Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
garcia66
tag
válasz
Nara19 #41754 üzenetére
Szia.
Tényleg elbizonytalanítottál
, ezért ma bementem az MM-be, és megnéztem mindkettőt - de nem lettem biztosabb semmiben. Az Asus tényleg mozog a bal alján (az Asus felirat velem szemben volt), mintha szét akarna válni. A Samsung meg mint az új. Persze, azt nem tudhatom, melyiket nyomogatták többet. A felbontásbeli különbséget én nem érzékeltem, de tényleg gyorsabb talán az Asus. Mellette áll még a kb. 10,8GB szabad belső memória a Samsung kb.4,3GB-val (ezeket mutatták a gépek). De a Samsung szervizhálózata (szvsz) jobb.
Veszek egy 15k-s modellt valamelyik multinál, azt jó éjszakát
Kár annyit gondolkodni..... -
garcia66
tag
Sziasztok.
Két tab között vacillálok: Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo PMP5880D és Samsung P3110 Galaxy Tab 2 7.0 WiFi 8GB. Lányomnak (9 éves) lenne, egyszerű játékokra, filmnézésre, esetleg online játékokra.
Köszönöm előre is a választ.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest