Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz twollah #6077 üzenetére
Demokráciában élünk, ahol tiszteletben kell tartani másokat. Ezért élből nem illik senkit hülyének nézni, főleg ha nem ismered és itt sincs, hogy védekezzen.
Nem állítottam, hogy nem tévedhet, megjegyzéseket te tettél az általad egyből, kérdezés nélkül feltételezett hozzá-nem értésére, én pedig erre reagáltam, hogy hülyének nézni élből valakit nem kéne, főleg ha itt sincs és védekezni sem tud. Valószínűleg kompetens hozzáértéséből adódóan el tudta dönteni, hogy szükséges-e a BIOS frissítés, vagy sem figyelembe véve a nyomós indok mibenlétét. Mivel ért hozzá, tisztában van azzal is, hogy mit ajánl a gyártó és mit nem. És mivel csinált már valószínűleg vagy ezer BIOS frissítést életében, elég kicsi hibaszázalékkal dolgozik..
Bocsánat az OFF-ért a többiektől.
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Path of Exile 2
- ASUS ROG Ally
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Házi erősítő építése
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest