Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Én azt tudom neked megerősíteni, hogy két-három GPU gennel ezelőtt érzékelők se voltak, se hotspot, se memória, se semmi, csak 1 db mérési pont a gpu chipen, azt is csak a legelvetemültebb geakek nézték, mert a driver tökre nem tudta azt se kiírni, hogy éppen hány fokos, és mégis mindenki boldogan élt.
Akkora műpara ez az egész, meg a 80-90 fokos ryzenek miatti agyonaggódás is, hogy szavak nincsenek rá.
Én anno besz*ptam egy 9800GX2-t, ami 104 fokon ment (azon az egy mérési ponton volt ennyi), mert az egy SLI kártya volt egybeépítve, szóval nem hagy hidegen ez az egész hőmérsekletesdi, de olyan szinten túl van ez már aggódva, hogy nagyon.Nekem amikor üvegen megy a 7900XTX, akkor lazán 100-101 fokos a hotspot meg a memória is. A memória idleben is simán van 70 fokos, amikor a gpu meg a hotspot 50 sincs. Referencia hűtéses kártya.
Ettől függetlenül 2 éve szó nélkül teszi a dolgát. -
Norb79
őstag
válasz
Elderath #217 üzenetére
Osztrák boltokra rágugliztam párszor, de azt se tudom ott mi a jó nem jó.
Ez az angol áras, 560 font a 2*8 pines (amihez nem is kell 900 wattos táp se...), ha az lenne 560-600 euróért Bécsben bárhol, akkor hétvégén tényleg simán kivonatoznék városnézni. Úgyis rég voltam a Schönbrunn kastélyban.
Szóval osztrák link továbbra is welcome, ha bárki bármit lát kettő vagy három után!
-
Norb79
őstag
Elméletileg lesz készlet bőven, és 700 EUR a német bruttó kisker ár. -
Norb79
őstag
válasz
NyalokAA #105 üzenetére
Én nem akarok scalper lenni, ezt ilyen egyszeri poénnak gondolom, hogy kis vonatozás, direkt nem kocsival, hogy közben lehessen mással is foglalkozni a forgalmon kívül, elmenni, megtapizni és a végén a hátizsákba rakni.
Ha sikerül, sikerül, ha nem nem. Gyerek nem panaszkodik a 6900xt miatt és én sem a 7900xtx miatt, de kíváncsiságból 600 euróért jöhet a csere.Szóval bárki bárhol lát ilyesmit és jelzi, azt előre is köszi!
-
Norb79
őstag
Kíváncsi leszek, hogy lesznek e valóban 600 eurós (ha már nem is 600 dolláros...) 9070XT-k bárhol a német vagy osztrák piacon.
Lehet jövő hétvégén ki kéne vonatozni Bécsbe városnézni, és előre rendelni egyet csomagpontra és átvenni, ha tényleg van normális áron, meg ha ez a csomagpontosdi egyáltalán létezik az osztrákoknál.
Tud erről bárki bármit itt? Mert gondolom a bécsi akármilyen boltba besétálok, akkor polcon azért tuti nem lesz.Na mindegy, figyelem a készleteket, én olyan 700 euró körül tudom elképzelni a maximumot, amit adnék érte, ezek a 480ezres árak, ezek betegség szinten vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megint ferde szemmel nézünk DirectStorage-re, pedig most is csak a dolgát teszi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Kiváló állapotban!
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest