Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogárka7
csendes tag
nem szeretnék állandóan szervizbe hurcolászni semmit...most a vaiom épp szervizben van, és 2-3 hét mire lesz belőle vmi...
[ Szerkesztve ]
-
Bogárka7
csendes tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt állok és szeretnék egy kis segítséget kérni Max. 50 ezerig mehet az ár, de ha esetleg fölötte (max. 10 ezerrel) van vmi hiperszuper cucc akkor szóba jöhet Nagyon nagy dolgokra nem kellene, netezésre, word, pdf fájlok olvasgatására főként, esetleg filmezésre. Mindenféleképpen itthon szeretném megvenni, nem szeretnék külföldről rendelni, sajnos ebben nem bízok még annyira. 9"-10"-es gépekben gondolkodok, néztem a DPS dream 9"-es gépét, de olvastam, hogy a felbontása nem éppen megfelelő, Navon Platinum 10-es a következő versenyző, róla nem sok mindent találtam, meg a Concorde termékeivel szemezek, bár ezeknek kicsivel már 50 fölött van az áruk. Ti tapasztalatok alapján mit ajánlotok? Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest