Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
No offense de ez hulyeseg. Legyszi olvasd el a blogbejegyzest (ha mar blogbejegyzest hivatkozunk legal sourcekent) es az abban is linkelt jogszabalyt. A bejegyzes belemagyaraz olyan dolgot, ami direkte nincs benne a jogszabalyban, ami emiatt maximum 50/50 alapon allja meg a helyet jogvita eseten
(tapadztalatbol mondom, volt mar ugyanebbol a konkret esetbol jogvitam ceggel) .A jogszabaly nem egyertelmu a neten rendelt, de helyszinen atvett termekek eseten,van egy kiskapu, es ezt a kereskedok joggal ki is hasznalhatjak.
A jogszabaly csak arra hivatkozik h nem volt lehetoseged megtekinteni, szemrevetelezni, kiprobalni a termeket, mert hazhozszallitassal kerted.
Viszont azzal, hogy szemelyesen vetted at a termeket, ez a problema elharul, kerheted a termek kibontasat, kiprobalasat, szemrevetelezeset (az hogy elsz e vele mas mar tema), igy a kereskedo hivatkozhat erre hasonlo esetben.Tobbek kozott volt mar tobb radios musor is ezugyben, ahol a fogyasztovedelem fomuftijat kerdeztek errol a konkret esetrol, de o sem tudott a jogi szoveg alapjan 100% allast foglalni
Amugy ebben a reszben - teljesen jogosan - a kereskedokkel vagyok. Megrendeltem valamit, elmentem erte, helyszinen fizettem, helyszinen kiprobalhatom (kiprobalhsttam volna), akkor ez mitol minosul tavol levok kozott kottetett szerzodesnek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Helyben azt mondta a srác, hogy a pixelhibára is él a gari, szóval cserélni fogják. Remélem nem vert át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest