Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy a mindennapokban mennyire használható az MT6589 quad proci 1GB rammal és full HD felbontással. Ahogyan láttam, pár embernek már van itt ilyen telefonja. Illetve mennyi bír az akksi pl a Zopo C2-nél (és hasonló társainál, 2000mAh esetén).
Egyelőre a Zopo C2(ZP980) vagy a Jiayu G4 advanced a nyerő (2GB ram). A Jiayu-nál nem tudom mikorra lehet lesz beszerezni. Pedig csábító lenne a 2GB ram, csak nem várnék rá hónapokat. Meg nem találtam sehol infót róla, hogy igazából mennyire elég vagy kevés az 1GB ram a full HD felbontáshoz a Zopo-nál.
Előre is köszi.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
nepszter1
addikt
ZTE V970 szeretném lecserélni kb 60ezer forintért szeretnék venni egy másik telefont
JIAYU G4 re gondoltam , a 32gb rom 3000aksival esetleg van másik alternatíva ? -
cicavizio
csendes tag
Ja még azt is hozzá tenném h meghülyül a kijelző ha töltőn van,akk használhatatlan a telefon,ha csak meg akarom nézni az időt akk már valamit érzékel a kijelzőm és megnyitja a kamerát vagy valami mást.
remélem lesz majd valami rom ami javít ezeken,ha nem akkor kénytelen leszek eladni,földhöz vágni,megfürdetni vagy egyéb pusztító dolgot művelni vele...:@Goophone i9
-
hunaqua
addikt
Azért még 1 szösszenet.Mert egy akkumulátorra ráírja Lee Chen,hogy 3000-es azért még arra ne vegyen mérget senki.
Ugyan nem jártam körbe a kérdést,de talán a ZP 810 akkumulátora 2000-es,ennek a klónjának ( Hero) meg 2700-as.A matrica mindent elbír.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
vampire17
addikt
Nalam most rekord idot futott a Minideal+ SG Post paros
Dátum Információk
2013.05.04
13:56Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.10
08:30Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.10
08:33Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
gipsztigris
addikt
válasz milestone #27310 üzenetére
Konkrétan egy tesztpéldány van nálam még holnapig. Ha kérdés van, amire tudok szívesen válaszolok. Egyébként pedig Star N9589 néven megtalálod kínában is.
Ha az árából leveszed az ÁFÁT és a VÁM-ot, akkor hazai viszonylatban az ára több mint kedvező.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
kosturica
őstag
válasz cicavizio #27299 üzenetére
Ha valami igazán kirívóan jó ebben a telefonban, az éppen az aksiideje! A 3500 mAh nem tudom pontos-e, de hogy nagyon a közelében lehet, az teljesen biztos. Először is valami batári nagy, azért a fizikai méret is sokat mond! De még inkább a tapasztalatom, amit itt már megosztottam: Egész nap megy a szinkron, levelek, időjárás stb. Telefonálok kb 45 percet, egy kis zene. Nagyon sok internet. Soha még nem ment 50% alá estére sem. Ezzel mindent elmondtam úgy érzem!
Én nem használom a gyári töltőjét, a HTC töltővel töltöm. Soha semmi gond ezzel nem volt, nem hülyítette meg! Van benne egy 32 GB-os kártya, azzal sem volt gondom, hogy nem ismerte volna fel.
Egy javaslatom van! Gyaluld le az egész rendszert és tedd fel ezt a legújabb romot! Ebben benne van az ANGOL nyelvű HD-ra átméretezett CWM recovery+root. A belső tárhely át van méretezve benne. Itt az elérhető hely 6GB, ezenkívül, ami sok problémát okozott nekem is az a recovery partíció mérete. Ezt is átpartícionálták 6MB-ről 7-re! Nekem annak idején emiatt a kisebb méret miatt feküdt meg a telefon IMEI része, mert nagyobb módosított TWRP recovery-t akartam rátenni és hazavágta az IMEI-t, nem érzélkelt sim-et.
Szóval a telefon nagyon jó, támogatottsága is van, elérhető hozzá már most is vagy 4 custom rom. Mi kell még?
Szerk: Az imei számot mindenképp ajánlatos az uncle tools-szal elmenteni, ezenkívül a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 tárolja az imeit, ezért célszerű az egész NVRAM mappát elmenteni a root explorerrel. Ezután neki lehet állni a rom flashelésének.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
smkb
őstag
válasz gipsztigris #27314 üzenetére
Sok. 200$ körül mozog kinn,ami már kisker webshop ár külföld felé (szállítás nélkül), ami kb még egy 15-20%-al alacsonyabb kínai kiskerárat jelent. A nagyker ára nincs több 120$-nál valószínűleg. Na erre kellene számolni a vámot meg az áfát, úgyhogy a 75.000 az biza combos ezért. Van haszonkulcs rendesen.
-
Groovebaby
tag
Nem tudom, hogy ezt kijátszottad-e de nézd meg, hogy melyik app szívja az akksit esetleg.
Én pl szombaton frissítettem 3-4 appot, valamelyiknek olyan jó lett a frissítése, hogy 8 óra alatt 0%-ra merült a telefon úgy, hogy nem nyúltam hozzá - megnéztem a battery stat-ot és kiderült, hogy nem volt alvó módban a telefon.
Aztán leszedtem a most frissített app-okat és máris szépen ketyeg ahogy kell...csak most ki kell nyomozni melyik volt.Amoi N828
-
nagyúr
Megjott a thl w7 allati kiraly!!
Aprocska kerdes. Mielott veghezviszem a hungbungo altal leirt memoriakiosztas modositast mit es hogyan erdemes lementeni?
[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
Mindig meglepődök, hogy mennyien hiszitek igaznak az akksikra ráírt értékeket... nyugodtan levonhattok minden kínai telefon akksikapacitásból 4-500, de néha még 800-1000 mah-t is.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
kosturica
őstag
válasz hungobungo #27324 üzenetére
Sőt, inkább 1500-2000-ret! Egész nyugodtan!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
milestone
tag
válasz gipsztigris #27314 üzenetére
Köszönöm a felajánlást.
Írsz róla esetleg egy tesztet is?
Az érdekelne, hogy a hardver (wifi, GPS, GSM-modul) mennyire működik stabilan, megbízhatóan. Kijelző, hang és kép/videó, a felhasznált anyagok minősége, stb. Mennyire stabil a szoftver? Jelenleg egy Xperia Arc S-t használok és képbe került a Note2 (bár nem szeretem a Samsungot - személyes véleményem, nem kívánok semmilyen ízlés- és egyéb vitát elindítani ezzel, de szerintem az egy jól sikerült készülék). Mondjuk ehhez a két modellhez képest milyen a Concorde 5700?[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
-
gipsztigris
addikt
Aki így gondolkodik, az szerintem fordítva van bekötve!
Nem a nagyker és belpiacos árat kell számolni, hiszen amiről Te beszélsz, azt az árat CSAK igen nagy tételben történő vásárlásnál tudod érvényesíteni. Ha pedig vállalod a rizikót és beleteszel mondjuk 15-20 milliót, akkor megkapod azt az árat. De a VÁM-ot és ÁFÁT nem tudod kikerülni úgy sem.
Számold a magán vásárlást, amit bizony 200-210 USD alatt nem tudsz megvenni. Ha szerencséd van ennyiből megáll, de ha nem, megy rá az ÁFA és esetleg VÁM is......és nem kapsz semmi supportot, hanem bízhatsz a kínai segítőkészségében ha történik valami a telefonnal.
Szóval ha legális kereskedelmet folytatsz Magyarországon akkor nem nagyon tudod olcsóbban adni......szerintem!
Mielőtt félreértené valaki, nem vagyok a Concorde embere, csupán időnként szoktam kapni ezt-azt tesztelésre tőlük."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
alázógyík
addikt
válasz gipsztigris #27329 üzenetére
"nem vagyok a Concorde embere, csupán időnként szoktam kapni ezt-azt tesztelésre tőlük."
Tehát szponzorálnak, ami teljesen más.
-
nepszter1
addikt
válasz osztraksajt #27306 üzenetére
Értem akkor még picit várok , azért gondolkozok a G4 nél nagyobb aksi , jobb kamera , nagyobb ram
bár a ZTE V987 pedig ott van a név -
alázógyík
addikt
válasz gipsztigris #27331 üzenetére
-
hungobungo
senior tag
válasz gipsztigris #27331 üzenetére
Miért annyira rossz?
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
alázógyík
addikt
válasz hungobungo #27334 üzenetére
-
veterán
válasz vampire17 #27312 üzenetére
Nálam két China post csomag tart pontosan ugyanitt ugyanígy 4-i indulással és 10-i vám elé állítással. Közben a SG post múltkor 3 hét volt, előtte a CN Post volt 19 nap. Sokan mondják, hogy SG post a gyors, miközben nagyjából ugyanannyi idő, bár a SG Post korábban dinamikusabb volt.
hungobungo #27328
Amikor itt volt nálam a ZP900-as 2300-as akksija és a G3-as 2750-es akksija, egymás mellé tettem és láttam, hogy a Zopo akkuja fizikálisan nagyobb. Ettől függetlenül sokan bizonygatták, hogy márpedig a ráírt adatok valósak (miközben az első akkukon a zseni hamisítók még számolni sem tudtak, mert a 2750mAh és 3,7V mellé 9,99Wh-t írtak, aztán csak később kaptak észbe és írtak 10,18Wh-t) Valahogy szívesebben akarjuk elhinni azt, amiről álmodunk...A drága magyar árakhoz:
Cubot A6589S egyik helyen 230USD. 200 darabot véve megkapod 190USD-ért darabját, de akkor nincs SG Post, a postaköltségre ekkora tétel esetén korábban 450USD-t mondtak, tehát egy készülék ára 192USD x1,27 x 227 = 55k Ft. De ebben még nincs benne a terítés, a raktározás, a fizetések, a kisker árrés, jótállás, a papírmunka és az adók az esetleges bevételek után. Szóval ha ezt (ilyet) 75k-ért adják, akkor nem keresik magukat degeszre...[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
gipsztigris
addikt
válasz hungobungo #27334 üzenetére
Nem, csak itt a kolléga utalt arra, hogy biztosan hegyekben áll nálam a Concorde cucc, hiszen engem "azzal szponzorálnak".
(#27327) milestone
Történetesen nekem is Arc S-em van, amihez szoktam hasonlítani a készülékeket. :-) Estére összeszedek pár gondolatot a telefonról.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
agoka07
senior tag
Van valakinek valami tapasztalata, egyáltalán meg van már jelenve? JIAYU G4
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
milestone
tag
válasz gipsztigris #27337 üzenetére
Remek Ismerős volt a neved valahonnan
-
kisda
aktív tag
Jön valakinek hk posttal telefon vagy egyéb? Lebeszéltem a sárgával érthetően, hogysg posttal küldje mert gyorsabb, erre rittig hk-val adta fel ma a Star s5 masinát...nemtudom igy mennyi idő lesz, ha most az sg is lassúnak mondható.
-
Dermesztő
aktív tag
Ha megjön mindenkinek a telefonja, egy beszámolót írjatok
THL W7-hez mit szóltok Quad procival ?
Rengeteg tartozékot adnak hozzá.
A fehér még tetszik is
[THL W7 QUAD]Pü.-re illik válaszolni ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest