Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz tomigonzo #8184 üzenetére

    Basszus, már egy teljes választ megírtam számodra, aztán eszembe jutott, hogy kiegészítsem, és véletlenül visszalépte és odalett az egész. A lényeget, megpróbálom azért gyorsan összefoglalni.

    "ha mar meg lettem szolitva,
    szia,"

    Nem én szólítottalak meg, hanem Te a #8168 tomigonzo, idézem

    "nem nekem cimezted ugyen de mar csak leirom"

    én max csak válaszoltam. Úgy gondolom, hogy leírtam már mindent témával kapcsolatban, felesleges lenne újra. A kínai BOX-ot engedd el, ha elolvasod a #8186 Danecay-ban #8183 tsilver-nek adott válaszomat, olvashatod is, hogy miért. Némi érdekesség és egyben irónia, hogy a lekínaizott BOX-ban egy amerikai Amlogic SoC van, míg ebben az Amazonos csodában egy kínai MTK SoC, persze nem emiatt vannak meg a korlátai, de mégis ilyen alapon furcsa lekínaizni valamit, igaz én neveztem így, hogy meglegyen a kellő kontraszt a nyugati csodával szemben.

    "simple iptv (azzal a szerencsetlennel mar mi a baj:S)"

    Azon kívül, hogy szerintem ez is OTT, nem pedig IPTV, Nem tudom, én említést sem tettem róla, meg sem kíséreltem feltelepíteni, szóval itt is lehet némi félreértelmezés.

    Nekem a KODI-val sincs semmi bajom és igen, már én is használtam akkor amikor még XBMC (Xbox Media Center) volt a neve. A bajom az, hogy a Fire TV stick-en, csak KODI-n keresztül feltelepített plugin segítségével érem el a Yettel TV-t, miközben az egész BOX vagy stick vásárlást ez indukálta, amit egyébként minden egyes vonatkozó hozzászólásomban meg is említettem. Több ajánlást is kaptam erre a stickre, majd a saját bőrömön kellett megtapasztalnom azt, hogy ez natívan egyszerűen nem működik, csak KODI-s kerülőúttal, ami csak azért működik mert volt egy olyan ember, aki ezt hobbiból megcsinálta. Ha nem lett volna így sem működné. Továbbá azért, mert én is alapvetően ilyen mókolós beállítottságú vagyok, legyen szó nagyon sok mindenről, de nem mindenki ilyen ám, sőt szerintem ők vannak többségben, a baj, hogy felelőtten kijelentéseket tesznek az emberek anélkül, hogy biztosat tudnának mondani. Nyugodtan vissza lehet keresni, nekem egy szóval sem mondta senki, hogy bizonyos alkalmazások, csak így fognak működni. Az volt a mondás, hogy ha nincs fent az Amazon store-on, akor külső forrásból lehet telepíteni aka side load, arról nem volt szó, hogy van ami így sem működik.

    Minden esetre kellemes ünnepeket kívánok én is, ez legyen az én bosszúságom!

Új hozzászólás Aktív témák