Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Alcohol 120%-kal kapcsolatos kérdéseket az Alcohol 12% topikban tegyétek fel légy szíves. [link]. Ezt a témát zártam.
p -
Fboy
aktív tag
Hi!
nekem az a problémám hogy uninstalláltam a régebbi (1.92-es) alcoholt, de elfelejtettem kikapcsolni a virtual drive-ot és mountolva maradt 1 image-is
Próbáltam újratelepíteni, hogy majd kikapcsolom, de a telepítés leáll 1 hibaüzenettel. Ezután felraktam az új alcoholt (1.95) azt simán felrakta ezzel nincs is gond. Az előző drive-ját mindig kitörlöm, letiltom stb., de újraindítás után újból megjelenik a virtuális meghajtó. Hogy lehetne véglegesen eltüntetni? -
HavocS
senior tag
Itt a megoldás!
Én is vagy egy éve szopok vele, és most rájöttem... annyi az egész, hogy KIZÁRÓLAG a Rendszergazda felhasználóval telepítheted, még akkor is, ha teljes jogosultságai vannak a felhasználódnak! Próbáld meg, jelentkezz be rendszergazdaként (alapértelmezetten nem írja ki a bejelentkezési képernyőre, a TweakUI-val azonban ezt beállíthatod), telepítsd, és voilá! -
DBoy
csendes tag
újból raktam a windowsot kétszer is de még mindig nem jó valami megoldást vagy valami más mount programot a deamonon kivül mertugyebár az sem megy!
thx -
DBoy
csendes tag
UP! ELŐRE !!! VALAKI SEGÍTSEN please!
-
DBoy
csendes tag
up up up
-
tierbatyo
senior tag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DBoy
csendes tag
Köszönöm! De ezt a boot.ini fájlt hol találom?
[Szerkesztve] -
tierbatyo
senior tag
Nekem is volt hasonló. Ez segített: Bővebben: link
-
DBoy
csendes tag
jah mármint telepitő biztos hogy nem több verzióval is megpróbáltam már. ilyen hibaszámot más is kapott már a hivatalos fórumon irják már próbálgattam registrybe is szerkeszgettem .. stb stb
ennek a gyereknek is ez volt a baja:
http://forum.alcohol-soft.com/index.php?showtopic=19610&hl='internal+error+25001\.+25030+0x61c6+259+0x103
csak lekéne forditani magyara azt talán megtudnám oldani mert ugyanaz a hibaszám stbstb -
DBoy
csendes tag
Sziasztok!
Tudom már van pár ALCOHOL 120% téma de ez télleg nagyon fontos!
Szóval ilyet már csinált máskor is és most is ezért reinstalláltam a windowsom mert multkor megoldotott,hogy felraktam windowsot és azonnal alcoholt rátettem és felment! nem ment fel az alcohol, hagytam francba de nagyon szükségem van rá ma reinstalláltam felraktam legelsőnek a progit, legalábbis akartam még a tűzfalat is 2. raktam fel és mégis ez a hibaüzenet jön ki: ''Internal Error 25001. 25030 (0x61C6), 259 (0x103)'' már nagyon nagyon sok mindent megpróbáltam kérlek segítsetek! nem elöször van ilyen és mostmár nem szeretném ujrarakni a windowsom. nemtom végképp mi lehet a gond mert most ez volt a legelső progi DIREKT amit feltettem! nagyon fontos ez a progi! deamon tools ot se tom felrakni az is hibát ir szóval valami hiba lehet de mi? esetleg nemtudtok más mount oló progit?
előre is ezer köszönet!!!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest