Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz belovary #32311 üzenetére
nem rossz a halas ötlet hogy miért nem kattogok állatokra? mert eddig nem igazán érdekelt a dolog, ez olyan mint a virágok, lepkék meg bogarak, hiába van belőlük rengeteg, valahogy nem vonzanak mint fotótéma... mondjuk azt sem gondoltam volna az elején, hogy a gombákra így rágerjedek, sőt régen a kutyák sem érdekeltek, amikor az első gépet vettem, azt hittem szinte csak kizárólag portrézni fogok, most meg ott tartok, hogy a gombákat izgalmasabbnak tartom (mármint lefotózni,variálni a környezettel, fényekkel stb. ), meg a táj is érdekelne, de kéne egy széleslátó meg társaság, akikkel kirándulni, a haveri köröm sajnos nagyon lusta, ők inkább "aszfaltjárók", csak én vagyok ennyire kirándulós típus... ez azért szégyen, sokan Mo-ról is idejárnak nyaralni a táj miatt, a helyi emberek meg lusták fél órát (!!) gyalogolni a legközelebbi erdőig
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm (C) objektív ( Nikon ) -szép állapotú-
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon BG-E6 portrémarkolat
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest