Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    válasz banderasz77 #10368 üzenetére

    "...ma már meg is lesz oldva a dolog."

    Mármint vissza kell küldened a készüléket, és küldik a jót? "Rendesek", hogy adnak 20 USD refund-ot, mert kb. annyiba lesz a postázás vissza... :U

    Amúgy megvettem az aTab5-öt. A nem igazán szépen szóló (nagyobb hangerőn recsegő) hangszórót leszámítva szuper. :) (Úgy vagyok vele, hogy most első körben nem telefonnak kell, a külső hangszórót pedig a teblet-emen sem használom, tehát ez most nem igazán számít, ha meg később mégis nagyon zavarna, akkor elméletileg a gari idő végéig vissza tudom vinni gariba javíttatni/cseréltetni. Fülhallgatóval teljesen jó a hangja.)

    Minőségre még kicsit jobb is összességében, mint amire számítottam. Nyilván nem egy Galaxy Note, meg vannak apróbb bosszantó dolgok (pl. a túl erősen világító kapacitív gombok vagy az alapból félig kínai billentyűzet, amit sikerült átállítani magyarra), de jó lesz 5 collos tablet gyanánt/helyett. ;) Fel is dobtam rá a fiam kedvéért gyorsan a legújabb mérges madarakat, és hibátlanul fut rajta. Ennél erősebb játékot úgysem fog látni... :DDD Az mondjuk "vicces", hogy a dobozán 4 giga RAM-ot ír, míg valójában csak 2 giga van benne, de van hozzá microSD kártyám, úgyhogy ez sem érdekel. :P Ami számomra a legfontosabb: kényelmesen és pontosan tudok jegyzetelni rajta. (A képernyő érzékenysége tökéletes.)

    Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt korábban a kérdéseimre! Leginkább a magyar gari - és persze az 5 collos képernyő - miatt csábultam el erre a készülékre, meg aztán a megint gyengülő forint és a különböző boltokról hallott rossz hírek is elvették a kedvemet a külföldi rendeléstől. De persze még később előfordulhat ilyesmi, mármint külföldi telefon vásárlás (ha most végképp megfertőződöm a kínai dual SIM őrülettel... :D).

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák