Új hozzászólás Aktív témák

  • robertone2

    tag

    válasz peter76bp #26232 üzenetére

    ThL W8 vs. Feiteng h9500

    Legelőször is szeretném leszögezni, hogy nem a svájci bicska pengéjét, hanem a beépített, teljesen tompa és széles csavarhúzót használom a Feiteng flipes tok hátlapjának végigpattintgatására levételkor, mivel meglehetősen passzos ez még így újkorában, de cserébe egyáltalán nincs sem recsegés sem holtjáték ha fel van pattintva a hátlap, pöpecül odailleszkedik mintha egybeöntötték volna. :)

    Kivitelezésben én semmi lényegi különbséget nem láttam a két masina között, szerintem mindkettő nagyon rendben van. A Feiteng fülesénél sem feltétlenül a hangminőséggel van baj, végülis egész rendesen szól (na azért nem fogom nyugdíjazni miatta az akg fülesemet), hanem a külsővel. Először is a töltőhöz és az usb kábelhez hasonlóan (számomra undorítóan) fehér színű miközben a készülék meg szép szürke, de egyébként sem adnék érte 300 forintnál többet a külseje alapján, noha jól indul az egész, mert aranyozott a csatlakozója, de ami utána következik az maga a fröccsöntött fehér borzalom amiről ráadásul sikerült lespórolni a jelzést, hogy melyik a jobb és melyik a bal dugó...

    A Feiteng akkuja mondjuk az eddigi állandó ilyen-olyan tesztelgetés és bekapcsolt wifi (időnként ráadásul többünk által használt hotspot) mellett valóban nem bír többet egy napnál, de normál használat mellett szerintem simán kibír kettőt, mindenesetre két akkut adtak hozzá, úgyhogy ha rájön az emberre útközben a 3d játszhatnék vagy a nonstop hdvideónézési inger, nyugodtan belecsaphat a lecsóba, nem fog beütni az áramszünet. Az usb kábelt azért valószínűleg mindig magamnál fogom tartani, jobb a békesség.

    Ami számomra az összehasonlításból kiderült, az az Android 4,1 és 4,2 közötti különbség. Részben nyilván ennek is betudható a Feiteng előnye a tesztekben, de az olyan apróságok, mint a fizikai gombra alvásból feléledő képernyő, vagy a menü gombbal elővarázsolható rendszerbeállítások mindenképpen használhatóbbá tesznek egy telefont a hétköznapokban.

    Nagyon komolyan gondolkodtam a ThL gépen én is és nem gondolom, hogy rossz választás lett volna, nincsenek nagy különbségek, elsősorban az ajándék fliptok és a frissebb android szólt a Feiteng mellett (mindkettőnek nagyon örülök így utólag), de mondjuk az olyan bosszúságok mint ez a w8 fényképezőmizéria biztosan idegesítenének, míg a Feitenggel teljesen jóban vagyunk, nem kell feltétlenül főzött romok után szaladgálnom, ha kijön egy nagyon jól sikerült optimalizáció akkor lehet hogy elcsábulok, de szerintem rendben van így is ahogy küldték.

    A gps-t azóta sem izzítottam be, majd kimegyek valami nyílt terepre, ha egyszer elkapta a fonalat onnantól kezdve nem hiszem, hogy gond lesz, az első alkalom az előző telefonomnál is egy örökkévalóságnak tűnt, gondolom most is le kell raknom 10 percre, hogy valamit produkáljon.

Új hozzászólás Aktív témák