Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
a.t.t.i. #73276 üzenetére
Lentebb kell görgetni a többi kapcsolóhoz. A helyes hangbeállításhoz olvasd el a gyorstalpalót, az összefoglaló elején. Ha optikával kötötted az erősítőre, akkor pl. 5.1 helyett 2.0-t kell felül beállítani, lent meg a hangtovábbítást (passthrough), ez a Kodi hülyesége.
-
nfsu17
veterán
válasz
a.t.t.i. #70766 üzenetére
De mi az elvárás? Wifi? Lan? Proci?
10.100 [link]---
Nálam a pörgetést nem szereti a box.
Nem tudom hogy mondják. Balra két nyíl, meg.jobbra két nyíl. 2x, 4x, stb.
Elkezdi pörgetni, aztán mikor nyomom a playt, hogy hagyja abba, akkor van hogy észre sem veszi, teker tovább, nem is szeretem használni. -
ztsoft
őstag
-
mexel
veterán
válasz
a.t.t.i. #68597 üzenetére
Akkor nem érdemes olyat linkelni ami eltér mert ahhopz más dtb kell. Ha 2gb-os akkor P212-es dtb kell olyan aminek a nevében 2G van és ha 100-as a lan akkor nem kell más. Azzal menni kell.
gxl_p212_2g.dtbEzt átnevezed dtb.img-re és ezzel mennie kell ha valóban 905X és 2Gb-os 100-as lannal.
-
-
Pelican
őstag
válasz
a.t.t.i. #68585 üzenetére
A saját dtb-it kell használni, ott vannak a kártyán a device_trees könyvtárban.
How to install CoreELEC? -
tomy86
addikt
válasz
a.t.t.i. #46126 üzenetére
Van reset gomb, csak az AV csatlakozóban (pl. egy fogpiszkálóval elérhető), de nálam például nem csinált semmit (valószínűleg nincs bekötve).
Ha sd-re telepíted, akkor tegyél rá egy boot.zip-et vagy androidra telepítsd a Reboot to LibreELEC progit. Bár, ha jól emlékszem (már régen töröltem az androidot és csak LE van rajta, úgyhogy nem 100%), amennyiben indításkor van benne sd, akkor eleve az arra telepített LE indul el. -
Beni2360
félisten
válasz
a.t.t.i. #44522 üzenetére
Itt nézzél körül.
Mindenképpen egy CE egy SD kártyára és minden elég és megy. -
Beni2360
félisten
válasz
a.t.t.i. #44518 üzenetére
Ha HDMI-n kötném a boxot erősítőre és arról mennék a tv-re,rosszabb lenne a hangminőség - Nem, akkor kapsz jobb hangminőséget.
Csak-100Mbps-s a hálózati kapcsolata 4K-nál előlefordítgatnak akadások.Szokatlan mert az S912-k általában 1 Gb-sek. Ezt elolvastam
Max veszel hozzá az itten sokat ajánlott 1 GB-s USB hálózati adaptert. -
DIEGO15
őstag
válasz
a.t.t.i. #44451 üzenetére
Egyébként most talán ez a Tanix TX3 Mini L a legolcsóbb, 6849Ft, de az előbbi feltételnek már sajnos nem felel meg.
-
DIEGO15
őstag
válasz
a.t.t.i. #44444 üzenetére
Én úgy tudom, hogy FullHD felbontásig tökéletes, de azért várd meg amíg egy szakavatottabb kolléga is jóváhagyja.
Szerk.
Akkor marad a MagicSee N5 34.5$-ért.
-
blakey
titán
válasz
a.t.t.i. #34850 üzenetére
Kodi Audio Quick Start Guide
PT=Passtrough -
blakey
titán
válasz
a.t.t.i. #34827 üzenetére
Audió kimenetet nem kell állítanod csak akkor ha:
1: PCM-et szeretnél használni és/vagy
2:.szeretnéd a többcsatornás PCM-et is használniV1.: Amúgy meg tedd 7.1 ha nagyon szeretnéd és minden legyen PT-ban.
V2: Hagyd úgy ahogy van és a PT állítsd be az erősítőnek megfelelően.Amikor rámész egy kapcsolóra akkor alul van egy kiegészítő szöveg, olvasd el, hogy mire vonatkozik.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
a.t.t.i. #25116 üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy valami hibás kódolású a film, a Kodi-ban pedig Mindig-re van állítva a Képfrissítési frekvencia igazítása a filmhez?
-
wooper91
tag
válasz
a.t.t.i. #25108 üzenetére
Ha közben hang viszont van, akkor én talán valami képfrissítési hibára gyanakodnék, ott kutakodnék a beállításokban. Hogyha hang sincsen, akkor az lehet hálózati hiba, hogyha hálózatról megy a videó. Nálam az utóbbi fordult elő. Ment a film, eltűnt a kép, majd 5 mp-el később folytatta, de úgy, hogy 5 mp-et ugrott is a filmben. Bár ez egy lapin volt Kodi-val, de Windows alatt... Az ethernet-re váltás oldotta meg a problémát, gyengusz volt a wifi. Ha hülyeséget mondok, akkor kövezzetek meg
-
SVLaller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Formula-1
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest