Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Az rendben van, hogy több pontot kellene produkálnia azt nem értem hogyan fut le a teszt olyan feszültség mellett, ami a pontszámok alapján kevés a GPU-nak?
pl. van valami hibajavító algoritmus féleség a háttérben, ami közbelép, mikor kevés a feszkó és ezen közbelépések száma minél nagyobb annál kisebb a kapott pontszám?
Én egyszerű gondolkodással arra jutottam, hogy leáll a teszt, ha gond adódik. Mint ahogy nálam, mikor meg akartam nézni 1V mellett meddig tudok felmenni órajelben, de Heaven lekresselt futás közben 1230 Mhz-en.
oliba
Én jelenleg alulfeszelem, nem húzkodom a GPU-t és a memóriát a BIOS beégetett határértéke miatt "csak" 2100 MHz-re engedi húzni, amit röhögve visz. A magas freki-alacsony pont kialakítás elméleti része érdekelne, ha véletlenül kedvem szottyanna húzgálni, akkor mi lehet a buktató
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest