Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz Depression #27243 üzenetére
Egyetértek.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Depression
veterán
Miért ne?
Két eléggé eltérő modell közül mindenkinek van szimpibb készülék. Egyiknek ez, a másiknak az. Mindkettő elég jó választás lehet.
A kisebb felbontás jobb játékokhoz, a nagyobb hangyányival szebb lehet.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
huan
őstag
válasz Depression #27257 üzenetére
Igen,igaz,csak azt hittem technikai magyarázata van.
-
sfbukfenc
tag
Sziasztok!
ZTE Skate telefonom szeretném lecserélni, márkahű maradnék, a V970-et néztem ki.
Az alábbi oldalon elég jó áron kapható.
[link]Régóta követem a fórumot, és sokáig gondolkoztam, hogy kettő, vagy négy magos telefont vegyek.
Úgy döntöttem, mivel játékra és filmnézésre egyáltalán nem használom(nám) a telefont, elég lesz a két mag is.
A V970 mellett az ára, és a Skate-el kapcsolatos pozitív tapasztalatok miatt gondolkodom.Jól emlékszem, hogy a tmallbox az ajánlott webshopok közt van?
Akinek ilyen telefonja van, kíváncsi lennék a véleményére, jól döntök-e?
Természetesen mások véleményét is szívesen veszem![ Szerkesztve ]
-
laslie92
senior tag
Sziasztok ma adtam le egy zopo c2 -es rendelés!
Mivel nem tudtam melyik postával rendeljem a késések miatt azért találomra ráböktem és HK post lett!
Remélem Karácsonyig Ideér
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
És a Jiayu G2 romommal kapcsolatban! Ez volt az első MAGYAR rom és nem menőzni akartam vele nem a dizánjra menetem hanem hogy magyar legyen! A LEWA-t én is ajánlom!Üdv: Laslie
[ Szerkesztve ]
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
laslie92
senior tag
És még egy kérdés Nézem ezeket az 1080p-s telefonnal készült videókat és mindegyik olyan mint ha akadozna! ( nem a számítógépem rossz simán bírja ( AMD x4 8gb ram HD5570) ) Miért van ez?
Valakinek Érkezett már meg ZOPO c2?
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz laslie92 #27264 üzenetére
Nagyon nem lőttél mellé, ez itt egy április 30-i rendelésem HK Posttal:
2013.05.02
14:51 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.05.05
14:07
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.08
07:17
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.08
07:23
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.05.09
08:33
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Hali!
Az asszony kiválasztott két telefont, de nem tudja eldönteni melyiknél maradjon. Mindkettő szép, tetszetős de ismeretlen. Az adataik nem igazán döntőek, mert nagyon hasonlóak a két telefon esetében.
A két telefon: Cubot M6589 és a Star S5 Butterfly.
A véleményeteket szeretném kérni, hogy melyiket ajánlanátok, van-e tapasztalatotok valamelyik készülékkel kapcsolatban? Én azt mondtam Neki, hogy ha ennyire egyformák, akkor a 4,7 helyett legyen az 5 col és a két akku, már ha ez széria tartozék és nem csak ott árulják így, ahonnan én linkeltem, Neki viszont kicsit jobban tetszik a nem lakkfényes és talán nem is annyira csúszós hátlap. De ezek kevésbé befolyásolnának minket, mint egy-egy olyan tapasztalat, hogy az egyik vagy a másik rakoncátlankodik, átlag alatti fényképeket csinál, 10perc alatt két vállra fekteti egy kis játék, rosszul van összerakva, zörög/lötyög vagy bármi hasonló.Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
-
fPApi
őstag
A MiniDeal-en szemezek egy UMI X1S-el. Itt többen jelezték az utóbbi időben, hogy ROOT-olva kapták a telefont, ill. a MiniDeal-en Joyce is azt mondta kérdésemre, hogy ROOT-olva van. Mi a tapasztalat, tényleg kérdés nélkül ROOT-olva küldik most már a telefonokat a MiniDeal-en?
-
apeelme
addikt
válasz laslie92 #27264 üzenetére
Nem kell mentegetőznöd... Egyszerű kérdést tettem fel kétszer is amire nem voltál hajlandó válaszolni.
De újfent megteszem, HA csak magyarítottad - ami dicséretes - akkor mitől lett:
faster
Longer battery time
...
Fully CustomizableÉs bármennyire is erőlteted a LeWa még mindig NEM AJÁNLOTT rom!
-
beers
addikt
Én is az UMI X1S-t nézegetem, egy dolog tart vissza, nem találtam a notification led-re való utalást sehol sem...!
M&N
-
Micsek
csendes tag
Sziasztok!
Kínai barátainkkal történt levelezés eredményiként, kaptam linket frissebb gyári rom ügyében.
Rom
Több típus hátha szüksége van valakinek rá.
Gyuri -
laslie92
senior tag
válasz apeelme #27269 üzenetére
Na Akkor a Ugye bár Gyári romba nagyon sok program futott a háttérbe aminek semmi értelme nem volt! Ezek ki lettek belőle lőve! Ezzel egyidejűleg láthatóan jobb lett az akkumlátor idő és gyorsabb lett a telefon
a rendszer 4.1.2 androidra épült és nem a gyári 4.0.4 re
a telefon drivere frissítve lettek ezzel elérünk ( szerintem egy jobb kamra minöséget)
a Kernel az maradt az ami volt ( ezért melegszik töltés közbe) Gyári hiba
A google bele lett építve az első olyan rom amivel működik a szinkronizálás normálisan
A java ba egy kicsit bele piszkáltam ezért aki használja feltűnt neki automatikusan kilő 840mb ram használat után 5 programot az az első 5 öt ami használva volt ezzel nagy valószínűleg legfejebb 50mb ot felszabadítva és akkor már nem lassúl be a készülék!
Sajnos a hangminőségen is probáltam javitani de silány hangszórónak köszönhetően lehetelen volt!
Biztos kihagytam valamit mert sokszor 2 program magyarítása között piszkáltam bele amikor nagy hirtelen szembe jutott valami!
a BUG mentes rész mára nem lett igaz a Beállításokba kijező beállítás valamely részén leáll! Ha sok időm lesz javítom tuti hogy csak egy félre vert ., okozza
A böngészőből szeretnél valamit letölteni kidob a böngészőből( persze ugyan úgy letölti)!
Ha használtad te is tudod,hogy azért nem ez világ legrosszab romja ez a 3. romom amit csináltam igérem az évek során jobbakat fogok készíteni!
-
laslie92
senior tag
válasz RVR400 #27272 üzenetére
Hát Az baj hogy az gondolom levélbe jött de akkor is szép idő! Remélem 2 héten belül beér magyar országra! Majd most csinálok egy tesztet mert a 1 nap eltéréssel rendeltem CH SG ÉS HK postal!
és még ma szeretnék rendelni memória kártyát headsetet meg pár apróságot azt majd svájci postal
Amint feladják őket jelzem és megnézzük melyik ér ide hamarabb!
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Mymemory oldalon érvényes (publikus) kupon kódok közül tudna valaki jobbat adni, mint a VC5? Hátha lenne közkézen 20 %–os."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
raulicio
senior tag
A minidealről és az UMI X1S-ről annyit, hogy 05.08-án rendeltem és a mai napig nem sikerült feladni nekik, szóval vagy nincs nekik vagy nem tudom mit szarakodnak, minden esetre én most tuti nem rendelném még meg. Csak sajnos elkapott a hév meg james megesküdött, hogy csütörtökön küldik...
-
Groovebaby
tag
válasz raulicio #27278 üzenetére
Hát bakker nem lennék akkor most így a helyedben.
Nekem Joyce mondta, hogy van raktáron, másnap kaptam is egy tracking numbert és a státusz feladva volt...
ma a kíváncsiság kedvéért ránéztem az SG post honlapján, de azt írta hogy a tracking number nem létezik.
- de utána ott volt, hogy 2-3 nap átfutási idő lehet, amég megjelenik - hát azt hittem annyi nap alatt már fel is adják...Amoi N828
-
bigrock
addikt
Zopo ZP980 és C2 vásárlása között vacilálok. Csak azt nem értem, mért van közel 100 USD különbség a kettő között. A ZP980 16 GB ROM-mal van, ez szerintem nem ér meg ennyi felárat. Minden egyéb paraméter hajszálra megegyezik. Mi lehet a titok?
-
hunaqua
addikt
válasz bigrock #27282 üzenetére
A C2 a belső Kínai modell,a másik pedig a nemzetközi lenne.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
raulicio
senior tag
válasz citkar #27281 üzenetére
Egyébként félreértetek. Persze mindenki szeretné már másnap nyomkodni a megrendelt kütyüt, de nem az a baj, hogy kb 3 hét mire ideér, mert erre mindenki fel lehet készülve. Inkább az bosszant fel halálosan, hogy eddig kétszer, hazudtak a képembe gondolkodás nélkül és azóta is ilyen fél napokkal tologatják a feladást.. Persze ha elsőre megmondták volna, hogy bocsi de nincs készleten és nem tudni mikor tudjuk küldeni, akkor lehet, hogy mást és máshonnan rendelek. Mondjuk így elérték, hogy tőlük többet nem fogok...
-
kosturica
őstag
válasz cicavizio #27276 üzenetére
Szia!
Root kell hozzá. Root explorerrel megkeresed a system/build.prop-ot, majd a show.navigations bar=no sort átírod =yes-re. Ujraindítás után megkerül az elveszett bárányka. .A root explorert át kell állítanod read only--ról write-ra.Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
vegyszer
addikt
válasz raulicio #27284 üzenetére
Pont azért nem fogja egyetlen bolt sem bevállalni, hogy két hét múlva jön. Én meg sem kérdeztem, hogy van e Lenovo A820. Csak betettem a kosárba, rányomtam a kupon kódot, ami elvileg nem kellett volna, hogy éljen, de élt, és egy perc múlva ki is fizettem. Minden külső csesztetés nélkül 24 órán belül tr számot küldtek, ami újabb két nap múlva már meg is jelent a rendszerben. 15 nap alatt megjött, egyetlen felesleges email váltás nélkül. Ennek így kéne mennie. Nem? De a száz levelet írt is írok, akkor sem tudják a raktárból kihozni, ha nincs.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz sasa311 #27287 üzenetére
Miért, mi rossz érhet?
Mondjuk a Raiffeisen bank mobil alkalmazáshoz használt jelszó felhasználónév páros kiszivarog "valahogyan" és a visszaigazoló SMS meg még sem jelenik a saját telefonon. És teljesen idegen számlára megy minden fellelhető forrásod. És ez csak egyetlen lehetőség..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest