Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz keIdor #34152 üzenetére
Ez óvodás hozzáállás, hogy ha mások is csinálják, akkor nekik miért lehetne. Szerintem ne csináljon ilyet egyik cég sem. S igen, az Intel az még rosszabb az NV-nél, arról is van ilyen videó. Illetve itt most nem az AMD-ről van szó, hanem arról, hogy az NV közvetlenül velünk cseszik ki, lásd pl a G-Sync.
A törvényt meg felesleges felhozni. Ami törvényes, az nem biztos, hogy erkölcsös (lásd nürnbergi törvények). Persze legtöbb nagy cég erkölcstelen, lehetne sorolni, de itt nem az erkölcstelenség tényéről van szó, hanem annak mértékéről és a tettek mennyiségéről. Itt az Intel vezet, után picivel az NV. S ismétlem: ezek nagyrészt nem az AMD-t vagy az egyéb cégeket szivatják, hanem minket, potenciális vásárlókat. Ráadásul sokszor úgy, hogy nem is tudunk róla, mert marketing.
Anno amikor gyerekkoromban az első gépemre gyűjtöttem akkor Intel-t akartam venni, merthogy az a processzor, az AMD-vel szemben semmi bizalmam nem volt. Szerencsére egy akkori Gamestar újság felvilágosított, hogy Athlon XP-t kell venni, nem pedig fos Celeron-t, aminél még egy kis Duron is jobb. Viszont VGA-ból hülye voltam, és GeForce 4 MX 440-et vettem, mert hogy dzsíforszNÉGY!!!44! Hát, rendesen átvertek. Geforce3 vagy Radeon 8500 kellett volna.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest