Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerPrince
csendes tag
válasz fotosjani #27546 üzenetére
azt olvastam egyik oldalon, hogy a 3000-es akuhoz külön hátlap van, mikor rendelsz ilyen akut akkor kell rendely vele megfelelő hátlapot is. Engem is érdekelne amúgy.
http://www.aliexpress.com/store/product/STOCK-5-Iocean-X7-MTK6589-quad-core-cpu-phone-1920-1080-FHD-IPS-screen-1G-RAM/316768_783642645.html
[ Szerkesztve ]
-
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Minideal kicsit pofátlankodik, ugyanis nemrég megnyitották a rendelést a Jiayu G4 -re, de a sima verziót adják 245$-ért
A specifikációkban az advanced szerepel, de rendelés előtt be kell pipálni hogy a 4/1 GB-os verziót kéred. ...
Ezen az áron még az advanced verzió is drága lesz. Hivatalosan 1000 yuan az ára, az kb 165$, tudom erre még rájön a haszon meg a posta, de akkor is 200~220 között lenne reális.
[ Szerkesztve ]
-
SlayerPrince
csendes tag
válasz SlayerPrince #27651 üzenetére
találtam akut speckó hátlappal, kicsit drága de aki nincs megelégedve a normállal lehet megéri befektetni : http://www.dhgate.com/store/product/in-stock-100-original-cellphone-battery-for/14963952-160799235.html
-
gyuszito
senior tag
Skacok!! Tudom, hogy BRUTÁLISAN off, de talán itt a kínai telók topikjában sikerrel járhatok. Gondolom elég sokan tesztelitek játékkal a telefonotok tudását, és az lenne a kérdésem, hogy valaki próbálkozott-e már a Real Racing 3-mal? Én letöltöttem play-ről a 6mb-os app-ot, majd 98%-nál immáron 4x-i próbára is megáll, és kiírja, hogy unenable to download, majd mikor újraindítom, akkor megfagy az egész... Találkozott már valaki ilyennel? Mit tettetek, hogy jó lett?
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
sasa311
veterán
válasz easy...rider #27653 üzenetére
A G3 is ennyi volt megjelenéskor, sőt, még most is 180$.
Ergo ez az ár totálisan reális. Az 1000 yuan belpiacos akciós ár 1 db-ra!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
fotosjani
aktív tag
válasz SlayerPrince #27651 üzenetére
Köszi az infót.
Ezek szerint kapható 3000mAh akkuval is ez jó hír.
Hátha feltűnik majd ez az opció is valamely népszerűbb webshop-ban is.#27655 SlayerPrince
Hú kicsit tényleg drága, ezért lenne jó első körön már a 3000-es akku.[ Szerkesztve ]
-
Deathfolk
csendes tag
Helló!
Nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy a gorilla glass nélküli telok mennyire könnyen karcolódnak? Nekem eddig csak gg-s teloim voltak. Zopo c2-öt szeretnék rendelni de kicsit félek hogy hamar összekarcolnám... én a fóliára és tokra allergiás vagyok... így ezek nálam szoba se jöhetnek! Szóval kérdésem ha véletlen bedobom a telot a zsebembe aprópénz, kulcs mellé akkor mennyire könnyen karcolódik?
Zopo c2-öt Minidealról rendelném, [itt] a leírásba van valami az Aliyun OS-ről, angol tudásom nem a legjobb... szóval itt is kéne 1 kis segítség, ha innen rendelem akkor kell külön írnom nekik hogy androiddal kérem, vagy alapból azzal küldik?
-
vinibali
őstag
válasz kosturica #27642 üzenetére
legjobb tudomásom szerint ezekben eMMC tárak vannak. mintha ott lenne egybetokozva nand és ddr
(#27647) laslie92: mondom 580 marad SZABAD!
(#27652) Dreimus: lehet az enyém is rootolva volt, csak a superuser nem adta meg az engedélyt a root explorernek melyik szoft van neked rajta?
(#27654) kosturica: mondom nincs benne magyar, nem cukrász vagyok
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
fotosjani
aktív tag
válasz vinibali #27629 üzenetére
"szvsz kevés az 1gb ram FHD kijelző mellé(indulásnál 518MB szabad, mindent legyalultam)"
Van egy teszt a Youtube-n iOcean X7 vs. Jiayu G4 vs. HDC S4
A videóban 6:33-nál az X7 estén a RAM 330/960
a 720 soros HD G4-nek 610/971
a 1080 soros FHD HDC S4-nek 319/960Lehet a videóban más ROM van az X7-en mint a tiéden?
-
hunaqua
addikt
válasz Dermesztő #27664 üzenetére
Van bizony! Töltéskor piros,amikor eléri a töltöttséget akkor zöld.Üzenetnél, nem fogadott hívásnál,sms-nél zölden villog.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
peter76bp
aktív tag
válasz Dermesztő #27664 üzenetére
Sehol nem találtál róla leírást? Hát ez meg micsoda akkorMost látom kicsit megcsúsztam ezzel a válasszal
[ Szerkesztve ]
-
itaroli
tag
válasz itaroli #27548 üzenetére
Na úgy néz ki rootolva van ez, total cmd-vel bele tudok nézni a rendszerfileokhoz, meg fenntvan valami root progi is csak kínai. # az ikonja, lehet ezzel valamit csinálni hogy legalább angolosodjon, vagy felrakni mást?
Meg akkor léci írjátok még meg hogy hogyan kell elmenteni a dolgokat, meg hogy kell-e még mást csinálni hogy biztonságban tudhassam.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz peter76bp #27672 üzenetére
Nem a telefonról. Hanem arról, hogy van -e benne LED.
Ahogy a webshopok is írják a felsorolást, megnéztem minidealen, meg alin, de egyiken sem írták hogy lenne benne.csak ezért kérdeztem.
Lehet akkor rosszul fogalmaztam meg a kérdést ?
Sebaj. Azért köszönöm neked is !Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
nagyúr
Thl w7 tolt az amoi toltovel is, nem kell neki "hosszabb" micro usb-s tolto!
-
fotosjani
aktív tag
-
vinibali
őstag
válasz fotosjani #27677 üzenetére
Lenni jó sok itt!
"Optimalizálja a rendszer javítása érdekében folyékonyan, hatalom.
Rendszer interfész, hogy módosítsa a háttér átlátszó, ez szép.
Jön a több háttérképeket.
A kamera HDR funkció."BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
deminos
aktív tag
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a következőt felejtsük már el: ,,a FullHD kijelző miatt ennyivel kevesebb szabad RAM-om van...." -> Ez nettó baromság (már elnézést). Áruljátok már el mi köze a felbontásnak a rendszer memóriához? Elárulom semmi. A képi megjelenítést a Soc "videókártya" része végzi, aminek dedikált 60-80-100MB RAM-ja van (kernel és telefon függő), amit abból a bizonyos 1GB-ból vesz le. Ez statikus érték, nem változik soha, max. ha másik kernelt raksz fel.
Tehát, ha valakinek 330/960 MB RAM-ot ír (azaz jelenleg 330MB szabad), akkor az azért annyi, mert az alap funkciókon kívül még fut egy csomó előre telepített vagy utólag felrakott app. Csak és kizárólag a feltelepített és futtatott app-ok határozzák meg a szabad RAM mennyiségét, a képernyőfelbontás nem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
vinibali
őstag
-
fotosjani
aktív tag
válasz deminos #27679 üzenetére
Te is tudsz butaságot írni (már elnézést) :
"Tehát, ha valakinek 330/960 MB RAM-ot ír (azaz jelenleg 330MB szabad), akkor az azért annyi, mert az alap funkciókon kívül még fut egy csomó előre telepített vagy utólag felrakott app."A 330/960 (MT6589) esetén pont hogy az ellenkezője, a 330-at kevés telepített app-al vagy jól optimalizált system esetén lehet elérni.
Vagy ha 330/960-at csomó telepített app-al lehet elérni akkor, hogy lehetséges a legyalult 518/960-as érték
Remélem érzed az ellentmondást.Pont ezt az anomáliát nem értetem én sem:
#27629 vinibali "indulásnál 518MB szabad, mindent legyalultam"
Ezzel ellentétben a teszt videón "csak" 330/960 az iOcean X7 esetén.
Tehát valami különbségnek kell lennie a két X7 között.
Mindkettő új kütyű, telepített app-ok nélkül, ráadásul a "legyalult" a rosszabb.És pont a Jiayu G4 esetében ami ugye "csak" HD 720 soros kijelzővel van szerelve a legmagasabb a használt RAM 610/971
[ Szerkesztve ]
-
laslie92
senior tag
válasz fotosjani #27683 üzenetére
Hát én ezt már nagyon nem értem lehet hogy hülye vagyok hozzá!
De vegyük azt h kijelzőnek miköze van a ram hoz? Most akkor a thl w100 ugyan ezzel speckóval rendelkező telefon csak alacsonyabb felbontás mert csak QHD ott még több szabad ramunk lesz? ( vegyük ki a kijelzőt megmarad a az egész )
fotosjani
A 330/960 (MT6589) esetén pont hogy az ellenkezője, a 330-at kevés telepített app-al vagy jól optimalizált system esetén lehet elérni.Itt most azt érted hogy egy rossz rommal(meg pár appal már nem is marad memória?
Ennek se eleje se vége! Láttam Zopo c2-es videot ahol kibontástól market ből antutu telepít teszt futatt és 112/961 Na ilyenkor mi van? Ha felteszem a facebook,meg skype meg az avast ami ugye fut háttérbe lefagy?
Valaki magyarázza már el hogy hogy is van ez mert nem értem! Ha lehet úgy mint egy 5 évesnek!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
tami92
aktív tag
star s5 telefonokkal mi a helyzet? mint ha a forumon lenne valakinek, úgy rémlik. nagyon tetszik a forma meg úgy az egész telefon? akinek ilyenje van tudna róla valami összefoglalást írni?
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
HXY
addikt
Itt egy nem ajánlott webshop: [link]
Habár szuper áraik vannak, de mivel PayPal nem fogadnak el, ezért én nem is kockáztatnék.
-
fotosjani
aktív tag
válasz laslie92 #27684 üzenetére
Nincs köze a kijelzőnek a szabad RAM mértékéhez,
nem is erről szól részemről dolog, inkább az X7 elérhető RAM mértékéről.
330/960 esetén a 960Mb-ból 330 foglalt, tehát még bőven van lehetőségünk, mert a nagy része szabad.
Az előző #27683 hozzászólásomban hibásan írtam: "legyalult 518/960-as érték" mert az 518Mb nem a foglalt hanem a szabad. Valószínű ez zavarhatott meg téged.
Csak késő van már...De a kérdés maradt részemről kijelző felbontástól függetlenül:
valami különbségnek kell lennie a két X7 között, de vajon mi?[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha én egy 2simes telot csak egy simmel használom akkor a 2.simet jelző ikon ottmarad a statusbarom úgyh jelzi h nincs benne sim vagy azt nem mutmutatja/esetleg ki lehet kapcsolni? Előre is köszi
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
gipsztigris
addikt
Vásárolunk-vásárolunk? Aki még nem tudná, 50%-os kedvezménnyel lehet venni THL W8-at a dx.com-nál. Most vettem egyet 115,60 USD-ért .
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
alexw801
senior tag
válasz gipsztigris #27689 üzenetére
Már késő!
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
huan
őstag
Már el is fogyott!
-
petymeg
addikt
G2S tulajok,
mennyire vagytok elégedettek az akkuidővel. Én többre számítottam egy 2200 mAh-s akksitól.
A legnagyobb fogyasztást a Cell standby és a Phone idle pontok adják, ezeket lehet valahogy csökkenteni?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
betyarr
veterán
áááá,hogy ezt nem tudtam hamarabb!
-
Aksomatic
senior tag
Azt nem féltem volna megrendelni... Arra még a sarc is mehetett volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest