-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Raymond #40467 üzenetére
hát az nagyon hosszú lenne és nem tudom értelmesen leírni hogy mit csináltam, de igazából nem sok mindent állítgattam el, nem szokásom... inkább kérdezek, annyi történt hogy működött a wifi- majd fel tettem tölteni és közben monitort cseréltem.
azt hittem a monitor felbontás miatt van a gond, de gondolom nem mert akkor nem menne kábelen sem.
szóval ahogy mondod, monitor kilőve...
majd többször próbáltam, wifin csatlakozik, a gépen az appon minden egyes újra indítás után be kellett kapcsolni az air funkciót, és utána már látta a szemüveg a gépem a hálózaton.
csatlakozik, de a virtuális asztalnál egy nagy felkiáltó jel van, és amikor nem rámutatok a "lézer sugárral" eltűnik a kép és fekete képet látok, ha nincs ott a lézer sugár akkor van kép, de így nem tudom használni...
ez a jelenség nincsen kábeles kapcsolattnál..
a wifim egy asus u58 router, 5G hálózattal, a gép gigabites lan kapcsolattal csatlakozik a routerhez.
ugyanazon hálózat, mert itthon minden switch módban van...
nem tudom mi kell még, a konfig gondolom nem releváns, igaz szerintem elég hozzá, korábban írtam a konfigom, de ha kell újra megírom, rtx 3090, ryzen 3900 32 GB ram"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest