-
GAMEPOD.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
vargalex #29035 üzenetére
Az a baj, hogy amihez ubin külső tároló kell, ahhoz általában a többinél is. Már feltéve, hogy a uni-/multiverse repokat is ide számoljuk. Vagy tudsz olyan disztrot, ami ennél széleskörűbb hivatalos csomagkészlettel rendelkezik? Ugyanis én azért ragadtam le az ubuntunál, mert ezen kellett a legkevésbé külsős csomagokra támaszkodni - igaz, azzal nem voltam teljesen tisztában, hogy a universe/multiverse mit is takarnak.
A snap használata lassan kényszer lesz, ahogy elnézem az ubuntu irányt, a docker meg... hát majd kiderül, meg az nem is ubuntu függő.
[ Szerkesztve ]
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest