Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Frestrike tesztben nektek mennyit tud gyárilag az rx480? (A legjobb ha Shappire Nitro+ 4gb)
Csupán kíváncsi vagyok, mekkora a proci limitem. -
Hurkafej
aktív tag
Ugyanúgy 3 sárga vezetéken érkezik a +12V a 6 és a 8-as csatlakozónál is. A 8-asban van 2 plusz gnd.
Tehát a vezetékek keresztmetszete azonos, a +2 gnd csatlakozó pedig nemigazán indokolt, "ami befolyik az rögtön kifolyik" alapon.
A 2 molex 8 pin átalakító a legrosszabb, (mármint 6 pines helyett), mert ott két vezetéken jön a 12V, és lesz 4 db gnd.
A táblázat eléggé fals. -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. Van arra lehetőség, hogy az alaplapi VGA csatlakozót használom, de közben működjön az rx 480 is?
Jelenleg itthon csak vga csatlakozóm van, az pedig az alaplapon van. Beállítottam az intel alap videokártyáját alapnak a biosban, így arról megy jelenleg a kép. Feltettem az AMD drivert is, de ha tulajdonságokat néznék, akkor azt kapom, hogy csatlakoztassak kijelzőt a kártyához.
Köszi a válaszokat! -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Shappire RX480 Nitro+ kártyám. A kérdésem az, hogy elindul-e (figyeli-e, hogy nincs bedugva a 6+2 csatlakozó) , illetve elég-e neki a 6 tűs pci-e csatlakozó (a hátulján 8 tűs van), vagy használjak átalakítót ami 2 molexből csinál 8-asat? (csak két 12V szál van a 8-as kábelbe ezzel a verzióval)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest