- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopeter73
csendes tag
válasz Azolcsóság #54135 üzenetére
Igen, még belül vagyok bőven a 45 napon, sőt 2 nappal ezelőtt érkezett a készülék. Remélem nem tart olyan sokáig az ügy intézése, és valóban a csere lenne a legjobb megoldás.
Pont azért rendeltem a cube27gt-t, mert rengeteg pozitív visszajelzést kapott...
Őszintén szólva én eddig meg voltam elégedve velük, ugyan csak telefonokat rendeltem, de vámot, áfát egyikre sem raktak, két hét alatt itt volt mindig, és eddig a készülékekre sem volt panasz. Náluk lehet holland postával rendelni díjmentesen, és a feladó rovatban rotterdami cím szerepel, nem tudom, hogy ez közrejátszik-e abban, hogy kvázi unión belüli szállítás és emiatt elkerüli a vámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad 10, Blue, 64GB, 100% akku, 10.9'' Retina, makulátlan, 2026.10-ig garanciális
- Apple iPad Pro 12.9'' M1, 5gen, Space Gray, 128Gb, Wifi+Cellular, makulátlan + Pencil2
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple Ipad 9th eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest