Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tweaky
csendes tag
válasz
jozsi252 #3169 üzenetére
Visszaküldtem... CoD-ban próbáltam de nem igazán vettem észre nagy különbséget ( lépések terén ) mint ami előtte volt, kivétel a durva basszust mindenhol. Valószínűleg ez az alaplapi hangkari hibája. Valami normálissal biztos jó lenne, de arra nem volt pénzem...
Összességében jó volt, sőt.. nagyon kényelmes, párnázott és könnyű. És ami zenét hallgattam vele az nagyon tiszta volt ( legalábbis nekem ) és nagyon durva basszus van benne, jobb volt mint a 2.1 hangfalamDe mivel játékhoz kellene és nem tapasztaltam különösebb változást meg drága is volt, ezért visszaküldtem. Lehet újra megvenném persze csak normális hangkarival mert amúgy bejött.
Erről a Tritton-ról én nem tudok nyilatkozni de már néztem párszor és biztos jó lehet ( és ha még van pénzed és nincs hangkarid akkor veszel egy Asus Xonar DG-t )
Új hozzászólás Aktív témák
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- ASUS ROG Ally
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DJI topic
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest