Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Habugi #15218 üzenetére
Elnézést kérek. Egy Jézusom! felkiáltásra hogyan lehet előzékenyen reagálni? Valahogy úgy, hogy elnézést kedves uram, mit szeretett volna ezzel a hangulatkeltő mondattal kifejezni?
Magas az elvárásod. Vantage eredményt mutass... Helkis mutatott, én mutattam. A topik többi tagja is mutatott. Te jössz, bocsánat, előzékenység /ON: Ön jön, kedves Uram! Mert eddig két informatív hozzászóláson kívül a topikban tiszteletét nem tette.
Úgy érzem, tettem le annyit az asztalra, GIGABYTE által sosem szponzoráltként, de mégis GIGABYTE hardverrel a benchmark eredmények terén, továbbá Helkissel is vagyok olyan viszonyban, hogy baráti, esetleg kissé csipkelődős hangnemben arra az ellenpontra, mely a használt hardver és a használt CPU-Z skin között kialakul, egy nyilvános post formájában figyelmeztessem, figyelmeztethessem.
És azt is látom, rajtad kívül senkinek, még a címzettnek sem szúrta a szemét, sőt, megegyeztünk, hogy örülünk a reklámnak.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- macOS PC-re
- Hővezető paszták
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest