Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Szerintem némelyiket láttuk is ott, legalábbis nekem például a hegyről lőtt öböl-panoráma (technikailag lehet hogy nem panoráma, oké) nagyon ismerős, és emlékszem hogy akkor is tetszett
A hattyús, vízen napfény megcsillanós (bokeh-foltos) is kifejezetten jó! A többi is tetszik (a kaktuszvirágosakat mondjuk határesetnek mondanám, de azokból mondjuk nem könnyű többet kihozni, nekem legalábbis könnyen lehet h nem menne. Jut eszembe, azok is ismerősek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Nikon AF Nikkor 70-300mm, 1:4-5.6 G objektív
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest