Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
belovary #32311 üzenetére
nem rossz a halas ötlet
hogy miért nem kattogok állatokra? mert eddig nem igazán érdekelt a dolog, ez olyan mint a virágok, lepkék meg bogarak, hiába van belőlük rengeteg, valahogy nem vonzanak mint fotótéma... mondjuk azt sem gondoltam volna az elején, hogy a gombákra így rágerjedek, sőt régen a kutyák sem érdekeltek, amikor az első gépet vettem, azt hittem szinte csak kizárólag portrézni fogok, most meg ott tartok, hogy a gombákat izgalmasabbnak tartom (mármint lefotózni,variálni a környezettel, fényekkel stb.
), meg a táj is érdekelne, de kéne egy széleslátó meg társaság, akikkel kirándulni, a haveri köröm sajnos nagyon lusta, ők inkább "aszfaltjárók", csak én vagyok ennyire kirándulós típus... ez azért szégyen, sokan Mo-ról is idejárnak nyaralni a táj miatt, a helyi emberek meg lusták fél órát (!!) gyalogolni a legközelebbi erdőig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest