Hirdetés
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Februárban jön az Elden Ring Nightreign első tesztje
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz King Unique #10102 üzenetére
Abból gondoltam, hogy ez a topic címe: "HDD kereső mentéshez". Én hdd-t keresek mentéshez. Arra gondoltam - és ez válasz liksoft-nak is - hogy itt vannak tapasztalatok mentésre használt merevlemezekkel kapcsolatban. Megbízhatóság, meghibásodási arány, jellemző írási-olvasási adatok, milyen üzemre, milyen típusú adatokhoz ajánlják. A topicajánlót köszönöm, ott próbálkozom!
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Sziasztok!
12TB-os belső merevlemezeket vennénk. VEEAM-el mentünk, a teljes mentés mérete közel 10TB (nagy fájlok, kb. 20db, nincsenek kis fájlok). A mentés kikerül storage-ra, onnan LTO6-os szalagokra, csak szeretnénk egy plusz mentési vonalat. Mely lemez(eke)t ajánlanátok, amelynek megfelelően gyors az írási sebessége és esetleg milyen gyártmányú/típusú hdd bölcsőt vagy keretet?
Üdv
-
looser
addikt
A Kürt Infostrázsa kiadványaiban szórakoztató(?!) történeteket találni a topic témájában :-)
Az egyik legszórakoztatóbb:
"Történt, hogy a barátom, aki régóta szeretne érteni a számítógépekhez, gépet kezdett építeni, természetesen olcsó alkatrészekből. Vett is egy kiselejtezett 200 MB-os winchestert, de azt formázni nem tudta, mivel hogy a 0. track, 0. szektor hibás volt. Emberünk próbálta formázni alacsony szinten is, de a hiba többedszeri próbálkozásra sem szűnt meg. Intelmem ellenére szétszedte a wincsit, hátha meglát (?!)benne valamit. Mivel látni nem látott semmit, gondolta, mélyebbre nyúl. Imbuszkulcsot ragadott, majd leszedte a lemezeket is, és összeforgatva, átrendezve visszatette azokat az íróasztalán. A nagy matatás után néhány ujjlenyomatot is fölfedezett a lemezek felületén, sőt hamudarabkákat is, mivel idegességében erősen dohányozott, ezért szarvasbőrrel mindent letörölgetett. Gondolván arra, hogy így megbolygatva az eszközt nem lesz minden rendben, a low level format előtt tápot adott, majd egy jókora hangszórómágnessel végigpásztázta a lemez felületét. Ez lehet a „deep level format", vagy „very low level format". Ezek után összekötötte a gépet az eszközzel, és majdnem teljes sikerrel megformázta azt! A formázás közbeni üzenetekből azonban arra következtetett, hogy valamelyik oldal eleje túl sok hibát tartalmaz. Ezért — természetesen az eszközt leállítva — értelemszerűen, csipesszel, a megfelelőoldal fejét beljebb görbítette. Újabb formázás, most már teljesen hibamentesen. Barátom azóta egyszerűen winchesterdoktornak tituláltatja magát, és fontolgatja a szegedi Trombita Kft. megalapítását."
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Helló, használ valaki Acronis True Image 2015-öt? Készítettem boot lemezt belőle, ezzel hat szervert mentettem sbs, visszaállításnál (másik gépre, tesztként) pedig a meglévő lemezstruktúrát ajánlja fel, amelynek még a törlésére sincs lehetőség. Ez elég nagy probléma. Azt gondoltam, hogy ha sbs a mentés és visszaállítás is, akkor ez nem kérdés. Abban bízom, hogy csak én nem találom ezt az opciót (mármint hogy darálja le, vagy ne kérdezze, hova akarom visszaállítani az egyes partíciókat) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SEAGATE Game Drive M.2 SSD for PS5 1TB, M.2
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest