Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lokids
addikt
válasz
szasanyi #10262 üzenetére
Az a baj, hogy 100-ig bezárólag nehéz olyan széket ajánlani, ami 120 kg felett is bírja. Sok gamer székre ráírják, hogy 150kg-ig, mert a gázrugó annyit tud. Majd a szivacsozás és a szerkezet többi része 1-2 év után megadja magát.
100-ig ha új kell én most nem is tudok olyan széket ami 120kg felett van hitelesítve és nem valami noname kínai átmatricázva. Ráadásul a megadott méret miatt a "bucket" design nem is jó, mert az szűk.
A legolcsóbb, ami talán megfelel az az Arenaracer Supreme. Ebben az árkategóriában kevés irodaszék van ami bírja.A fentebb linkelt Boston még 1 jó választás lehet. Anno IBM-ben az alapváltozata volt a széknek. Nem szerettük túlságosan, de a célnak tökéletesen megfelelt és bírta. Kevés ment tönkre az évek alatt. De itt már a 150K+ ársávot érintjük.
Bármennyire is rossz kimondani, de aki kövér az vagy fizet sokat, vagy gyakran cserél széket. -
rAY.BAN
tag
válasz
szasanyi #10187 üzenetére
Lehet rosszul tettem fel a kérdést; de hol 1280 EUR ahonnan szállítanak Magyarországra is? A hivatalos HM oldalról ugyanis nem szállítanak: [link]
We currently deliver to the UK, France, Germany, the Netherlands, Austria, Spain, Italy, Denmark, Sweden, Finland, the United States of America, Canada, Japan, China and South Korea.
(Én tudok most 1153 EUR-ért Csehből is egyébként, de onnan se szállítanak M.o.-ra...) -
Prowler
senior tag
-
Dr. Akula
félisten
válasz
szasanyi #10034 üzenetére
Volt gémer székem, 2 hete kiraktam a kuka mellé, hál istennek elvitték azt is.
Letört az ülés magasított oldala, az eleje lelógott, a gázrugó kiütötte a talp alját, meg pár törött csavar elgurult valamerre. És baromi kényelmetlen volt, még a most ideiglenesen használt ebédlőszék is ergonomikusabb. A következő inkább legyen valami masszív irodai, amit egész napos ücsörgésre terveztek. Sőt, bírja a fetrengést, mert olvasásnál, filmnézésnél nem fogok 90 fokban ülni rajta az biztos.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
szasanyi #10027 üzenetére
Szinkronmechanika. Ez is emeli valamelyest a lábad, de nem 1:1-ben, tehát hátradőlve kényelmesebben fogsz ülni, nem 90 fokban behajolva. A hintás szék simán csak felborít.
Egy kis emelés a hátradőlésnél nem árt, hogy ne akarj lecsúszni a székről, de azért ne a nyakadba kerüljön a lábad.
-
Maxtreme
addikt
válasz
szasanyi #10021 üzenetére
néztem, csak sajna a szövetbőr nálam nagyon nem opció. Tapasztalatom alapján max 4 évet bír és szétfoszlik a f*xba...
Ja igen arról ne is beszéljünk.. tényleg az ember néha venne pár full alapnak mondható dolgot, és vagy 5x-ös áron kapna, vagy egyáltalán nem talál... és akkor csoda ha külföldről rendel ezzel "szemét módon", nem támogatva a magyar gazdaságot...
Egyébként megfordult az is a fejemben (mert a szék többi része kifogástalan) hogy ehhez alkatrész, de ugy érzem esélytelen. -
Lokids
addikt
-
LLKobe
veterán
válasz
szasanyi #10008 üzenetére
Látom nagyon a gamer vonalon mozogsz, miért nem veszel egy profi irodai széket?
Mindenben jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest