Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz
marcitp #47622 üzenetére
(#47621) grigo:
(#47622) marcitp : Ne vigyük már el tök más irányba! Torzo-tol megszoktam az erős kritikát, most nem igazán tudtam helyén kezelni, ezért kérdeztem vissza, hogy miért nem jó? Hiszen ha nem kirándulás során kapom le, akkor lehet kötekedni a tetőablak környezetével..
Technikai bakival vagy komponálással. m3ss bele keverte a Torzo fotóit összehasonlításba az enyémmel, itt kezdődtek a bajok. Szerintem két teljesen különböző téma, összehasonlíthatatlan. Különben is hogyan tudnám felvenni valakivel a versenyt (sokkal fiatalabban), akinek jobb felszerelése sokkal több tapasztalata, és utazási lehetősége van?
Ha szembe jön egy kép szerintem nem kell érdekeljen a háttere, de itt fórumon, ahol annyian vagyunk akit érdekel a mód, exif meg minden hasonló info ott azért fontos, hogy mennyi energia van egy adott képben, érdekes, mert pont egy másik képre kaptam meg tőled a kapás lövés jelzőt, ami a mesternek meg tetszett!Megosztóak a képeim..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest