Új hozzászólás Aktív témák

• esde

tag

Sziasztok!
    Remélem jó helyre írok, segítséget szeretnék kérni, nagy gondban vagyok és egyszerre érthetetlenül állok a dolog előtt. A több havi munkámhoz tartozó fájlok egy szempillantás alatt eltűntek. :O

Acdsee-t használtam épp a képekhez való infók írására/jegyzetelésére.
    akartam egy másolatot készíteni róluk egy almappába ahova át is másoltam a képeket, de egyetlen képen megakadt, nem is értettem hogy miért, hozzáférni nem tudott a fájlhoz.
    gondoltam akkor windows fájlkezelőből átmásolom, át is másolta de az acdsee nem tudta kezelni így sem a fájlt.
    Aztán hirtelen eltűnt minden fájl amin dolgoztam, és még annál is több, konkrétan volt az SSD-n kb 40-50gb szabad hely, hirtelen lett 150gb-nyi szabad hely! :Y

Amit tudni kell, ez egy idén februárban összerakott vadiúj gép, tehát ez az ssd is akkori: 1TB Crucial SSD M.2 P3 meghajtó (CT1000P3SSD8)

Nem tudom hogy most valójában ezzel lenne-e a gond, vagy valami mással, nagyon szeretném ha van ötletetek megosztanátok mi történhetett, hol keressem a hibát, vagy ha valóban ssd hiba, akkor hogyan tudnám visszaállítani a fájlokat stb?
    A régi gépben lévő ssd-men is történt egyszer valami hasonló (közel sem ekkora méretű eltűnés), azt betudtam annak hogy régi és döglődik..

Köszönöm a segítséget!

szerk.: A legutóbbi dokumentumoknál még látom a mappa nevét de nyilván nem lehet megnyitni, ezt kapom rá:

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák