Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti78

    őstag

    válasz FeRRaR1 #8988 üzenetére

    Egyébként tegnap elkapott egy érzés, de hogy nem Volvo érzés az biztos. Két hónapig szenvedtem az önindítóval. Előtte a folytószelepet kellett kitakarítani, mert gázadásra, elvételre rángatott, leállt. AZ önindító másfél hete jó.
    Tegnap lemászok a pályáról egy ideig stabil 90, majd lakott területre érve 50. Jobbra kis ívű kanyarban kettesben elkezdett rángatni, először azt gondoltam úthibák miatt, de aztán helyreraktam a dolgot. Ugyanaz volt mint októberben , akkor a pillangószelep volt koszos (ezt mondta a szerelő) Gázelvételre megtorpant, gázadásra rántással válaszolt. Elvergődtem a célig, a parkolóban leállt mint októberben. Forgatott az önindító, nem indult. Ma Pest mellé kellett mennem egy autóért, egy helyi szerelőre bíztam. A szelep tiszta volt, viszont a folytószelepház tömítése el volt porladva, kicserélte hőállóra, és egy csavar be volt szakadva a szívósorba.

    Elmentünk az autóért 170km, nem volt semmi gond, a rángatás nem jelentkezett. Leálltunk, nem indult. FOrgatott, de a motor nem mozdult. Megvettük a másik kocsit s60 2.4 T.

    Az enyémben megnéztem az olajat, nívó alatt volt. Hogy hova tűnt az olaj, nem tudom. Töltöttem bele másfél litert, beindult. Na nem az olajmiatt, hanem mert úgy néz ki, melegen nem indul, csak hidegen. Hazafelé 200+ Km semmi gond nem volt. Megérkeztünk Debrecenbe, megérkezett a check engine lámpa is. Ezt követően sem volt tünet, csak a lámpa. Parkolóba beálltam, kocsi leállít, 5 perc múlva nem indult. Tehát kedden szerviz.
    Nem tudom mi a pöcsöm van, de kezdek zabos lenni.

    Viszont! A kocsi soha nem hagyott ott messze, vagy nehezen megoldható helyzetben. Valamit jelez nekem. Nincs jól, tüneti kezelést kap, de valami nincs rendjén. Kedden elviszem egy komoly szervizbe, remélem helyrerakják a kis lelkét, ami biztos lemarja a bankszámlámat, de nem érdekel, legyen rendben.

    Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Új hozzászólás Aktív témák