Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz Somatom #138388 üzenetére

    Ebben ne legyél biztos! A tárolás lehet csak kis mértékben lassítja a tárolót DE a kezelendő adatok mennyisége már nagyon nagy mértékben lassítja az egész rendszert és nem csak a galéria alkalmazást! Ugyanis a rengeteg, adott esetben több MB file beolvasása még bélyegek esetén is megrántja a rendszert! Tudod a képek-videók megjelenítése nem véletlenül akkora teljesítmény igényű feladat. Minden egyes kép megjelenítéshez a kijelzőhöz át kell méretezni a képet, a nagyítás mozgatás, váltás meg is tudja rogyasztani a mai amúgy is túlterhelt rendszert. Nálam az op rendszer üresen is több mint 10GB ebből a memóriában tanyázik minden indítás után ~2,5-3GB vagyis ezeket írni és olvasni majd visszaírni(változás esetén) is kell.
    Szerinted ez mekkora hardverigényű feladat? Már elmúltak a kisigényű droidos idők amikor még elfért az egész rendszer 1GB memórián és a 2GB tárhelyen. :N Ma már nagyobb hardveres igénye van mint a windows-nak.
    A mentés az alapfeladat abban nincs is semmilyen eltérés a véleményünk között. DE én soha nem a telón tárolom a képeket max az aznapi meló igazoló képeit. Pedig lenne hely akár 10e db képre is de minek is legyen a telón?
    Ez alapján felesleges telefont keresni! A 64GB-os teló szabad helyén elfér akár 4-5 óra FHD videó is, de ugye azt is le kell menteni valahova. Ha valaki elmegy kirándulni olyan helyre ahol nincs mobil net, x hétre akkor meg vigyen 2db sd kártyát pluszba akár a pénztárcába van a telefon tokba(ha elveszti legalább valaki jól járjon vele :P ). Hazaérve meg mentés, mentés, mentés, takarítás. Ezzel a probléma megoldva...............

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák