-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz Szoszo94 #32550 üzenetére
Nekem is sima 1600-as van, egy WIN10 Pro-t frissítettem W11-re...először átváltottam Insider verzióra, feltelepült csont nélkül, de kiírta, hogy a CPU nem támogatott. Mondom tudom, de azért próbálni csak lehet :-D
Aztán pár nap múlva rollback WIN10-re, kilépés az Insiderből...
Nem sokkal később azt vettem észre, hogy feldobta a frissítést a stable channel-en is W11-re :-) Ráböktem és fel is települt, azóta is frissül rendesen, minden gond és baj nélkül működik a masinám.[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
törölt tag
válasz Szoszo94 #32539 üzenetére
Figyelj! A tököm se akar flame-t generálni. Az AMD Ryzenek és az intel 8-9/10-11 gen procijai már annyira spórolósak, hogy a P-State állítgatások már nem mindig életbiztosítások. Idle-ben megfagy a cucc, mert túlspórolja magát. Ryzen Master-rel meg lehet nézni, hogy melyik mag mit fogyaszt, mennyin megy. Nem használom, mert minek. Max 5% átlagban, amire terhelem. Ha a klotyóban égve hagyom a villanyt az sokkal többet zabál.
Amikor meg megküldi az ember ezeket a procikat, akkor persze, hogy túlmennek a hivatalos TDP-n. Minek kell 2W-on rugózni? Érthető?
A stílusomat pedig túl sokan kritizálták már, többségében gyíknyálpöcsök, ezért erre azonnal ugrok vadállat módjára. Ez már nem fog változni arra a maradék 10 évemre. Lehet, hogy sokat mondtam.
-
törölt tag
válasz Szoszo94 #32537 üzenetére
Nézze májsztró!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak arra akartam felhívni a becses figyelmét, hogy ebben a lap + proci felállásban nem biztos, hogy azt fogja megtalálni a BIOS-ban, amihez esetleg egy másik hardvernél szokott.
Aki meg a stílusomat kritizálja, az menjen el LMBTQI+ érzékenyító transzvesztita aktivistának!
Aviszontlátásra! MIndennek van határa, nem gondolja uram? -
törölt tag
válasz Szoszo94 #32533 üzenetére
Biztosan ez a legfőbb gondod B550 és R5 1600 zagyvalékában? Örülj, hogy az MSI oly kegyes, hogy még ez a felállás is működik.
Ahhoz a laphoz Zen2 - azaz 3000 széria- vagy Zen3 kellene. Aztán lehet reszelni a sajtot. (Nagy Feró után szabadon....)
Fix feszültség: régi munkahelyemen volt, hogy a főkönyves csoport osztályvezető-nője 1/4 9-kor rámtörte az ajtót - szerver és munkaszoba - és 10 percig üvöltött, hogy milyen mocskos szar tróger ember vagyok. Aztán kiviharzott. 11:00-kor meg bejött totál bebaszoá és én voltam a "legfrankóbb srác a halpiacon". Március 8.-a volt , "Nemzetközi Nőnap". Broáff...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest