Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChME
tag
válasz XIII Ramses #1431 üzenetére
Van a Neronak egy DriveSpeed cucca, már jópár verzió óta benne van. Itt ha le van korlátozva, akkor látni fogod, de ha nincs, akkor szerintem a meghajtó tud annyit (sajnos).
Amúgy sima adatmásolásnál annyi? -
Tataniko
tag
válasz XIII Ramses #1027 üzenetére
Vissza kell olvasni, mindent leirtam, tettem fel képeket is.
Acer 3100 5100 5110 -re alkalmazható. Most azon dolgozom, hogy hogyan lehetne a vga-t x1300 -ra moddolni ténylegesen 4 pipe-al.
[Szerkesztve]nincs kanál --> nincs test --> nincs tudat --> nincs halál --> nincs probléma
-
orkester
őstag
válasz XIII Ramses #964 üzenetére
Nekem ugyan acerbkdisc01 a neve és 2,83GBos, de szerintem a Tiéd is jó. Nálam Xp telepítés végén ajánlotta fel.
[Szerkesztve]PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz XIII Ramses #955 üzenetére
Hello!
Félig tudok segíteni. Ha kiírtad a recovery lemezt Xp home telepítés után/közben, akkor ha arról bootolsz visszarakja az alap rendszert. Viszont azt sajnos nem tudom működik-e ez a megoldás, ha törlöd a ''-'' partíciót.
Mindenesetre én töröltem, nem hiszem, hogy bármikor fel szeretném rakni azt a lassú, gyári rendszert.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
vert!g0
csendes tag
válasz XIII Ramses #955 üzenetére
A biosban nem tudom a pontos boot sorrendet, de szerintem biztosan be lehet állítani, amúgy ha nincs a gépen OP rendszer akkor autómatkusan a segédpartícióról fog bootolni elvileg. Szóval ha vissza akarod rakni a windows-t akkor formázod a winyót és elvileg menni fog a telepítés. Még nem próbáltam, de elvileg így kellene lennie
ACER Aspire 5101AWLMi // Asus M2N-E, AMD Athlon 64 X2 4200+ , AC Freezer 64 Pro, 2G RAM 2*1G/800 (Kingmax), Ati X300 :S (De már nem sokáig)
-
pgyuf
tag
válasz XIII Ramses #857 üzenetére
Nem tom', de én biztosan belenéztem volna mielőtt megveszem, hogy milyen is a proci (illetve az interneten). Jó hír, hogy S1-es processzor foglalata van, ugyanolyan, mint a 2 magos X2-nek. Szvsz később egy bios frissítéssel meg lehetne oldani, hogy felismerje az X2-t. Aztán lehet, hogy nem gondolom jól, de akkor miért ilyen foglalattal építették? Ez az egyedüli S1-es foglalatba helyezhető Turion 1 magos processzor.
pgyufMilyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!
-
Chili7
őstag
válasz XIII Ramses #857 üzenetére
Jól hallottad: 3 partíció van.
Rosszul hallottad: lehet újrapartícionálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest