Hirdetés
-
GAMEPOD
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mexel
veterán
válasz
pinnacle #26854 üzenetére
Tényleg sokszor leírtam. Én ha LE-re keresnék boxot biztos olyat vennék aminek a wifije is támogatott.Nem azért mert biztos hogy wifivel használnám, de én szeretem ha valamin amit használok minden működik. A mecool wifije nem olyan. Van sok S905x box ami támogatott, árban sem nagyon mások. De ez csak az én véleményem. Ha droidra keresek akkor biztos Mecool M8S pro+ t vennék ha aránylag jó árban keresek mert jó a rendszere, nincsnek anomáliák és Widevine L1 ami akár jól is jöhet. Ráadásul van hozzá Android TV OS is, ami szerintem médialejátszónak ideális ( Ismét írom mielőtt szólnának hogy ha az LE plusz funkcióit félretesszük, ami vagy kell valakinek vagy nem)
Nem fogsz egetrengető különbségeket találni egyébként ebben az ársávban, kár ennyit rugózni talán rajta. Mindössze szerintem nem kell a legolcsóbb noname kütyüket venni meg ebayről bizonytalan darabokat beszerezni, igaz nem tudom mondjuk mennyire léteznek még az ún. klónok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robot fűnyírók
- Jelszókezelők
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Gamer - MSI Z890 Tomahawk + Intel Ultra 9 285K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest