-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
Kimaradt ebből a videoból pár játék, ami még rosszabb, mint ezek. Pl a Max Payne, olyan lagok vannak benne, hogy öröm nézni. SW Force Unleashed meg van és jól fut és nincs probléma vele. CRT TV-n teljesen jól néz ki.
Ebben az érában még el kell felejeteni a stabil 30FPS-t is
Ezt a gamet én is tervezem beszerezni.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz STC Speed #9074 üzenetére
Lehet force-lni 1080i-ra GSM-nél OPL-ben. De van rá külön app is.
Ha lemezes játékot szeretnél:
https://www.psx-place.com/resources/graphics-synthesizer-mode-selector-gsm.678/Nem minden játék támogatja, de lehet olyan is, hogy elindult és emiatt BUG-s lett a játék, vagy laggolt és egyéb hibák lehetnek a futás során. Valahol a neten van egy list, ahol össze van szedve mely játékok támogatják.
Ez natívan fut 1080i-ben PS2-n:
https://www.youtube.com/watch?v=6rLTaQ7cwD4
1080i-ben se tölti ki a teljes képernyőt a játék, a videóban látható játék azért néz ki majd nem teljesnek, mert OBS-ben széthúztam, hogy kitöltse a teljes vásznat.[ Szerkesztve ]
-
-
taki01
őstag
válasz Vadernagyúr #8928 üzenetére
Nem. Ez az egyik kedvenc játékom.
-
taki01
őstag
Végre sikerült megszerezni
Sound track CD nem lett meg hozzá de így is jó. -
taki01
őstag
Egy Unios kezdeményezés, hogy a jövőben megtudjuk védeni a játékokat, a lekapcsolástól (lásd pl: Crew)
https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home -
taki01
őstag
Ma érkezett. Végre meg lett a kedvenc stratégia játékaim amikkel gyerekoromba nagyon sokat nyomtam.
-
taki01
őstag
Szerintem egy ilyennel jársz a legjobban, mert ez hasonlít legjobban egy 3.5 IDE HDD-re, de meg kell mérni milyen messze vannak a csatlakozók.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Volt ma egy kis Killzone (NTSC) online móka.
Volt pár kisebb hiba. Az egyik az volt, hogy kifagyott néha (bár lehet össze függ a másodikkal), másik meg Amerika fele instabbil volt a kapcsolat néha (ez nem játék hibája volt).[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz Guitar14 #8703 üzenetére
Szia,
Ezt találtam:
https://discord.gg/playstation-2-online-official-community-193444622809300992
Egy lista a játékokról, amikkel online lehetett játszani:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bbxOGm4dPxZ4Vbzyu3XxBnZmuPx3Ue-cPqBeTxtnvkQ/edit#gid=0
Anno még videót is csináltam róla.
https://www.youtube.com/watch?v=LQwjpbWovCg -
taki01
őstag
Az idei év első szerzeményei. Tavaly sikerült befejezni a ház felújítást, így ismét lett keret a gyűteményem gyarpításához.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Most egy ideig piheni fog a gyűjtés, mert más nagyobb kiadásaim is voltak. Jelenleg ez most az utolsó pakk ami érkezett.
Egy kérdés is, a lemezről a flictollat, hogy lehet leszedni?
-
taki01
őstag
Nekem erre hónap ra már vége. Elég sok játékot sikerült megszerezni.
Ha megjönnek csatolok róluk képet. -
taki01
őstag
Mai adag
Sajnos a hitman német boritós.
A MoH Vanguard-t még egyszer be kellett szerezne, mert az előző lemez adathibás volt és nem mindig volt hang effektek a játék alatt.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
3600 volt angol boritóval és van benne egy vaskos manual. Ezt csak azért vettem meg mert hasonlít arra játékra, amivel Amiga A500-n játszottam. Közben meglett a neve: Desert Strike
A 007-es pedig stream-ben fogom végig vinni. Csak be kell ütemezni, hogy mikor legyen.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Ma érkeztek. A legjobban a 007-es játékot vártam.
-
taki01
őstag
Ma érkezett. Így már teljes a True Crime sorozatom.
-
taki01
őstag
Ma sikerült venni egy vadiúj network adaptert network access disk-kel
-
taki01
őstag
Elkezdtem összerírni egy "pár" játékot, amit tuti meg szeretnék szerezni:
True Crime NYC
XIII
Toca Race Driver 3
Driver Parallel Lines
FIFA14
Star Wars Clone Wars
Sly Trilogy
Crash: Mind over Mutant
Mafia
Manhunt 1,2
max payne 2
GTA 1,2
GTA Vice City Stories (meg van most is csak német)
24 The Game (magyar)
Nightmare Creatures 1,2
Prince of Persia Warrior Within
Colin McRae Rally 1,2
Marvel: Ultimate Alliance 1
TOCA 2 Touring Cars
007 quantum of solace -
taki01
őstag
Ma érkezett két adag. Végre sikerült szereznem egy majdnem hibátlan GTA SA-ból full angolt, mert az előzőnél a térkép német volt. A másik örömöm egy komplet füzetes Futurama.
-
taki01
őstag
Sikerült szerezzek megint egy adagot
Flatout-nak nagyon örülök egy kedvencem a 2. rész és az első nekem kimaradt. -
taki01
őstag
A Nascar 08 nekem bejön (Korábban már játszottam vele). Az irányítást testre lehet szabni, van benne vezetéstámogató funkciók. Az AI 5-6 módban skálázható. Nem csak magát a Nascar Cup Series-t tartalmazza, hanem a lentebbi kategóriákat. A törésmodel-t tartalmaz a gép és szerintem jól ki van dolgozva. Van sárgazászlós rész is itt nem tevezeted a kocsit hanem a gép, de eltudod dönteni hogy kimész-e pit-be. A pit behajtáskor tudod állítani mit javítsanak, mely tengejen cseréljenek kereket stb. Összeségben az EA odatette magát ennél a game-nél. Ja és ha jól érzékeltem akkor 60fps-el futa game. Meg van a Nascar feeling-je.
-
taki01
őstag
-
taki01
őstag
Nem bírtam megint magammal és emaitt a héten megint érkezik egy nagyobb pakk. Ezek a játékok lesznek benne:
Family Guy, Futurama, The Simpson Game, GT1,2,5 Prologue, Burnout 3, The Scorpion King Rise of Akkadian -
taki01
őstag
Valaki ismeri fade to black-t? Pakolás közben találtam meg sajnos csak egy mezei tokban.
-
taki01
őstag
Rendelt már valaki a mindneamivan.hu-ról? Én megtettem és nem ajánlom. A lemezek koszosak és ujjlenyomatosak voltak. A GTA VC Stories pl nagyon karcos is. Nem volt leírva, hogy a boritó milyen nyelvet tartalmaz. Az se volt sehol feltüntetve, hogy a játék tartalmazza a térképet vagy sem, max egy nagyon alacsony felbontású képről lehet kisilabizálni. Összeseégében csalódott vagyok, pedig az egyik retro csoportban ajánlotta az egyik tag.
-
taki01
őstag
Tegnap megcsinálták a slim gépemet. Kapott egy új gyári olvasot és be is lett kalibrálva a fej. Most már egyből olvas mindent.
-
taki01
őstag
Sikerült pár PC klaszikust szerezni PS2-re:
Age of Empires 2, Qake3, Heroes Might and Magic, Unreal Tournament. -
taki01
őstag
válasz winhate #8080 üzenetére
A SW Bf1, 2 szerverek is mennek, sőt ott van cross play is.
Itt egy lista az online működő gamekről.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Megpróblom, mert elég érdekes hangokat ad az olvasófej. Ha nem akkor kap egy új olvasó fejet, amúgy az elem is már megdöglött benne. Tudom, hogy azok nem hosszú életűek, de az egész gépet vettem 9800Ft-ért és már csak magáért a joystickért megérte, mert az tökéletes állapotban van. Adtak hozzá két utángyártott memória kártyát (16MB és 8MB). A gép háza is elég szépen néz ki.
Ha veszek új fejet ott is be kell állítani a csavarokkal az DVD és CD ellenállásokat?
Valamint a lézer távolságot hol tudom állítani? -
taki01
őstag
Foxposton küldtek nekem egy Ps2 Slim 75004-t. Korrábban rendesen olvasott a gép, mire ide ért hozzám már a DVD-ket nem olvassa és CD-ket meg nagyon nehezen. Valakinek ötlete?
-
taki01
őstag
Jó 5000Ft-os befektetés volt. Amúgy nagyon király rajta játszani és hang is nagyon jó a beépített 2.1-es hangfalaknak hála. Ha DVD-zek, akkor is ezt használom.
Most majd kell keresnem egy szerelőt a Dunakanyar jobb oldalán aki fogalakozik ilyen TV-kel, mert a geometriát be kellene állítani és át kellene nézni meg át kondizni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről