Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WolfheartGR
őstag
válasz
bundaska #3479 üzenetére
Alienware TactX azaz Steelseries 5Hv2. Steelseriest merem ajánlani nem fogsz benne csalódni.
-
Prison85
senior tag
-
Tweaky
csendes tag
válasz
bundaska #3305 üzenetére
Alaplapit
most lehet azt hitted hogy ilyen szaki vagyok a kategóriában de nem. Csak utánanéztem, olvasgattam és ennyi.
Most nincs pénzem drága cuccokra, ezért lesz a fatal1ty egyébként vennék drágábbat is.
Hangkarit meg talán később... Most Bf3-al játszok, ott a hangok kevésbé számítanak mint mondjuk Cod-ban, bár azért jó móka megtámadni őket shotgun-al tárazás közben...
Ha valaki igazán tájékozott embert akarsz, akkor ahogy már többieknek is írtam: jaffa-val beszélj -
eami
veterán
válasz
bundaska #3305 üzenetére
én is vásárlás előtt állok, és elég sok külföldi teszten/fórumon is átrágtam magam.
Eredetileg én is creativeot akartam venni, de elég sok negativ commentbe futottam bele. Bár mindenhol elismerően szólnak a hangzásról, az anyaghasználat tekintetében már nem annyira dicsérték. Konkrétan elég sok törött esetet olvastam, vegyesen mindenféle creative fülessel kapcsolatban (igaz nem fatalityről, hanem wow, tactic sigma/omega).Nyilván lesz majd itt aki ezzel nem ért egyet
Hosszas keresgélést követően 3 fülest néztem ki:
Corsair HS1: [adatlap] [video]Thermaltake Shock One: [adatlap] [video]
Roccat Kave: [adatlap] [video]
Majd még hosszasabb rágódást követően úgy néz ki hogy a Corsair HS1 lesz a befutó.
A fenti hármasból látszik, de azért leírom: olyan fülest kerestem ami játékok és filmek terén is jót tud produkálni, valamint még alkalmi zenehallgatásra is megfelelő. A virtuális 5.1 mellett azért döntöttem, mert egész egyszerűen a "valós" 5.1et nem látom technikailag megalapozottnak (nem akarok flamet.... saját véleményem). -
Tweaky
csendes tag
válasz
bundaska #3302 üzenetére
Azt hiszem 2 ember innen a fórumról nem rég vett fatal1ty headsetet, és lehet hogy még a héten én is veszek egyet mert jelenleg a telefon fülesét használom ha kell
Biztosan körbeöleli a füled és a fejpánt is szivacsozott szóval nem lehet kényelmetlen, maximum szorít kicsit az elején, de ez idővel enyhül plusz valamivel tágíthatod is Most ami ittvan előttem az a 2.1 hangfal és ami beugrott az az hogy a mélyládára ráteszem ha nyomja a fejem -
Tweaky
csendes tag
válasz
bundaska #3300 üzenetére
Hát a Tactic3D olyan 15 ezer körül van és ennyi pénzért biztosan jobban jársz a fatal1ty headset-el + a xonar dg-vel. És ugye a Xonar Dg tud virtuális térhangzást ( dolby headphone ) ami biztos jobb mint a creative térhangzása, mert úgy tudom hogy a tactic3d-nek saját hangkarija van.
Nekem is számít a kinézet, de azért gondolj bele, hogy amikor a fejeden van úgysem látod, egyébként a fatal1ty teljesen jól néz ki.
Ha játékra akarod használni akkor a hangkari jól jön, egyébként meg attól függ... jah és ha zenéhez is kell akkor jó mélyhangjai vannak azt írják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest