-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
A Nowartól szedte a cuccost és nem értem, hogy kevered Ricsi M24-éhez egy 870-et?
És nem állt rá a gyártásra, csak ha talál rá embert és minden egyéb alkatrésze meglesz hozzá, akkor a gyári alkatrészt kiszedi a puskából és minta alapján acélból legyártatja őket remélve, hogy elég erősek lesznek. Csak ugye addig puska nélkül lesz...
Úgy volt, hogy a Kokain Háború vol 2-re megyünk mindannyian és addigra készen lesz, csak közbejött a FeHoVa.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Loopus
tag
válasz macilaci78 #698 üzenetére
Kovettem en vegig az esemenyeket, csak read only voltam szokas szerint . Jo hir, ha valaki mas is raallt az alkatreszgyartasra a 870-hez. Eddig ugyanis csak az ANGS-rol tudtam,hogy csinal hozza rugot, vagy olyanokat, hogy APS2 rugot hasznaltak, kisse roviditve. Az, meg hogy esetleg mas tuningcucc is lesz hozza, az kulon orom (se a wgc-n, se az uncompany-n nem lattam eddig, de mostmar keresni fogom jobban).
-
macilaci78
nagyúr
Üdvözletem!
Kissé hanyagoltad a totyikot, nem?
Nem tudom, én egy M150-es rugót tartottam a kezemben (Azzal ugye 500fps megvan más a benne lévő perc csővel), egy dugattyút házzal. Addig biztos nem rakja össze, amíg nincs legyártva az a két alkatrész, nincs szüksége arra, hogy eltörjön valami a puskában.
Nem csak az ANGS csinál rugókat...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Loopus
tag
Van am jo par hop-up-os nbb is, pl az UHC USP-je, vagy a Marushin CZ-75-je.
@mykos: Erdekelne hol lattal te LRB-t barmelyik pisztolyban, vagy ugy altalaban manapsag kaphato airsoft cuccban? Merthogy az LRB-nek az offset csotengely a lenyege ha jol sejtem, es nem egy csobe logo gumi pocok porgeti meg a golot. -
Loopus
tag
válasz macilaci78 #684 üzenetére
550+ ????!!!!?? Es azt hogy, mert tudtommal a legnagyobb rugo, amit az ANGS gyart hozza az az M140-es, es gyanitom nen is viselne el hosszu tavon nagyobbat. Amugy meg ha nem is snipert, de egy valamirevalo DMR-t ossze lehet belole hozni jol .
-
mykos
aktív tag
válasz macilaci78 #692 üzenetére
Hát még ha azt is hozzávesszük, hogy az ABS GBB-k majd 1 kilós súlya mindenféle adalék nélkül megvan, az NBB-k súlyának kb 50-60%-a belepakolt vasdaraboktól van
-
macilaci78
nagyúr
Erre voltam kíváncsi!
Ez már megmagyarázza, miért kerül 3× annyiba egy TM GBB egy TM NBB-vel szemben, sejtettem, hogy nem csak a szánhátrasiklás...
Na meg valami beugrott csapattársam CO2-s pisztolyáról is időközben...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
mykos
aktív tag
válasz macilaci78 #690 üzenetére
Lehet én értelmezem rosszul a kérdést, de azért válaszolok rá valamit
Szóval a GBB-k általában Állítható HopUp-osak(LRB/LRB Állítható BV (Bullet Valve)-Annyiban különbözik az állítható rendszerű LRB rendszerektől, hogy míg az előző csak fix csövű, addig ez mozgó csövű pld. NBB-s fegyverekbe is beszerelhető). A GBB fegyverek kis csőhossz melletti rendkívüli pontossága általában ennek a rendszernek köszönhető.
Mivel bonyolultságában a GBB messze felülmúlja NBB-s társait, ebből adódik hogy leginkább az NBB-kbe van hely egy ilyenre, de! Az NBB előnye az ár, és ez a rendszer nem árbarát így a FIX hopup mellett teszik le igen sokan a voksukat....majd utánanézek, biztos hogy van állítható hopupos NBB is. (A marui GBB-kben fix a cső, és a BB/gáz adagolás mozgó míg az NBB-kben az elsütőbillentyű húzásánál a BB már a helyén van, és a csövet elkezdi ráhúzni a szelep ''nózijára'', majd a kakas lecsap és a cső visszacsúszik a visszaengedésnél, ezért költségesebb az NBB-kbe állítható hopupot tenni LRB BV) -
macilaci78
nagyúr
Azért óvatosan, mert még a végén a kommandósok fogják kérni, hogy egy reklámtáskába legalább tedd bele azt a dobost. A MM-os nem is látszik át...
Amúgy én is a gázos pisztoly mellé minimum fél tucat tömítőgyűrűt veszek, mert sose lehet tudni... Elfér az valahol...
[Szerkesztve]Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
mykos
aktív tag
válasz rauschie #685 üzenetére
Konkrétan a hardballer majdnem 300-at hoz, a beretta kicsit átlépi ideális esetben így FPS-ben mondhatjuk egyenlőek. (Ez a harballer érdeme). Lőtávban 20-25 méteren már a földön pattog a hardballer BB-je..ugyanis nincs benne hopup. Néhány helyen odaírják hogy van..lehet van egy újabb széria, utána kell menni. Így a lőtáv összehasonlítás feleslegessé is vált.
Macilaci78: Beteg emberek mindig is lesznek, konkrétan most VIS-nek hívják
Ma sétálgattam a pólusba, kinéztem neten egy darts biliárd stb boltot ahol lehet kapni darts felhúzó gyűrűt vagy micsodát..igazából csak társzelep tömítés kellett nekem..de a kettő ugyan az...mostmár egy gramm gáz se megy mellé töltésnél
Szép kis hordtáskában volt a desert(nowaros deserthez), besétáltunk a media marktba táskástul mindenestül, a biztonsági őrök tartották az 5 méter távolságot..eddig mindig beszóltak ha táskával mentem be....ezentúl mindig velem lesz ha ilyen helyre megyek
[Szerkesztve] -
mykos
aktív tag
válasz rauschie #682 üzenetére
''fpsben meg pontosságban van külömbség az nbb és a gbb között?'' Konkrétan melyik NBB és melyik GBB között Álatalánosítani nem lehet...
''amúgy socomról le lehet műteni azt a lámpát?'' Amúgy le
''egy tültés gbb stukkerbe kb hány ml gáz?'' kb 5-50ml
''a tm m16os sorozatból meiknek van levehető hordfogantyúja?'' Szeritnem mindegyiknek, egy rail-re ül föl a hordfoggantyú A1/A2 mindenképp...
Elöbb vennék 3 Maruzen 870-t mint egy Marui-t
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
a tm m16os sorozatból meiknek van levehető hordfogantyúja?
egy tültés gbb stukkerbe kb hány ml gáz? -
rauschie
senior tag
fpsben meg pontosságban van külömbség az nbb és a gbb között?
Mod: thompsonra nincs se függőleges előagy se dobtár szal lehet mégis 1 Ca lesz a szivem választottya a távoli jövőben...
amúgy socomról le lehet műteni azt a lámpát?
[Szerkesztve] -
Loopus
tag
válasz gasMask! #679 üzenetére
Sztem a 0,12-est hanyagold. A SOCOM uj koraban meg a 0,20-ast is folcsavarja jol. A masik pedig ami miatt nem erdemes jo fegyverbe tolteni az, hogy hiaba UHC, azert a 0,12-esek kidokgozasa hagy nemi kivetnivalot....
Shotgunokkal kapcsolatban: ha nem kovetelmeny a 3 golo egyszerre, akkor erdemes utananezni a Maruzen CA870-csaladnak, legalabb 10k-val olcsobb... -
gasMask!
tag
[link]
Ilyen tölténnyel is használható az mk23-as? Mert azt írják 0,25-ös kell bele ez meg 0,12-es. Ívelten felfelé fog repülni a lövedék?
és miért ilyen kib*szott drágák a shotgunok?? [link]El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
mykos
aktív tag
válasz macilaci78 #677 üzenetére
''épületben nem lőhetsz vele - Vis meg röhög, hogy pisztolyt nem chronóz, mert felesleges...''
Az biztos, hogy én kevésbé intelligens beszélgetést folytatnék azzal aki ilyenekkel lő rám épületbe. VIS játékait valamilen rejtélyes oknál fogva mindig is kihagytam..ki tudja miért.. -
macilaci78
nagyúr
Igen, csapattársamnak is volt egy CO2-s, 450fps, csak típushiba miatt visszahívták.
épületben nem lőhetsz vele - Vis meg röhög, hogy pisztolyt nem chronóz, mert felesleges...
Amúgy a P99 is CO2-s pisztoly, ugye a sima, 4,5mm-es légpisztoly,, pl ennek a mintájára készült, ugyanaz a CO2-patron megy bele, és annak nem lóg ki a tárja. Az más tészta, hogy jellemzően hosszú tárral rendelkező pisztolyok lesznek CO2-re megcsinálva az airsoftban. Viszont ami a szívás, hogy elvben a tár műanyag végét lecsúsztatva lehet ezzel a műanyag véggel egy, a patront tartó csavart ki-, majd behajtva cserélni a gázt, aminek az a baja, hogy azon a kis szar műanyagon nincs fogás és nem is elég ellenálló: hamar szétforgácsolódik. Haver erre csinált egy saját szerszámot, amolyan racsni-szerűt. A patroncsere amúgy is macerás, de legalább 2db 25-ös tárat biztosan kivisz. Szal főfegyvernek alkalmatlan, de legalább nem fagy le, mint a GBB, NBB, és szánhátrasiklásos.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
mykos
aktív tag
Azért ilyen debil a CO2-esek tárja(kilóg alul nem keveset), mert a patron is benne van, így normál hosszúságban nem férne bele. Általában ezek 400+ FPS-es pisztolyok, szóval épületben nem lőhetsz vele, szabad téren ilyen távon meg pisztollyal lőni....hát ez az én véleményem
-
gabe_
őstag
A CO2 fegyverekkel kinek van tapasztalata? Mert látok itt a magyar oldalakon egy pár pisztolyt, elég erősnek írják őket...
Az érdekelne, hogy pl hány BB-t lehet kilőni egy patronnal, meg hogy a patront a tárba kell tenni, vagy pálcika tárak vannak és a fegyver markolatába? Mennyire élvezetes ezzel játszani?
Csak azért kérdzgetem, mert kinéztem egy TM springes USP-t másodlagosnak, de amíg nem vagyok tisztában a CO fegyókkal, adig várok...
KöcceSovány szakácsban sose bízz!
-
macilaci78
nagyúr
a pici akksi idővel úgyis feladja Pótakku. Ha már AEP-et veszek a téli hideg napokra, nehogymá azért szidjam, mert lemerült az akksija. Mellesleg oldalfegyver lesz egy pisztolyból ugyebár, abból meg egy egész napos játékon nem lősz ki 10 tárat... Apropó, tár: könnyen törhet, mert csak egy vékony pálcika az egész, mint az NBB-ké általában.
Amúgy meg szvsz első kanyarban fő fegyvert illene vételezni, egy garis GBB, AEP árából kijön egy betesztelt (értsd: használt) AEG is, tán némi tuninggal. Most is 50k-ért láttal M4A1 Carebine-t.
Viszont az tényleg gáz, hogy a sok zöldfülű megveszi az AEG-et és 6 óra altt ellő 3000BB-t alsóhangon, és ''Mijen jót játszottunk, ellőttün x-ezer BB-t fejenként'' filozófiát követ. Fogja marokra és vesse el! Éljen a millitary simulation, meg a hadijáték. A másik dolog a tuning-fegyó... Ha nyakonlövik a saját stukijával, csak úgy, oktató jelleggel, visít, mint a nyakon szúrt malac.
Na jó, kidühöngtem magam.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
gasMask!
tag
Kösz énis erre gondoltam. Bár ha hosszabb a cső gondolom pontosabb is ezáltal, mert hosszabban vezeti a lövedéket. (bár airsoftnál nem tudom ez mennyire számít)
[link]
Itt néztem a pisztolyokat, és az USP volt ami igazán megtetszett. (no persze ha valaki talál FN 57-et akkor szóljon! )El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
mykos
aktív tag
válasz gasMask! #669 üzenetére
Az USP a Mark23-as újragondolt változata, MK23 túl nagyra sikeredett, így taktikai felhasználásra korlátozottan alkalmas.
A másik kérdésedre igazából lehetettlen válaszolni, hiszen nem mondtál konkrét működési elvet(spring, NBB, GBB), sem pedig gyártót.
FN 57-et nem igen láttam magyarországon, de kiállítva már vannak róla képek -
gasMask!
tag
Üdv!
Lehet valahol kis hazánkban airsoft five-sevent venni? [link]
Mert egy ilyen stukker a kicsi szívem vágya
De ha nincs valószínűleg egy USP-vel lepem majd meg magam karácsonyra . Mi a véleményetek az USP-ről?
(az USP és a SOCOM között mi a különbség? ránézésre majdnem ugyanaz, kivéve hogy talán a SOCOM kicsit hosszabb)El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
mykos
aktív tag
válasz rauschie #666 üzenetére
''mmint az aepnek nagyobb a tűzereje gondolom,de
a gbb felteszem feelingesebb(kérdés:mennyivel?)''
A GBB -50 -> -100FPS-el gyengébb mint egy AEP...azaz ha kis matematikát viszünk a dologba akkor 250 - (-50)=300, vagy akár 350 is...Az AEP(ami nem csak a beretta AEP, hanem 3 típus létezik) 240-250 körül hoz.
A GBB gari nélkül akár 35-36ezerért is megvan.
AEP: Akksi speckó micro EX akksija van, tár valóban nem túl nagy, hidegben jobban megy mint a gázos az tény..de a pici akksi idővel úgyis feladja a harcot....csak a gáz 10-20 fokkal korábban
Szerintem azon senki sincs kiakadva hogy megveszik az AEG-et és darálnak...ez csak ingyen cupák, hiszen felfedi magát aztán úgyis gyorsan ki lesz írtva....Inkább az a gáz, hogy megveszi a fegyot, bele egy brutál tuning ''M120 legalább'' aztán épületbe bemegy és egy méterről ráküldi a kollegára az egész tárat...hiába mondiák el 400x
Részemről ha ajánlhatom, GBB gari nélkül és egy marui spring pisztoly glock vagy mk23..ugyanis ez a gari árából pont kijön és télen is működik -
DM-Fan
nagyúr
válasz rauschie #666 üzenetére
Feelingre egyértelműen a GBB, de szerintem minden más is amellett szól. Mondjuk arra ne számíts, hogy játékon egy GBB-vel tuti nyerő leszel. Egyrészt a GBB nagyon szezonális a kishazánkban uralkodó szélsőséges időjárás miatt, másrészt költséges, mert drága a gáz. Mindemellett min. 2 tárra van szükséged, amikbe max. 25-30 lőszer fér (típustól függően). És egy tár is majdcsak 10k. Erőre jó, de lőtáv miatt sem lennél nyerő. Nyílt terepen simán leszednek egy AEG-gel, amíg Te ott puffogsz a GBB-vel.
Én azt mondom, hogy másodlagos fegyvernek, vész esetére tökéletes. Az AEP szerintem felejtős, inkább vicces. Pisztolyból csak gázos, max. ha nincs pénz, akkor springes. A Marui nagyon jó vétel. Ha gari nélkül veszed a GBB-t, 30-35k-ért megkapod!
Otthoni céllövészetre is kiváló a GBB. Ha jó golyófogót csinálsz a céltábla mögé, akkor szobában is teljesen jó, csak vigyázni kell, mert rohadtul gellert tud kapni és nagy benne az erő. Egy átlag falon simán mélyedést hagy a BB.
[Szerkesztve]Get Moded!
-
rauschie
senior tag
hi all!
szoval:
vannak ugye a marui gbbk(40-50k kb)
és van a beretta aep
kérdés: meik jobb?
mmint az aepnek nagyobb a tűzereje gondolom,de
a gbb felteszem feelingesebb(kérdés:mennyivel?)
és az aepbe gondolom nemmegy vmi nagy akksi meg a tára sem lehet vmi hűde hicap.
+sztem röhelyes egy ekkora géppisztoly
szerintetek meik értelmesebb vétel?
ja, és sokszor vannak kiakadva a népek h a sok hülye kezdő megveszi az aegjét aztán összeviszza darál a picsába és ezresével pazarojja a bb-t, hameg gbbvel kezdenék meg kéne tanulnom lőni. szal a szivem a gbb felé húz. -
DM-Fan
nagyúr
Igen, és is ezt röhögtem, hogy a gázos TM Berettámnak is hasonló súlyban van a tárja, mint az egész springes Desert. Ez azért elég vicces. Nem is értem miért nem ugyanazt a fegyverházat használja a Marui a springes és a gázos fegyverekhez. Talán mert így túl olcsón tudná adni az alkatrészt a gázosakhoz? (ha alkatrész kell, megveszed az egész springes pisztolyt 10k-ért. )
Viszont a springes Socom tényleg nagyon jó vétel, és méretben ráadásul a Desert-re hajaz. De hát ízlések és pofonok. Ha GBB-ben gondolkodna a srác, akkor viszont simán a Desertet mondanám a kettő közül, mert kell az a Blow-Black hatás. Sztem.Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Oda van írva az anyag is: ABS, vagyis műanyag - mint a TM fegyverek nagy részénél. Ez a springes változat nem volt még a kezemben, de gondolom a gázos verzióhoz hasonlóan pár belső alkatrész nyilván fém.
Súlyra valószínű reális az a 390 g, mivel egy springes fegyverrel állunk szemben és ez a súly valószínű tár nélkül értendő.
Semmiképp sem javaslom viszont az említett pisztoly megvételét, mert nincs benne hop-up, és anélkül mit sem ér.
Rakj még hozzá 5k-t és egy hop-up-os modellt válassz, ott van pl. a TM H&K Socom MK23-as modellje. Talán a legjobb, legerősebb, legpontosabb springes pisztoly. Kb. 12k garival, anélkül még olcsóbb.
[Szerkesztve]Get Moded!
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv mindenkinek!
Most tervezem megvenni az első ilyen fegyverem, és kíváncsi lennék pár adatra amit nem vágok. Erről a DE-ről lenne szó:[link]
Annyit szeretnék lényegében tudni, hogy milyen anyagból van, és hogy milyen súlyú, ugyanis itt az van oda írva, hogy 309 g... ezt valahogy kevéslem, bár nem értek annyira hozzá...Üdv. H
-
DM-Fan
nagyúr
válasz rauschie #657 üzenetére
Nos, természetesen nem szólok bele, hogy mit szeress és mit ne, szíved joga, én csak a saját véleményemnek adtam hangot.
Hát, a WGC szerint a pisztoly alapára 200$ , de erre még rájön a postaköltség, aminek aktuális összegét nem merném megtippelni, de sztem mindegy, mert maga a pisztoly sem ér 200$-t, mikor az alapmodellt 106$-ért hozzávágják és ez köztudottan semmiben sem jobb a stock-nál, csak design-ra más.
Márcsak azért sem találgatnék, mert a WGC aktuális infoi szerint ez a modell már nem kapható. (legalábbis náluk nem, de ha náluk nem, akkor máshol se nagyon sztem).Get Moded!
-
padee
tag
mi a külnbség a red gas és a green gas között? Miért nem ajánlott a red gas?
red gas= téli gas? -
padee
tag
Veszprém, ill. Ajka környékén szoktak lenni játékok?
Kimennék néhányra megnézni mi is a történés.
Lehet varok meg egy kicsit a fegyvervásárlással és veszek inkább egy GBB-s TM Desert Eagle-t.
Ahogy olvastam nagyon jókat irtak róla. Jó az ára elég durva, de ez van.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
válasz rauschie #649 üzenetére
Szerintem kár így elcsúfítani a Beretta amúgy igen letisztult ízlésvilágát. Nekem komolytalannak, gyerekesnek hat ez a narancsszínű markolat, ráadásul rohadt hülyén mutat a nikkel-hatású cső és szánvezető a stock fekete szánnal. Nem is értem a Maruit, hogy miért adja a nevét egy pisztolyhoz, amit egy ilyen gyermeteg, agyament játékból majmoltak, mint a Resident Evil. (talán mert a japánok annyira bele vannak hülyülve az efféle horror filmekbe/játékokba). Inkább vette volna meg a Beretta logót és feliratot és tette volna azt ezekre a piszolyokra a Marui. Ennek már semmi köze a Berettához.
Öt ilyenért se adnám oda a sima TM GBB-s Berettámat.
Amúgy, ha nagyon ilyenre vágysz, akkor simán rendeld meg a WGC-n, aztán pár hét és már puffoghatsz is vele a zombi alakú céltáblákra.Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- Mous 18 literes hátizsák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest