-
GAMEPOD.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz CPT.Pirk #34455 üzenetére
A hardvernek biztosan nem gond a 4k (az UHD 630 hardveresen egyidejűleg elméletileg három 4k videót tud dekódolni) , Windows és macOS alatt működik is minden teljesen jól.
A laptopom FullHD kijelzőjén minden OK, és az asztali gépem is elvágólag onnantól vacak, hogy lecseréltem a monitoromat 4k-ra: előtte 1920x1200-as volt, azzal gördülékenyen működött minden.
Kipróbálom majd először Ubuntu-val, aztán mással ;-) , mindenképpen megírom, hogy azok hogyan működnek - csak motivációt kell gyűjtenem, hogy egyáltalán nekiálljak ;-)
Már arra is gondoltam, hogy visszateszem a régi monitoromat... De annyira jó képen van ennek a kis LG 24UD58 monitornak, hogy nem nagyon akarnám újra a régit nézni ;-)
Hát, ez van, dolgozok tovább a probléma megoldásán... De ma újra elkezdtem azon gondolkodni, hogy akkor Windows, vagy macOS? ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...