Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80355 üzenetére
Pont azért van ez a gyári megoldás, hogy ne kelljen root. Az tény, hogy volt vmi behibázása a Samunak. Ezért adta ki ezt a patchet. Az előbb rákerestem a "Samsung Galaxy S4 screen mirroring" -re és a találatok alapján nekem nem úgy tűnik, hogy ne lenne ilyen feature gyárilag. Root -tal persze megtanítható más "nyelvre" is. Csak az a problémás, amikor a megjelenítő Samsung, mert az nem "tanítható" úgy, hogy letöltök hozzá egy másik screen mirror alkalmazást. Na, ekkor jön az, amit Te írtál korábban (Chromecast, miniPC, stb.). Én az S2 -ről, 4.1 alatt is nyomtam screen mirror -t, miniPC -re. Ráadásul Lanon, amire a Google csak most jött rá és csinált egy Lan adaptert a Chromecast -hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bitcoin topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politikai mémek
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Disney+
- Politika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest