Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
nem tudom mennyire ismered a játékot , zárt helyeken játszódik az egész,labor, kastély ilyesmi, nyílt helyszínek minimálisan vannak benne. Pár udvar ilyesmi. Annak is a nagy része félhomály, nyomasztó atmoszféra satöbbi, nem sok látvány van benne textúrák terén.Gondolom nem azt csinálják, hogy a demóban med textúrákat tolnak a pénteken megjelenőbe meg már ultra lesz.
ha jól tudom az ultra textúra csomag majd egyszer elérhető lesz a közeljövőben külön letölthető formában.
Anno én párszor végigtoltam a régit is meg a demót is oda vissza, mert az egyik kedvencem ismerem a játékot, bár gondolom azért változtattak rajt dolgokat.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: WWII
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Akvarisztika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest