-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Több mint 1 éve vettem egy 7502 verziós PS1-et és furcsa módon a megvétel óta csak akkor olvassa a lemezeket, ha a bal oldalára állítom a gépet. Vicces, de így simán beleraktam 2-300 órát a gépbe és a mai napig megy. Nem tudom mennyibe kerülne a javítás, de nem is érdekel ameddig megy. Ha meg kipurcan, inkább megint veszek egy gépet 3-4000 forintért (ez 3000 volt analóg kontrollerrel).
Más: Van egy Medal of Honor lemezem eredeti USA verziós. Tudom, hogy a gépem nem chippes, de gondoltam kipróbálom, mit kezd vele a gép. A játék elindul, de fekete-fehér a kép. A tv biztos tudja az NTSC jelet fogadni, mert PS2-ről ment már így játék. Gondolom nem éri meg okosítani a gépet, inkább játszok vele emulátoron a számítógépen.
Egyébként lehet én vagyok bolond, de akárhányszor bekapcsolom a kis szürkét, a boot képernyőnél kiráz a hideg, annyira bejön az a dallam.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Filmvilág
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest