-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponix
aktív tag
így van, valóban nem ismerem a vektorizálásban rejlő lehetőségeket, pillanatnyilag az én olvasatomban ez az eljárás egy kép tönkretételét jelenti, illetve nem, ha ez a cél. Én amikor hallottam eről azt gondoltam, hogy úgy lehet megcsinálni ezt a dolgot, hogy közben az eredeti kép állaga nem válltozik meg, ezért is mondtam rá, hogy ez egy átverés. Lehet, hogy szabadon méretezhetővé válik amit vektorizálsz, de ami eredményül jön ki a dologból, azt már nem akarom használni semmire.
De ha már itt tartunk akkor elárulhatnád nekem, hogy mire is való a vektorizálás tulajdonképpen, mert úgy néz ki, hogy ebben a témában sült hal vagyok.A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hardcore café
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest