Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Diablo IV
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Alkoholista nevelde
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Hali !
A torzult képen lehet állitani...igen.: "Lens adjust" menüt kell keresni a Trinus programoin belül.......ott van több eltárolt beállitás: "Oculus....Vr one....Gear VR...custom...default...cardboard...Generic...dive...homido....freefly"....nekem ennyi van benne...mindegyik finomhangolható...van amelyiknél aktiv lesz egy a b vagy c variáns is.......nekem LG G4-en "VR ONE és option A" ad mérethelyes képet.......játékokat "ablakban" kell futtatni és jó lesz.
-
GEIL
addikt
Hm...a lényeg nem is igazán a Mobiltelefonon van, hanem csak a kijelzőjén és ha azon folyamatos a kép akkor annak mennie kell élvezhető sebességgel.....tegnap amit lőttem képet és pont MKX-et probáltam, ott hibátlanul futott mobilon is a kép ugyanugy 60 fps-sel mint a monitoron......siaskba téve a telót az fps semmit nem változik....szoval nemtudom miért volt gondod.....nálam fut minden jól......GTAV.....Unreal Tournament 2004......Dirt3.....NFS-ek.....stb stb...pedig hidd el hogy kényes a szemem mert már a 45 fps is zavar a 60 fps helyett.....
A Trinus progik szinkronizálása viszont kényes kérdés....USB kábellel a legjobb, de nekem szerencsére Wifi-vel is ugyanolyan mert itt van a routerem 3 méterre tőlem...64/8-as nettel, szoval nem érzem az eltérést kábel vagy wifi között.....de amugy Tridef3D-vel is beállitható a szinkronizálás és képkiküldés a Telefonra.
-
GEIL
addikt
Ezzel már érdemes foglakozni:
-
GEIL
addikt
Mindenképpen olyan "VR-sisak" kell hozzá aminél állitható a szemek távolsága (szem PD-érték / "lencsék szét és össze") és a fókusztávolság is (lencsék előre-hátra).....ha ez működik akkor a fejre téve a sisakot még úgy is hogy szemüveges vagyok, szépen beállítható a kép.....a látószög átlagban kb 110 fok, ami egy picit kevesebb mint amit mi valóságban látunk.....de teljesen élvezhető és hozza a 3D élményt....főleg egy jó gyroscope-os mobiltelóval aminek nagy felbontású a kijelzője.
Ez neten rendelhető 3D VR sisak mobiltelóhoz.....és 4990 Ft, ez a belépő szint kb....:
Én 1-2 héten belül szerzek egy ilyet, ez kb 10-13.000 Ft de ehhez van kis kézi "bluetooth-s vezérlő" és a sisak lencséi is jobb minőségűek...stb:
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Aki nem akar 300.0000 Ft -ot költeni "HTC vive"-ra vagy 150-200.000 Ft-ot kiadni "Oculus rift-re", de mégis szeretne néha 3D ben játszani PC-s játékokkal.....akkor paraszt megoldásként tényleg működik:
1. PC-re: TrinusVR
2. Mobiltelefonra: TrinusVR
3. "Google cardboard"..... "VR box"....."kínai VR sisak"....stb stb...szóval bármi ilyen olcsó VR "szemüveg" amibe mobiltelefon helyezhető.
4. USB / Wifi kapcsolat a 2 eszköz közöttKipróbáltam, működik és tényleg hozza amit kell....A konfigom simán elég hozzá.....a lényeges hogy a mobilteló legalább FullHD felbontású legyen 2Gb RAM-mal és 4 magos CPU-val.......én egy LG G4-gyel és LG G3-mal probáltam...mindkettő pöpecül vitte a QuadHD kijelzőjével......
-
GEIL
addikt
Na srácok addig keresgéltem meg sz#&ptam vele, amig mindent letörötlem amit eddig gányoltam és feltettem egy "teljes verzió" Tridef 6.4-et......kifogástalanul és gyönyörűen visz mindent...Lego játékok...Need 4 speed játékok...Unreal Tournament 99..2003..2004....Mortal Kombat X.....és zsír minden.....A 23"-os LG 3D monitoron is pöpecül megy, de a nagy élmény a 42"-os 3D LG tv-n van....le akalappal.....fényévekkel jobb mint amit néha nyomtunk, hogy 2D->3D konverzio...
-
GEIL
addikt
szia !
LGD2343p-s monitorom van...ami ugye passziv 3D-s....(mint a LG 3D-m, ami 1,4-es HDMI-el van rákötve a PC-re)
Szóval aztmondod ha ezt a drivert letöltöm és felülírom vele a "monitor drivert", akkor restart után más néven lesz a monitorom, de fogok tudni kapcsolni benne "nvidia 3D vision" dolgot, hogy pl játékokat tudjam játszani 3D-ben ?
(Tridef3D-t dobtam fel 2 napja próbaképpen...de sajnos csak a 14 napos próbaverziót......)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Motoros topic
- Socket AM4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest