Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sutyerák007 #45364 üzenetére
Ez egy Vs topik.
Azért remélem átérzed petyke megjegyzéséből származó íróniát és az általad belinkelt idézet utolsó pár szavából eredő lényegét, mert nem vagyok benne biztos, hogy átjött a kis cinizmus.
Petyke is tudja hogy igaza van és én is tudom , hogy igaza van .Mindenki tudja hogy ez van.
De ami az Nvdiára vonatkozik abban, nem a topikokban történő hallgatásban vagy lapulásban.Kiemelkedő bevételük van a nem bányászati időszakra összenézve amúgy most is, csak megszokták a könnyű pénzt.
Nvidiánál Innentől dolgozzanak meg érte hogy jobb legyen, Hozzanak CPU-t, adjanak jó VGA-t ,és fejlesszenek ahogy eddig tették, mert más különben mélyrepülés lesz ha jön az új gen ha nem. AMD ügyesen dolgozik, eléri a sikereket kemény melóval, de rohadtul beáraznak sajnos, ahogy a lóra ülnek és ebből nem fognak engedni ők sem ráadásul egyre jobban érik nekik az árukapcsolásos sztori, ami igazából csökkentheti a piaci szereplők számát vagy VGA vagy Cpu téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó RTX 4090 ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest