Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Malibutomi #17830 üzenetére
na olyat nem tudok. főnököm pöpecül beállította a gépet, nem mókolnék bele...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz Malibutomi #17830 üzenetére
Remélem,hogy PhenomII X4 965 4.Ghz-en csak elpics@z egy stock Fx6100-at....
ホンダシビッククーペ
-
- = Zk = -
félisten
válasz Malibutomi #17823 üzenetére
lényegtelen, hogy a 8150-nel hogy értem el azt a 4GHz-et?... (vagy ezeket csak 1 félel éppen lehet elérni?! )
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #17823 üzenetére
Illetve alap órajelen is, ha van vállalkozó.
-
Pug
veterán
válasz Malibutomi #17752 üzenetére
Amúgy valóban nem dob sokat a 4.8...
Nálam kemény 4 másodpercet hozott a 4.5-höz képest -
stratova
veterán
válasz Malibutomi #17758 üzenetére
Ismerem azt a hírt, azért pörgesd át a linkelt hivatalos pdf-et is. A legjobb persze az lenne, ha 15 napon belül kiderülne valami ennél is konkrétabb. Nem tartom elképzelhetetlennek, csak meglepne, ha az asztali platform kapna még egy "löketet" a szerver pedig nem. Esetleg Trinity -> Richland mintájára, még kijön egy "finomhangolás".
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #17742 üzenetére
Sem ebből sem ebből (pdf 18. o.) nem következtetnék AM3+-ra, de majd elválik.
miklosss2012: Itt ASUS Crosshair V Formula + Prolimatech SuperMega + Noctua NF-P12-vel húzták 5 GHz-re az FX-8350-et.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #17752 üzenetére
-
eszakas
senior tag
válasz Malibutomi #17691 üzenetére
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Asbee
veterán
válasz Malibutomi #17650 üzenetére
Az már az alaplap hibája. Rosszul méri a kupakot és a bios az alapján szabályoz.
(#17651) MrM94: 955-öt nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz Malibutomi #17648 üzenetére
Phenom2-nél normálisa hőfok jelzés, ott a core a magasabb és azt kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
k.soma
senior tag
válasz Malibutomi #17643 üzenetére
Most ráengedtem prime95-öt. 10 perc után 59-61°C-ot ír CoreTemp 2000RPM-en (Level 5 BIOS-ban, szóval nem dinamikusan állítja a ventit) 1,504 és 1,520 között mozog a fesz (nem tudom miért ingadozik ennyit 100%-os terhelés mellett)
De több mint 1 óra Prime95-öt bírt még amikor belőttem ezt az összeállítást, úgyhogy tutistabil.
[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
k.soma
senior tag
válasz Malibutomi #17640 üzenetére
Nekem 4,1-en van most a prockóm.. nincs vele baj, csak az a (kibebaszcsizott) emberi természet mindig jobbat és többet akar...
(#17641) BomiBoogie: Egy haverommal vitatkoztam, szerinte parasztvakítás a 8 mag, ha egy 4 magos intel elveri tesztekben. (Hiába magyaráztam neki, hogy más felépítés, más "működési elv" és hogy hiába 2x drágább az i7 mégsem jobb 2x + az alaplapcseréről ne is beszéljünk )
-
k.soma
senior tag
válasz Malibutomi #17638 üzenetére
Én is tervezek vásárolni FX-8320-at, remélem TÉNYLEG érezni fogok valami előrelépést X4 955-höz képest játékok alatt.
-
Bali27
addikt
válasz Malibutomi #17631 üzenetére
Phenomom sosem volt. C2D E8400 ról váltottam Fx6100 ra és nagyon meg vagyok elégedve vele.
De a tesztek többsége (lehet régen láttam őket) de azokban jobb volt valamivel az FX. Igaz nem sokkal.
MInd1.. Én meg vagyok elégedve, ha a Rome2-t is tolja ez lesz életem procija és köpök akkor az I5 - 7 -9 11 és 22 -re -
Bali27
addikt
válasz Malibutomi #17627 üzenetére
1/ Ki játszik manapság kis felbontáson?
2/ 20% az nagy felbontásnál semmi kis felbontásban meg ugy sem olyan kevesek az fps ek hogy 80 helyett ha 88Fpsed van azt megérzed. -
DeadMeat
nagyúr
válasz Malibutomi #17627 üzenetére
De te becsapod magad, ő nem. Hát nem érted!?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
lee56
őstag
válasz Malibutomi #17603 üzenetére
Jahh Aki nyóc magot akar meg hét videókártyát az nehogymá egy gyufásdobozba rakja
No Comment
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #17585 üzenetére
Gondolkodom rajt én is. Az egyik ismerősöm felajánlott egy cserét is lappal együtt cserélne velem,neki egy i5 3570K-ja van,de sokat renderel,videót szerkeszt,vág,stb. Kipróbálta az én gépemen is,és gyorsabb volt mint neki. Nála is 4Ghz-n megy a proci,viszont,ott ha renderel,akkor már nem tud mellette semmit sem csinálni úgy lefogja a procit.Az FX-en meg a Core0-án letiltotta a renderelést,az így felszabadul,és még bármi mást tud a renderelés mellett csinálni. Viszont nálam már járt jó pár i5,raktam össze vala gépeket,de nem voltam tőle elájulva,játékban átlagban (ott sem mindenhol) +5-10 fps-t hoz,más programokban meg semmiben sem jobb,mint a 8120-am. Szerintem FX8320 lesz belőle. Még arra lennék kíváncsi,hogy az FX-eket mikor hozzák le FM2-re ,mert erről is volt szó. FM2-ben sokkal jobb mATX lapok vannak,mint AM3+-ben.
-
kovi831
aktív tag
válasz Malibutomi #17581 üzenetére
Ok, köszi, megyek a másik topic-ba.
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #17562 üzenetére
Köszönöm,várom.
-
soultrapp
senior tag
válasz Malibutomi #17541 üzenetére
egyébként a 990xa-ud3 és a 990fxa d3 között mi a különbség??
És az lehet,hogy hűvösebb lenne a proci egy jobb lapban?
vagy melyiken van jó vrm hűtés?(elfogadható árban)mert a jelenlegi az miatt throttlnigol.
meg gondolom ne 4+1fázis legyen rajta.[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
válasz Malibutomi #17549 üzenetére
elviszi ez még húzva is csak prime alatt jön elő a throttlning...játékok alatt nem.
Egyébként meg a régi lapom is asrock volt és semmi bajom nem volt vele.
Ellenben a gigáról csak azt hallom,hogy így szar meg úgy szar..
meg amikor tavaly vettem még az enyém is 24vagy 25e volt. -
soultrapp
senior tag
válasz Malibutomi #17541 üzenetére
valahogy nem akarok giga lapot
Egyébként az lehetséges,ha jobb lapot vennék akkor nem lenne ilyen meleg a proci?
-
bozont
veterán
válasz Malibutomi #17526 üzenetére
Én mondjuk azzal a TX3-mal, nem nagyon adnék 1,3v-nál többet, inkább azt kellene kitapasztalni, hogy a 4GHz mekkora fesz mellett megy, mert nagy valószínűséggel 1,3 alatt is menni fog és azt még azért eltudja hűteni a TX3 is.
-
SupperPato
csendes tag
válasz Malibutomi #17521 üzenetére
nem is nagyon értek hozzá azért kértem segítséget
AZ Amd Cpu OverDrive futtatja még a tesztet ezeket az adatokat irja
Cpu Órajel 6100MHZ
CPU Szorzó 29,5X
CPU Feszültség 1,5V
Tesztelt Frekvenciák száma 25
Forza Rossoneri
-
Bali27
addikt
válasz Malibutomi #17479 üzenetére
Érdekes hogy több szálon 67%-al jobb, egy szálon meg 29%al mint egy 3.8 ra huzott Fx6100, és ez 4.5 re van huzva
[ Szerkesztve ]
-
kokobe
őstag
válasz Malibutomi #17407 üzenetére
Tudnátok abban segíteni hogy milyen verzió számú biost töltsek le?
<---AMD___ATi--->
-
kokobe
őstag
-
törölt tag
válasz Malibutomi #17383 üzenetére
Ilyen értelemben nem bugzik a teszt, nézz meg más Linuxos eredményeket.
(#17384) Pug: Ilyen alapon minden szintetikus teszt annyit ér mint a mókus valaga, de akkor mivel mérsz platformfüggetlenül?
A Pro verziót pedig több helyen használják, pl. Amazon a Kindle Fire kapcsán is közölt Geekbench teszteket, de több Apple cuccokal, okostelefonokkal foglalkozó oldal is rendszeresen publikál eredményeket.
Ezzel együtt nem kell belőle messzemenő következtetéseket levonni, de érdekességnek és kiindulási alapnak jó.[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Malibutomi #17383 üzenetére
Ez a "multiplatform" teszt kb annyit er, mint a mokus valaga...
-
lee56
őstag
válasz Malibutomi #17361 üzenetére
Pontosan, csak azért tűnik soknak néha, mert az intel tábor nagyobb, nézd csak meg a piaci eloszlást. Mondjuk van sok olyan is, aki leragadt annál hogy p4=processzor, és intel inside feliratú pólóban rohangál napmintnap, hát van aki menthetetlen
No Comment
-
Pug
veterán
válasz Malibutomi #17355 üzenetére
Oooooo, hidd el. AMD vonalon is vannak elvetemult fanatikusok..... mint ahogy intel userek kozott is akad boven objektiv hozzaallasu egyen.
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #17355 üzenetére
Ahogy mondod.Ezek mennek. De én már csak jókat röhögök,mikor olvasom.Legtöbbször vissza sem írok. Persze vannak kivételek.
"Tisztelet a kivételnek persze, mert simán meg tudok nevezni normális Intel használó arcokat is."
Én is tudnék sorolni jó párat.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Malibutomi #17348 üzenetére
Így van. Ahogy egy tanult kolléga fogalmazott: "AMD - Smarter choice."
(#17345) miresz
Azon vagyok, köszönöm a választ.
Egyébként remélem, menni fog így stabilan, ez még korai FX-4100, ahogy visszaolvastam a topikban, elvileg azoknál jobb az esély magasabb órajelre.[ Szerkesztve ]
-
oz82
senior tag
válasz Malibutomi #17348 üzenetére
Ott a pont!
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
törölt tag
válasz Malibutomi #17245 üzenetére
Félrenéztem, azt nem kapni. 40-ért van 8320. [link]
-
törölt tag
válasz Malibutomi #17243 üzenetére
Ja, hogy ennyire új. Akkor lehet még várok kicsit. Várható amúgy, hogy újabbak jelennek meg?
Azért mondtam a 8300-at, mert újonnan azt kapni legolcsóbban és gondolom az is megfutja. -
törölt tag
válasz Malibutomi #17215 üzenetére
1920x1080 és HD6970 vagy 7850. Fullos Ati párti vagyok és ezért is díjaznám ha végre egy ház alatt lenne a gép. Meg amúgy is. AMD mindig is szimpatikusabb volt, de mivel Intelt jobban ismertem sokkal ezért oda húztam. Az X4 is azért nem lett beszerezve, mert mindenképp akartam egy 775-öt. Meglett, jól rá is csesztem (nem a gyengesége miatt), jó sok pénz is volt. Vége, elegem lett belőle.
Hát olyan 30 ezernél nem szívesen adok többet, vagy 35. Nem tudom. Lehet Bull vagy Bull2 (Trini), de abban kifizetek egy GPUt amit nem is használok tulajdonképp? Én azt hittem az dolgozik mindenen és segít is. De tulajdonképp csak egy rohadt nagy kihasználatlan szilíciumkupac lesz?
Fele-fele arányban régi és új játék. A Stalker meg favorit és az régi is meg egyszálas is, valószínű nem is az egyetlen ilyen szarul megírt játék.[ Szerkesztve ]
-
menyoronc
aktív tag
-
törölt tag
válasz Malibutomi #17210 üzenetére
Az igaz, itt most az volt kérdezve leginkább az olyan remekül megírt játékoknál ami egy szálon tud futni mire kell számítani. Mert 60 és 50 FPS akkor ok, de ha 60 és 15... Pedig nem úgy vettem észre hogy örömtáncot járt volna a csapat az egy szálas kérdésre. Ennyire rossz?
Van benne egy teljes videokártya, de mit csinál? Csak monitort hajt? Akkor minek kellett betenni, alaplapon is elfért. Ennek nem gyorsítania kéne a progikat? Vagy ahhoz rá kell programozni? Nehalem akkor miért nem APU?
-
=HG=
addikt
válasz Malibutomi #17199 üzenetére
Már megint ez a "nemi" tuning... Te már ittál !
(#17201) menyoronc: Én inkább az Asus-ra szavaznék
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
-
Bomc
aktív tag
válasz Malibutomi #17108 üzenetére
Játékra is. Meg hosszú távra is. Full HD-s monitort akarok hozzá. 1 vga kártya elég. 150k monitorral, mindennel együtt. Billentyűzet és egér már van
-
brady28
tag
válasz Malibutomi #17122 üzenetére
Ezzel én is így vagyok Bár tuti hogy alapból is elég arra amire nekem kell ,dehát az ember mindig többre vágyik
Rablótámadás! Kezeket fel! Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb!!! :)
-
brady28
tag
válasz Malibutomi #17119 üzenetére
CF egyenlőre a jövő zenéje Még a táp is hibádzik (720w giga SuperB) Megnézem hogy bírja a lap aztán meglátjuk lesz e csere vagy sem
Köszi a segítséget!Rablótámadás! Kezeket fel! Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb!!! :)
-
törölt tag
válasz Malibutomi #17118 üzenetére
Igen, a 8120-nak a 4GHz már határeset a 4+1-es ASRock lapokkal, igazán nálam is csak 3.8GHz-ig volt stabil, bár nem is nagyon erőltettem tovább a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Malibutomi #17110 üzenetére
Az ugye attól függ, merre-hogyan szeretné használni...
Ha megelégszik egy átlagos tuningal (+ ~500MHz), akkor gond nélkül elfutkározik a cucc.
Extrémebb tuningra biztos nem alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
brady28
tag
válasz Malibutomi #17114 üzenetére
Hát egy ilyen van hozzá
-
brady28
tag
válasz Malibutomi #17112 üzenetére
Értem!
És ha egy "halálraventizett " HAF-ba van berakva? Csak azért kérdem mert nekem is ez van és ha nem sikerül elcserélni a lapot akkor muszáj lesz ebben működnie egy FX 8350-nekRablótámadás! Kezeket fel! Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb!!! :)
-
brady28
tag
válasz Malibutomi #17110 üzenetére
Mit jelent hogy "hurka" ? Azt vágom hogy szerinted kevés de miért?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Malibutomi #16998 üzenetére
hát, oké. így már értem.
de nem értem, hogy jön ide egy terhes anya, mint asszociáció ..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #16986 üzenetére
Ez így van, gixer esetén, még ha fáj is , cserélünk lapot
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #16984 üzenetére
De azért csak meglesz az a szerencse, nem?
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #16970 üzenetére
Egyébként a jelenlegi Mugen-em is jó hozzá?
Akkor nem variálnék..
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Malibutomi #16876 üzenetére
értem..... hm.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Malibutomi #16858 üzenetére
DX11-ben?
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #16858 üzenetére
Mint nekem, kicsitt többel, most már..
..hozzáteszem, 7970-el hulladék volt, spontán beakadt, rövidebb, másodpercnyi időközökre, fix, beállított FPS értékek mellett is, új CATA-val is..
Az engem idegesített.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Malibutomi #16855 üzenetére
Azért a 4,6-4,8 erős, elég kevés embernek megy itt stabilan 24/7ben ennyit
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #16855 üzenetére
Hát, tudod, ez is tapasztalat, de amíg az FC3, 7970 alatt kőkeményen beakadt, ezzel a gyengus procival, bármelyik Catalyst-el, ez a VGA vajsimán viszi, nincs beakadás, nincs mikrolagg.
Hihetetlen, nem?
Persze el is küldtek a sóhivatalba miatta, pedig nem én tehetek róla..
Na jó, persze, valszeg cserélek, de 1080p-ben sincs semmi problémám, max beállítások mellett, sem a fentebb említett játék, sem BF3, sem a Metro2033 alatt..
Ezek a tesztek meg, nagyon nem meggyőzőek, pusztán pénzkidobásból nem szeretnék váltani.
Azt meg már rég tudom, hogy AMD oldalon, szinte mindegy hány megahertz, az nem nyűgöz le.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #16851 üzenetére
Tudnál erről linkelni tesztet, hogy játékok alatt mi, van-e számottevő különbség?
Mert én szinte semmit nem látok, 5-6 fps-t max, de a legtöbb helyen nullát, és pár helyen még jobb is a 980-as..
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #16834 üzenetére
Viszont!
(#16833) miresz : Viszont!
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Garsza
veterán
válasz Malibutomi #16710 üzenetére
mert ha már van ez a turbo core mért ne használjam Most belőttem 4/4,5 re
-
fasterware
aktív tag
válasz Malibutomi #16658 üzenetére
Nem is tudtam, hogy c1 visszaveszi a mem órajelet, mindig az jutott eszembe, hogy mi a fenének jár a ram 1600 MHz - en üresjáratban ( phenom II x2 - m és most az FX-em is mindig 1600-on járatja a ramokat üresjáratban is, az athlon64 6000+om meg mindig visszavette a ram órajelét terheletlenül ).
Mindig tanul valamit az ember -
Garsza
veterán
hpc és az SVM az mi?
-
- = Zk = -
félisten
nah, ezt érdekesen látom....megyek kicsit beletúrok a bios-ba.....
-
nyaflaty
tag
válasz Malibutomi #16649 üzenetére
Köszöntem
Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
nyaflaty
tag
válasz Malibutomi #16646 üzenetére
Az jobban megéri?
Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
=HG=
addikt
válasz Malibutomi #16646 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz Malibutomi #16575 üzenetére
Nem is rossz 4,5Ghz en az az eredmény.
Nálam a kék proci teker 4,4-en: queen: 41494, worxx: 16959
Worxx mondjuk elég ram érzékeny szerintem arra vezethető vissza az intel előny. [link][link] FX procimhoz képest azonos órajelen többet hoz a ram teszt.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #16609 üzenetére
Azt olvastam K8-nál még sokat számított, ha a memória 1T-ben tudott működni, ez FX-nél is érvényes? (azt láttam feljebb, hogy az órajelétől is javul).
-
KAMELOT
titán
válasz Malibutomi #16609 üzenetére
Igen aztán feltettem az újat. :9 Így már akkor ülnek az értékek.
QUEEN: 31 242
WORXX: 13 636V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Érdekességképpen lemértem az én procimmal is.
i5-3450 3,33GHz
QUEEN: 31 197
WORXX: 58 674Természetesen semmi trollkodás. Csak összehasonlítás végett írtam le.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Pug
veterán
Hanyas Aidával mérted? Mert nekem a PhotoWorxx kevesebbet dob, mikozben a Queen egyezik...
(Áh, látom, a memók nálad 1866-on mennek, annak meg nagyon számít a mem órajel.)
-
Pug
veterán
válasz Malibutomi #16545 üzenetére
Szerintem felesleges, erősen sokadreges trollnak tűnik.
Elsőre Ottoka (legutoljára Mozsa néven futott) reinkarnációjára tippelnék, de én már minden ipari trollban Őt látom.
[ Szerkesztve ]
-
Frozenstar
csendes tag
válasz Malibutomi #16540 üzenetére
Többek között azért vettem, mert a nagy átlagnak megy 4.8-5.0 körül. A szerencséseknek 5.2 és felfelé.
Mindenki el van ájulva, hogy csak kikapcsolod a CNQ-t és társait, és mehet a szorzóemelgetős-feszemelgetős játék.
Ehhez képest a személyes tapasztalatom: 1 napot szívtam, mire a gyárit hajlandó volt produkálni, és zéró tuning.
Há'bocs. Egy Phenom1 vagy hasonló után valakinek biztos nagyon tetszik, de ez egy trágya termék ennyiért. Az meg, hogy a dobozon a világ első nyolcmagosaként hirdetik, egy vicc. Nem is igazi 8 magos 4 modul, amiknek a fele közös.marinea2: igen, kb annyiért kéne adniuk újonnan ezt így, de azért féláron nem fog menni
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz Malibutomi #16529 üzenetére
Asrock 970 E3, Freezer Xtreme Rev2,
milyen hőfokokra gondolsz? Blend alatt 68fok volt a CPU, a magok meg asszem 45 körül (ez sem tiszta nekem teljesen, hogy az meg mért ilyen alacsony..)
https://tinyurl.com/phnas
-
Frozenstar
csendes tag
válasz Malibutomi #16489 üzenetére
MINDEN gyári, turbo rá van téve.
-
Frozenstar
csendes tag
válasz Malibutomi #16485 üzenetére
Nem volt üresjárat, full terhelés, elvileg.
A feszültségesés nem izgat, de összevissza változik a sebesség. -
Frozenstar
csendes tag
válasz Malibutomi #16478 üzenetére
Persze, hogy néztem. CPUZ szerint 1.48, de nagyon ugrál. Nem sima drop..
Mutatok egy képet, az előbb csináltam teljesen gyári bios beállíttásal, OCCT alatt ezt műveli. Ez normális
Ez durva, ilyen ugrálást még sose láttam.. A 4200-as turbo órajelnek nyoma sincs, de egyszer felugrott 4400 fölé Meg azok a feszültségek..
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz Malibutomi #16449 üzenetére
Én már elég öreg vagyok, de milyen az a "nemi tuning "?
-
marinea2
addikt
válasz Malibutomi #16435 üzenetére
Egy i2500K-t vettem. Használtan. Kiváncsi voltam hogy a bulldozer topikban mit mondanak az i5-ről.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
fasterware
aktív tag
válasz Malibutomi #16410 üzenetére
Jaja, jól kiszúrt velem a Gigabyte, írhatnának Nekem külön 1 biost .
-
addikt
válasz Malibutomi #16371 üzenetére
Tévedés
Ilyen nagy CF-hez már monitor(ok) kell(enek) és nem lesz baj a cpuval
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz Malibutomi #16369 üzenetére
Vinni vitte, de szépen látszott a tesztben, hogy fullHD-ban single kártyához elég, CF-ben már hagyott rendesen tartalékot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Malibutomi #16343 üzenetére
Aki "nem szamtech zseni" az Intelt vesz
-
törölt tag
válasz Malibutomi #16304 üzenetére
Nálam az 1600-cl9-nek az ASRock auton 1.585V-t ad, és teljesen stabil a rendszer.
Szerintem a 61 fok tuti a mag.
Ugye, ha kiolvastatod a "kritikus" és "magas" értéket a hardverből, akkor a maghoz 67/70, a kupakhoz 75/80 fokos értéket ad meg a 8120-nál, innentől ha az AMD max. 61 fokos működési hőmérsékletet ad meg, akkor az kupaknak kicsit bátortalan lenne.
De ha valakinek más, biztosabb infója van, ossza meg, nehogy hülyeséget terjesszek...[ Szerkesztve ]
-
Fisherhun
tag
válasz Malibutomi #16287 üzenetére
Jóvan akkor szerintem ráengedem majd 1.3 ra azt csókolom
-
- = Zk = -
félisten
válasz Malibutomi #16287 üzenetére
ez jól hangzik, csak nálam ez pont nem így valósult meg
-
Frozenstar
csendes tag
válasz Malibutomi #16282 üzenetére
Óóóó, az tökéletes, köszönöm szépen.
Sose szoktam ram sebességgel és időzítéssel játszani, amióta nincs akkora szerepe.=HG=: semmi, csak van két 1333-as ramom, és itt azt olvasom, hogy 1866Mhz.. Csak meg akartam tudni, hogy az a gyárija-e.. És nem.
[ Szerkesztve ]
-
Frozenstar
csendes tag
válasz Malibutomi #16273 üzenetére
Még mindig nem tudom, mennyi a default ram órajele a Vishera prociknak..
Hogy nem 1866, az biztosValaki mondja már meg
-
- = Zk = -
félisten
válasz Malibutomi #16276 üzenetére
hát, semmi nincs a honlapjukon... remek -.-
marad a mélyebb gugli
-
- = Zk = -
félisten
válasz Malibutomi #16276 üzenetére
okés, meglesem. köszi
-
- = Zk = -
félisten
hátigen, ehhez a részéhez már nem igazán értek ...
szal egyelőre marad ígyKristian
Melegedéssel nem lenne gond, CM V8 van a mostanin is, de az AM3+ -ra is fel lehet szerelni.
nekem is CM V8 van rajta[ Szerkesztve ]
-
.:Kristian:.
addikt
A javított verzió, amit írtál az mit takar egyébként? Csak annyiban más a 8320, hogy ugyanazon az órajelen erősebb és nem melegszik annyira? Melegedéssel nem lenne gond, CM V8 van a mostanin is, de az AM3+ -ra is fel lehet szerelni.
[ Szerkesztve ]
-
.:Kristian:.
addikt
válasz Malibutomi #16269 üzenetére
8120-at Oliverda 28k-ért árul itt a HA-n. Ha abból jutna nekem is, akkor már nagy az árkülönbség a bolti 8320 és az Oliverda által hirdetett 8120 között. Használtan pedig nincs fent egy 8320 vagy 8150 se.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Malibutomi #16268 üzenetére
vettem 1,6-os ramokat, de csak 1333-ban kezeli épp a tuning miatt ....
szal, francbe" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Frozenstar
csendes tag
válasz Malibutomi #16268 üzenetére
Értem, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest