, hogy a zseniknek köszönhetően kiaknázhassuk a lehetőségeket.
Ne vitatkozz hülyékkel! Lealacsonyodsz az ő szintükre, és megvernek a rutinjukkal!
-
vinibali
őstag
itt van néhány tech demo a 6589-es SoC-ról. egy AMD-s tech demohoz képest kicsit vérszegény, de csak mérésekre és mesélésekre szolgál a videó, semmi konkrét algoritmus vagy elvi felépítés, hogy miért is eszik meg melegszik töredéket a konkurenseihez képest. mert itt mindenki csak összedrótozgat
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
hun_gery
aktív tag
de kis jópofa vagy
Ok, benéztem a dollárt, megszokásból 220-al szoroztam, a vámeljárási díjról nem tudtam, mert legutóbb, mikor vámoltam,nem volt ilyen.131 USD * 227 =29737.
Igazad van, 1700 Ft-on (egy pizza árán) érdemes elkezdeni szőrszálat hasogatni.de van kevésbé régi motorostól 126-ért is.
(#27072) b0bcat: Amikor látom, hogy a decemberi, tehát fél éves G3-t akarja ellőni valaki 55-ért, úgy, hogy most újonnan olyan 45000 (ha bukik egy ÁFA-t, akkor is 57000 )...
háááát... lehet hogy én élek valami álomvilágban, mert részemről a használtcikk olcsóbb, mint az új, de megeshet, hogy tévedek.[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
gipsztigris
addikt
válasz hun_gery #27120 üzenetére
"Amikor látom, hogy a decemberi, tehát fél éves G3-t akarja ellőni valaki 55-ért, úgy, hogy most újonnan olyan 45000 (ha bukik egy ÁFA-t, akkor is 57000 )...
háááát..."De ezen nem felháborodni kell, hanem továbbálni és NEM vásárolni! Ha valakinek kiciÓCCÓkínai telefon kell, az szerezze be magának egyenesen BruceLee-től!.....szerintem.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
hun_gery
aktív tag
válasz gipsztigris #27125 üzenetére
felháborodást éreztél benne?
Értetlenkedés volt csak, semmi több.
Én kívánom a tulajnak, hogy siker koronázza az eladását (a vevője viszont nem én leszek )(A beszerzést meg megoldom már lassan 10 éve külföldről, csak most úgy gondoltam, hogy futok itt egy kört a v970 miatt (ami nem is nekem kell, de ez lényegtelen), hátha valaki nem akar hirdetgetni, de épp eladósorban a telefonja )
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
b0bcat
addikt
-
tutis
őstag
válasz hun_gery #27120 üzenetére
Köszönöm az elismerést
De csak hogy pontosítsak, az a 131 dollár az inkább 133,1 dollár akar lenni Máris 30ezer felett járunk
Ha meg egy olyan eladótól akarsz 126 dollárért telefont venni akinek 82 eladása van, hát lelked rajta
Nem szőrszálhasogatás ez, de amikor mondjuk Te adnál el, neked is számít az a pizza áraJa és csak kis adalék még: 33-ért vettem a V970-et, 42-ért adtam el. Igaz újonnan, de itthon ilyen árak vannak. Akinek nem tetszik az itthoni ár, rendelés gomb megnyom, fizet, vár, örül.
Inkább rendelj Te is egy újat, mint itt arra vársz hogy valaki eladja a használtját mélyen ár alatt. Szerintem ilyen nem nagyon lesz..[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
hun_gery
aktív tag
"Ha meg egy olyan eladótól akarsz 126 dollárért telefont venni akinek 82 eladása van, hát lelked rajta "
Hol írtam, hogy attól akarok venni?"Nem szőrszálhasogatás ez, de amikor mondjuk Te adnál el, neked is számít az a pizza ára "
Nem, nem számít. Illetve számít, de ha ezen múlik, nem cig@nykodok szűk 2000 Ft-on.
(Az idő pénz)
De mások vagyunk, máshogy látunk dolgokat.De tényleg azt kértem, hogy privátban keressen az , aki eladná a V970-jét.
És nem várom mélyen ár alatt, csak reális áron, ahol reális=itt fórumozó, árakkal, telefonokkal képben lévő emberek általi ár.
De ugorjunk.
(Egyébként ha láttátok volna, hogy mit kaptam a fejemre, amikor egy pár napos UMI X1-et beszerzési áron akartam eladni, mert nem tetszett... na abból azért lehetne írni egy szép szociológiai témájú esszét)
-
HXY
addikt
NAGYON OFF:
Tudja valaki, hogy hogyan lehet magyar nyelvet rárakni egy kínai telefonra, ami nem androidos?
Egy ilyet szeretnék venni az Édesanyámnak, de az eladó nem írja, hogy lenne benne magyar nyelv.
-
Dermesztő
aktív tag
#27133) Merlini
Nem valami jó képek.
Google +-on már nézhetöbb
[ Szerkesztve ]
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
hun_gery
aktív tag
válasz RVR400 #27143 üzenetére
ma tényleg baj van itt az olvasással, vagy a matekkal:
az első linkem:
Price:
US $117.98 / piece
Bundle:
standard add gft
Shipping Cost:
US $13.67 to Hungary Via Hongkong Post Air Mail
Total Price:
US $131.65a másodikat csak példának írtam.
Ha valaki "lehúzásnak" éli meg, hogy egy használt telefont nem tud ellőni drágábban, mint amennyiért vette, azzal nem tudok mit kezdeni.
-
RVR400
veterán
válasz #40993792 #27139 üzenetére
Én hál' Istennek még hivatali időrendben vagyok. Bár igazából a váltásosnak is megvan az előnye.
(#27144) : Jogos, én néztem el. Akkor a helyedben megrendelném, azon a 2 rugón nincs értelme cicózni. Ha ezzel foglalkoznék, akkor én is legalább 10% haszonnal adnám el, ha átjön a vámon szó nélkül. Akárhogy is nézzük, akkor én vállalnám a rizikót, meg az én pénzem áll benne. Vagy aki nem így tesz, az mehet a Máltaiakhoz.
Sőt, még ha nem ezzel foglalkoznék, akkor sem adnék oda egy 1napos telót - ami gyakorlatilag használatlan - azon ár alatt, mint amiért vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Masnal jo a tracking MT6589 keszulekeknel? Van egy Thl W8 telefonom, de nagy baromsagokat ir ki tavolsagra. A vonal viszonylag pontos, de egy 12km-es utra 188-at irt. Van olyan program ami normalisan szamol?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest