Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Radeon Software Crimson ReLive Edition 16.12.2
Fixed Issues
AMD FreeSync™ technology may experience performance issues with Borderless Fullscreen application support when a secondary display is attached and has dynamic content running such as video playback in a web browser or if other applications or game launchers are running on the primary screen in the background. A workaround if this issue is experienced is to minimize all other running applications that are on the primary desktop display or on non-primary extended displays.
Radeon ReLive may fail to install during installation on some system configurations.
Battlefield™1 may experience flashing or corruption when running in Multi GPU with Radeon RX 400 series.
Instant Replay fails to enable itself after it has been turned off due to content protection.
Radeon Settings may not load on system boot for some system configurations.
Fixed some errors in translations for Radeon Settings and Radeon ReLive.
Audio recorded by Radeon ReLive may sometimes exhibit slow motion when played back.
Radeon ReLive may experience recording issues or issues toggling the Overlay/Toolbar when Frame Rate Target Control is enabled. Users are suggested to disable Frame Rate Target Control when using Radeon ReLive.
Mouse cursor may stutter in recorded video when there is limited on screen activity outside of minor mouse movement.
In AMD Multi GPU configurations the secondary graphics product will exit the low power state when Radeon ReLive is enabled.
Radeon ReLive may sometimes not be able to take screenshots of secondary displays.
Chromium may fail to utilize hybrid decode for VP9 content.
DOTA™2 may experience game corruption when performing a task switch while recording with Radeon ReLive in AMD Multi GPU configurations.
Radeon ReLive Overlay/Toolbar will not launch or Record when running League of Legends™ in Administrator Mode and Windowed Borderless Fullscreen.
Long ping times may be experienced with some WiFi adapters.Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz Leki78 #11048 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, amikor hdmi-n volt összekötve a gép a 7850-nel, és a monitoron be volt állítva a Freesync.
Nálad lehet fordított a helyzet, és a videokártyánál van beállítva a Freesync, a Crimson beállításaiban a Képernyő fülön tudod megnézni.
(azt a monitort meg próbáld minnél hamarabb lecserélni)Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz zolee1984 #10769 üzenetére
A FurMark abnormális terhelést jelent, szóval szerintem nem is baj, ha visszavesz a kártya.
De ha meg szeretnéd nézni, hogy mi van a biosban beállítva:
AtiFlash 2.74 - ezzel le tudod menteni a biost
PolarisBiosEditor - ezzel pedig meg tudod nézni a lementett biost.
Az eredeti biost mindenképp tartsd meg, ne ments rá, hogy később meglegyen ha kell!"AMD's drivers include a VBIOS Signature check for the RX480, only AMD-signed BIOSes will function for windows users. (apparently the Linux driver does not check)." - [link]
Szóval állítólag a driver csinál egy bios ellenőrzést, és csak az AMD által aláírt biossal fog működni, módosítottal nem! Nem tudom hogy ez így van-e, én még nem próbáltam.szerk: ezzel sem lehet többet állítani? STRIX-RX470-4G-GAMING
Adjust GPU TweakII power control limit[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
PCX szállításfelező kód, akinek kell, vigye:
2016-12-15 03:00:00-ig szabadon felhasználható
Kupon kód: DJEMM5GIMINL
Érvényesíteni a Kosárban található "Kupon kód:" mezőbe beírva tudod, segítségével a jelzett dátumig a szállítási díj 50%-át elengedik.
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Adapters detected: 1
Card #1 PCI ID: 1002:67DF - 1682:9470
DevID [67DF] Rev [CF] (1), memory config: 0x506003F2 Elpida
Ellesmere-class chip with 9 compute units per Shader Engine
SE1 hw/sw: FE100001 / 00000000 [....x....]
SE2 hw/sw: FF000001 / 00000000 [x........]
SE3 hw/sw: FE010001 / 00000000 [........x]
SE4 hw/sw: FE010001 / 00000000 [........x]
32 of 36 CUs are active. HW locks: 4 (R/O) / SW locks: 0 (R/W).
Sorry, all 4 disabled CUs can't be unlocked by BIOS replacement.XFX 470
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
XFX RX470 4GB GDDR5 RX-470P4LDB6 ~70k
szerk: ez a Black Edition, backplate + cserélhető ventik
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz #Morcosmedve #4457 üzenetére
Köszi, ezt néztem, inkább olyasmire voltam kíváncs, hogy esetleg nem spótolták-e le a VRM hűtést a nem X-es verzióról, vagy hasonló
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
MSI 470 Gaming és a Gaming X között van bármi különbség az órajeleket (és persze az X-et) kivéve?
Mert ha lesz 4 GB-os változat 65k Ft körül, akkor lehet meglepném magam eggyelПутин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz Ren Hoek #4276 üzenetére
"Az is hazugság volt, hogy semmi gyártási gond nincs, simán lesz Polaris chip hegyekben... Nem lett... rosszabb ez a launch mint a Pascalé."
Azért mielőtt ilyen kijelentéseket teszel, kicsit olvasgass, nem is kell messzire menni, itt a fórumon is van coinminer topik.
nVidiát nem nagyon használnak bányászásra, viszont minden miner rárepült a 480-ra, itt is van, aki 5 kártyát használ
Szóval ugyan az a szitu, mint azt hiszem a 290 megjelenésekor volt.Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz ggbuffon1897 #4199 üzenetére
Próbáld ki, hogy a tesszellációt átállítod 8x-ra a driverben
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Melyik driverrel próbálod?
A 16.8.2.-ben van egy javítás:
"With a Freesync supported display and Freesync enabled, some users may experience flickering on desktop during system idle."
Viszont a nem javított hibák közt meg van egy ilyen:
"A small number of 144hz non-Freesync enabled displays may exhibit flickering during gaming or on desktop."Próbáld ki 120 Hz-es frissítéssel, remélhetőleg hamar javítják
szerk: G-Sync-es monitor? Érdekes párosítás
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest