Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#09256960 #42626 üzenetére
Én nem mondtam, hogy a bitcoin árfolyama be fog zuhanni.
Épp ellenkezőleg. Potenciálisan megmarad digitális aranyként.Csak azt mondtam, hogy egy idő után nehezedik a bányászat és a jelenleg árfolyam (átlag) mellett már nem lesz megérős. De attól még a bitcoin értéke megmaradhat. Egészen addig megmaradhat, amíg milliók hiszik el, hogy az a valami ér annyit, mint amennyit érőnek hiszik. Ez az összes fizetőeszközre igaz. Minél több helyen fogadják el, annál kisebb a valószínűsége, hogy bezuhan az árfolyama. Viszont fizetőeszközként ugyanazok a problémák merülnek fel vele kapcsolatban, mint az arannyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nintendo Switch 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Microsoft Edge
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Zotac RTX 3070 amp holo 8GB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest