Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
addikt
Ha tényleg megy Vidal a Barcához akkor viszont Valverde 4-4-2-es felállást tervez. Kezd sok lenni a középpályás.
Dembele húzza majd a rövidebbet.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Peterhappy
őstag
válasz Napfénysüti #111001 üzenetére
Egy személyben tudja pótolni Paulinhot (a fodrásznál) és Aleix-et (a nevével). Esetleg összeáll az Arthur-Arturo középpálya... Más ötletem nincs.
Ha van humoruk a 22-es mezt adják Arturonak.Na, kettővel megy közben az alacsonykukorica...
-
addikt
válasz Peterhappy #111004 üzenetére
Nem vagyok Barca fan, de szerintem Iniestát senki nem fogja pótolni.
Arthur inkább Rakitic posztján van szerintem. Coutinho pedig sokkal veszélyesebb a kapura mint Iniesta.
Busquets, Rakitic, Arthur, Rafinha, Suárez, Gomes, Coutinho. És akkor még ide jönne Vidal? Fura.
Miközben nincs csere balhátvéd...Jah meg még Malcom. Akit alig láttam focizni így nem tudom mi a posztja.
Elől Suarez, Messi adott. És még ott van Dembele. Meg pár csőcselék.
Brutál keret.Mindeközben pedig Perez malmozik...
Én a helyében nem lennék ilyen nyugodt.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
dudu5130
őstag
válasz Peterhappy #111000 üzenetére
Most volt egy hosszabb térd sérülése, de nem mondanám, hogy nagyon sérülékeny lenne.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #111006 üzenetére
én alapvetően örülök, hogy nem igazoltuk le, modricot meg nyilván nem fogjuk, remélem kovacic sem jön
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Peterhappy
őstag
válasz omfgk #111005 üzenetére
"szerintem Iniestát senki nem fogja pótolni."
Maximálisan egyetértek. De azért próbálkozni próbálkozhatnának.
Coutinho-Busquets-Rakitic tengelyre gondoltam amúgy, de majd elválik.B csapatba érkezik Belgiumból
egy tehetséges srácMoussa Wagué, aki Semedo-t pótolhatja idővel (és tud bal bekkben is játszani).
+ Alcacer várhatóan a Watfordban köt ki, jó eséllyel kölcsönben.A legnagyobb baj - de tévedjek -, hogy mind Vidal, mind Malcon sokadik tervnek és/vagy elkapkodott döntésnek tűnik. De míg Malconnak abszolút örülök (a módszernek nem), addig AV. hát... Meglátjuk. Paulinhonál sem voltam derűlátóbb, nála pedig talán jobb játékos Vidal, cáfoljon rám...
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
Már 6 gól kell a liláknak.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #111010 üzenetére
és akkor most így nagyjából mindenki boldog, mintha nem is történt volna semmi?..
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #111012 üzenetére
mezcsókolgatás nem volt?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
inkább nem is mondok semmit.. de szerintem egyet gondolunk nagyjából úgyis
-
dudu5130
őstag
Az első hibája után mit fog kapni ő és a klub vezetői is...
-
sh4d0w
félisten
válasz LyonnaisFan1 #110993 üzenetére
Közben a Honvéd sikeresen kiesett luxemburgi ellenfelével szemben. Supka magyarázata: fáradtak a játékosok, sorozatban játszák a meccseket...
https://www.coreinfinity.tech
-
Ringman
nagyúr
válasz sh4d0w #111017 üzenetére
szívem megszakad milyen terhelést kell elviselniük.
az is komoly klub, ahol supka az edző
-
máyköl
veterán
Oké, hogy jó játékos Vidal, de 31 éves. A Barca lett az új Madrid?
-
itouchfan
senior tag
válasz L_YKing #111021 üzenetére
Messi évek óta a pálya közepén játszik, nem fogja kirakni szélre, ebben az egyben biztos lehet mindenki.
más: Elhalasztják a hétvégi Videoton-Mezőkövesd MB1 bajnokit, hogy a Vidi tudjon készülni a Malmö ellen.
Szerintem ez gáz, a Barca bajnokiját sem halasztják el a BL elődöntő előtt...kettős terhelés meg a sok kamu duma„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz sh4d0w #111017 üzenetére
néztem az ute-meccset.. ügyesek voltak a fiúk, spanyolok mozogtak egy kicsit, ebben tökéletes társ volt az magyar első osztályú csapat
és amikor már azt gondoltam, a szinvonal rendben van, mutatták szünetben ennek a honvéd csapatnak a meccsét: 'jajj, csak rúgjuk már ki onnan valahogy a kapu elől... de ne ők!.. gól, sajnos ők rúgták be'
na most, és ez egy luxemburgi bajnoki csapat volt. nem a malmö, nem egy dán vagy portugál klub, egy luxemburgi. és simán verték a magyar klubot ők is
ez gyerekek... nem is tudom. szavakat is nehéz erre találnide nem is értem. nem értem egész egyszerűen az egészet... hogy miért nem tudnak focizni
hogy a krva annnyjukat, hogy a labda ugyanaz, ugyanazt kell kell csinálni,passzolgatni, járatni, menni fel, csel, lő, gól. hogy egy a barca, a liverpool vagy egy lyon vagy a besiktas miért tudja ezt megtenni azzal a szájbakúrt kbszott labdával, ezek a suttyók meg miért nem?? egy nevesincs, alig jegyzett amatőr luxemburgi akárkikkel szemben. kapják az igen jó fizetést. eleve az h pénzt kapnak érte, hogy focizzanak xdddd. ezek... és nem 160nettót, jóval többet. egész nap semmi dolguk, csak hogy gyakoroljanak egymagukban, aztán egymással. és még gy is erre képesek, hogy felmennek, futkároznak a labda után, becsúsznak, belefejelnek a labdába ha kell, ha nem, és ennyi a tudomány. nekem ez egész egyszerűen egy érthetetlen dolog -
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #111025 üzenetére
de nem is értem. nem értem egész egyszerűen az egészet... hogy miért nem tudnak focizni
az nb1-ben sokadlagos tényező ez, csak fedőtevékenység.
-
nagyúr
-
drachoHUN
senior tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #111029 üzenetére
ez mi ez?
-
forceberg
veterán
válasz Napfénysüti #111027 üzenetére
Ezen a cikken is érdemes elgondolkodni...
vizilabda_kezilabda_kudarc_penz_tao_lottonyertes/"Hogy mi történt? Az, hogy a magyar csapatsportok, a kiemelt kormányzati támogatásnak, a tényleg végtelennek tűnő, közpénzjellegét néha elvesztő közpénzáradatnak köszönhetően versenyképesek lettek - legalábbis a fizetésekben"
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #111032 üzenetére
ezt is érdemes mellé elolvasni - szintén vízilabda - (korábban is linkeltem már): [link]
Szerintem nem az a jó edző, aki az egy-két tehetségesből csinál egy szuper tehetségest, hanem az, aki aki a számtalan közepesből sok jó hasznos játékos gyúrt. Na, ezt nem látom manapság.
-
LyonnaisFan1
őstag
Na kezdődjön a HSV másodosztályú hadjárata. Az első akadály a Holsten Kiel teltház elött hazai pályán.
... furcsa, hogy a sport1 adja. De a lényeg, hogy magyar adjaAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
vidal csak 18M-ba került? wtf
-
máyköl
veterán
reálisan mikortól lesz hd -ben a spíler 2 telekomosoknak?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #111042 üzenetére
elfelejted, hogy gyermekként még mindenki ártatlan és tiszta szivű.. xd és ami a szívén...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Richard! #111045 üzenetére
8-án ülnek le a kinaiak még egyszer beszélgetni Perezzel. egy finom madridi autentikus ebéd mellett megpróbálják meggyőzni az elnök urat, talán mégis el kéne hogy engedje a kis horvátot..
a szive úgyis oda húzza. neje is vágyik a frissülésre, és ehhez Milánó csodás lenne egy horvát számára
válogatottbéli cimborái is tárt karokkal várnák gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant