Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz marcitp #47622 üzenetére
(#47621) grigo:
(#47622) marcitp : Ne vigyük már el tök más irányba! Torzo-tol megszoktam az erős kritikát, most nem igazán tudtam helyén kezelni, ezért kérdeztem vissza, hogy miért nem jó? Hiszen ha nem kirándulás során kapom le, akkor lehet kötekedni a tetőablak környezetével.. Technikai bakival vagy komponálással. m3ss bele keverte a Torzo fotóit összehasonlításba az enyémmel, itt kezdődtek a bajok. Szerintem két teljesen különböző téma, összehasonlíthatatlan. Különben is hogyan tudnám felvenni valakivel a versenyt (sokkal fiatalabban), akinek jobb felszerelése sokkal több tapasztalata, és utazási lehetősége van?
Ha szembe jön egy kép szerintem nem kell érdekeljen a háttere, de itt fórumon, ahol annyian vagyunk akit érdekel a mód, exif meg minden hasonló info ott azért fontos, hogy mennyi energia van egy adott képben, érdekes, mert pont egy másik képre kaptam meg tőled a kapás lövés jelzőt, ami a mesternek meg tetszett! Megosztóak a képeim..[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Sigma 135mm f1.8 DG ART (Sony-E)
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest