Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor #34152 üzenetére
Ez óvodás hozzáállás, hogy ha mások is csinálják, akkor nekik miért lehetne. Szerintem ne csináljon ilyet egyik cég sem. S igen, az Intel az még rosszabb az NV-nél, arról is van ilyen videó. Illetve itt most nem az AMD-ről van szó, hanem arról, hogy az NV közvetlenül velünk cseszik ki, lásd pl a G-Sync.
A törvényt meg felesleges felhozni. Ami törvényes, az nem biztos, hogy erkölcsös (lásd nürnbergi törvények). Persze legtöbb nagy cég erkölcstelen, lehetne sorolni, de itt nem az erkölcstelenség tényéről van szó, hanem annak mértékéről és a tettek mennyiségéről. Itt az Intel vezet, után picivel az NV. S ismétlem: ezek nagyrészt nem az AMD-t vagy az egyéb cégeket szivatják, hanem minket, potenciális vásárlókat. Ráadásul sokszor úgy, hogy nem is tudunk róla, mert marketing.
Anno amikor gyerekkoromban az első gépemre gyűjtöttem akkor Intel-t akartam venni, merthogy az a processzor, az AMD-vel szemben semmi bizalmam nem volt. Szerencsére egy akkori Gamestar újság felvilágosított, hogy Athlon XP-t kell venni, nem pedig fos Celeron-t, aminél még egy kis Duron is jobb. Viszont VGA-ból hülye voltam, és GeForce 4 MX 440-et vettem, mert hogy dzsíforszNÉGY!!!44! Hát, rendesen átvertek. Geforce3 vagy Radeon 8500 kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó RTX 4090 ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest